MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Beharangozó :Credobus Mosonmagyaróvár-Békéscsaba

Szerző: Zalka Péter Válint Angéla | Dátum: 2017-05-06 22:24:19

A 38 fordulóból álló NB II. mérkőzéssorozat 34. állomásához érkeztünk.

A hajrában minden csapat szeretné a legjobb formáját mutatni, hiszen az utolsó mérkőzésig alig egy hónap van hátra. Minden csapat mozgósítja utolsó tartalékokat is, hiszen a pontgyűjtés most még kiélezettebben zajlik.

A Május 7-én 17:30-kor Békéscsaba csapata lesz a vendégünk. Az őszi forduló során Laki Balázs góljával 0-1-re idegenben legyőztük ellenfelünket, akik most a tabella 5. helyén állnak.  Legutóbbi két mérkőzésük során Zalaegerszeg és Vác csapatától kikaptak, így várható, hogy mindent elkövetnek majd, hogy ponttal illetve pontokkal térjenek haza városunkból.

Nehéz mérkőzésre számítunk, szurkolóink buzdítására nagy szüksége van a csapatnak.

Király József Credobus Mosonmagyaróvár:  Ismét egy NB1-re pályázó csapattal találkozunk. A Békéscsaba erős kerettel rendelkező, jó focit játszó motivált csapat. Az ősszel jó mérkőzést játszottunk, és bravúros győzelmet arattunk.
Csapatunk játéka mérkőzésről mérkőzésre javul. Bízom benne, hogy motiváltak lesznek játékosaink, és meg tudjuk ismételni őszi teljesítményünket. Ehhez az összes pályára lépő labdarúgónktól maximális erőbedobást, és koncentrációt várok.

Boér Gábor Békéscsaba   Érdekes dolog, hogy a legutóbbi mérkőzés elemzését tanulmányozva gyakorlatilag mindenféle mutatóban felülmúltuk a Zalaegerszeget, csak éppen gólt nem tudtunk szerezni, tehát ezen a téren hiba csúszott a gépezetbe. Az viszont mindenképpen pozitív, hogy dupla annyit passzoltunk, mint az ellenfél és az eltervezett labdabirtoklási százalék növelését is sikerült megvalósítanunk. A befejezések szerdán valamiért nem működtek, így nyilván próbáltunk erre koncentrálni az utóbbi néhány napban. Ezúttal is olyan csapat ellen lépünk pályára, amely elsősorban a biztonságra helyezi a fő hangsúlyt, stabil védekezésre épít és ebből próbál óvatosan építkezni. Az elmúlt néhány fordulóban ez összejött nekik – főleg a jobb csapatok ellen -, de a bajnokság elején, amikor inkább nekik kellett volna támadni, sokkal gyengébben szerepeltek. Ez azért nem téveszt meg bennünket, hiszen tudjuk, hogy számunkra most elsősorban az cél, hogy visszataláljunk a sikerek útjára és megpróbáljunk újra eredményesek lenni. Két eltiltottunk van, akik ezúttal második csapatunkat erősíthetik, de a többi játékosom készen áll és ezúttal lehetőségük nyílik a bizonyításra. Bízom benne, hogy újra egységesek és sikeresek tudunk lenni a hétvégén, hiszen sok megszerezhető pont van még és mindenképpen szeretnénk feljebb lépni a tabellán.

 

Várjuk szurkolóinkat a Wittmann parkba a május 7-én 17:30- kor kezdődő mérkőzésre.

Hajrá Credobus Mosonmagyaróvár!

Online közvetítés

Legutóbbi mérkőzésünk

Merkantil Bank NB II Liga 2016–2017 XXXVIII.forduló
CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR -VÁC FC
2-1

Tabella

1.PUSKÁS AKADÉMIA FC77
2.BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ73
3.KISVÁRDA MASTER GOOD69
4.SOROKSÁR SC67
5.BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE65
6.VÁC FC59
7.ZTE FC55
8.DOROGI FC54
9.CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR54
10.SZOLNOKI MÁV FC 52
11.SZEGED 2011-GROSICS AKAD.51
12.NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC50
13.SWIETELSKY-SOPRONI VSE49
14.BFC SIÓFOK48
15.BUDAÖRS47
16.AQVITAL FC CSÁKVÁR40
17.CEGLÉDI VSE39
18.HR-RENT KOZÁRMISLENY37
19.CIGÁND SE29
20.SZEOL SC19

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Virágzó Város - Mosonmagyaróvár - 2016 Városüzemeltető és Fenntartó Kft Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Park Mosonmagyaróvár

Sitemap & Facebook

2016 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.