MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Legyőzte a Budaörsöt az U14-es csapat

Szerző: Kalocsai Enrico | Dátum: 2021-10-10 21:48:03

Az U14-es bajnokság aktuális fordulójában hazai pályán Budaörs csapatát fogadtuk. Kiélezett mérkőzésre számítottunk, és a számításaink beigazolódtak. Rosszul kezdtük a mérkőzést és az ellenfél korán vezetést szerzett, amire viszonylag gyorsan válaszolni tudtunk. Sérülés is nehezítette a dolgunkat. Összeségében az eredménnyel elégedettek lehetünk, de a mutatott játékon van mit javítanunk, főleg védekezésben.

MLSZ Országos U14 Alap csoport Nyugat

Credobus Tehetségközpont – Budaörs 3-2

 

MTE U14: Pollreisz O. - Mészáros Á., Bakos A. (Batyanek B.), Németh B. (Menyhárt M.), Fekete D., Horváth L., Boros G., Kovács B., Kovács Z. (Ötvös N.) Egerszegi D.

Edző: Kalocsai Enrico

 

Kalocsai Enrico, a MTE U14-es csapatának edzője: „Kisebb rossz szériát követően a Budaörs csapatát fogadtunk, akik ellen mindenképp otthon akartuk tartani a három pontot. Ennek ellenére rosszul kezdtük a mérkőzést, lemaradtunk a párharcról tengelyben, és az ellenfél vezetést szerzett. Az egyenlítés rövid időn belül összejött Németh révén, aki egy nagyszerű megindulás után gólt szerzett. Ekkor már átvettük a játék felett az uralmat, és egyre többször tudtunk helyzetig eljutni. Kis idő múlva a vezetést is meg tudtuk szerezni, szintén Németh révén. 2-1-es vezetés után kényszerű cserét kellet elvégeznünk, ami kissé felborította a felállást. Mindkét oldalon voltak próbálkozások, de komoly helyzet az első félidőben már nem volt. A második félidőt jobb ritmusban kezdte a vendégcsapat, több párharcot tudtak nyerni, mi pedig többször pontatlanok voltunk. A folytatásban büntetőig jutottunk, amit Egerszegi gólra váltott. A félidő végéhez közeledve az ellenfél még kozmetikázott az eredményen, de egyenlíteniük már nem sikerült, így csapatunk hazai pályán tartotta a három pontot. Javulunk kell továbbra is a párharcokban, és a lecsorgó labdákra sokkal jobban kell reagálnunk. Ha ezen sikerül javítani még eredményesebbek tudunk lenni a jövőben.

NB III Nyugati csoport

1.BVSC-Zugló28
2.Credobus Mosonmagyaróvár23
3.VLS Veszprém20
4.ETO Akadémia19
5.Tatabányai SC17
6.Gyirmót FC Győr II16
7.Kelen SC16
8.Komárom VSE15
9.Balatonfüredi FC15
10.Pápai Perutz FC14
11.SC Sopron14
12.Érdi VSE14
13.FC Nagykanizsa13
14.ZTE FC II13
15.Bicskei TC13
16.MOL Fehérvár FC II13
17.Kaposvári Rákóczi FC12
18.Puskás Akadémia FC II11
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő8
20.TARR Andráshida SC5

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Agrolánc Kft. Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft.

Barna Útépítő Kft. Everling Kft. Polar Magyarország Atlas-Sport Kft.

Augsberger LV Sport Websportáruház ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.