MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

U14: mindhárom pontot elvitte a Paks Mosonmagyaróvárról

Szerző: Kalocsai Enrico | Dátum: 2021-10-07 00:23:29

A bajnokságban jó minőséget képviselő csapatok találhatóak, ezért magas színvonalú mérkőzéseket tudunk játszani hétről hétre. Ez a játékosoknak motivációt kell, hogy jelentsen, bármilyen eredménnyel is végződnek a mérkőzések. A játékosoknak ezek a meccsek több lehetőséget nyújtanak a fejlődéshez. A soron következő hazai mérkőzésen a jó erőkből álló Paks csapatát fogadtuk. A mérkőzés nem az elvárásaink szerint végződött, és teljesen más-más félidőt láthattunk. Míg az első félidőben inkább felénk billent a mérleg, addig a másodikban már az ellenfél oldalára. A mérkőzésben érzésem szerint nem volt benne ekkora arányú vereség, de el kell fogadnunk az eredményt, és javítanunk kell a hibáinkon.

MLSZ Országos U14 Alap csoport Nyugat

Credobus Tehetségközpont U14 – Paks U14 0-4

 

MTE U14: Pollreisz O. - Mészáros Á., Bakos A., Németh B.,Batyanek B. (Menyhárt M), Fekete D., Horváth L., Boros G., Kovács B., Kovács Z. (Ötvös N.), Egerszegi D. (Nádasi K.)

Edző: Kalocsai Enrico

 

Kalocsai Enrico, a MTE U14-es csapatának edzője:Mindkét csapat jó iramban kezdte a mérkőzést, ennek köszönhetően minőségi futballt láthatunk. Hiába a magas intenzitású mérkőzés, mindkét csapat csak tapogatózott az ellenfél kapuja előtt. Magas letámadásunknak köszönhetően többször is ott tudtuk tartani az ellenfelet a saját térfelén, ezekből párszor befejezésekig is eljutottunk, de egyiket se tudtuk gólra váltani. Az első félidő végén egy fura szituáció után az ellenfél szerzett vezetést. A második félidő az elsőhöz viszonyítva haloványabb volt, majd szépen lassan javult a minőség. Két beadásunk is veszélyesen érkezett a kapu előterébe, de egyikre se érkezett befejező játékos.  Pár percre rá az ellenfél kihasználva egy egyéni hibánkat, gólt tudott szerezni, és már kettővel vezetett. A második kapott gól után már inkább kapkodás volt a pályán, nem tudtuk ismét felvenni a ritmust. Az ellenfél magas játékosainak köszönhetően minden pontrúgásuk veszélyes volt, és ezt ki is használták. A győzelemhez gratulálunk az ellenfelünknek, viszont savanyú szájízzel tekintünk vissza, mivel ekkora arányú vereséget nem érdemelt a csapat a látottak alapján.”

NB III Nyugati csoport

1.BVSC-Zugló28
2.Credobus Mosonmagyaróvár23
3.VLS Veszprém20
4.ETO Akadémia19
5.Tatabányai SC17
6.Gyirmót FC Győr II16
7.Kelen SC16
8.Komárom VSE15
9.Balatonfüredi FC15
10.Pápai Perutz FC14
11.SC Sopron14
12.Érdi VSE14
13.FC Nagykanizsa13
14.ZTE FC II13
15.Bicskei TC13
16.MOL Fehérvár FC II13
17.Kaposvári Rákóczi FC12
18.Puskás Akadémia FC II11
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő8
20.TARR Andráshida SC5

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Agrolánc Kft. Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft.

Barna Útépítő Kft. Everling Kft. Polar Magyarország Atlas-Sport Kft.

Augsberger LV Sport Websportáruház ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.