MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

2016.07.31.: MTE 1904 - ZTE FC 2-1 (1-1)

Szerző: Zalka Péter | Dátum: 2016-08-01 18:07:30

Helyszín: Győr-Gyirmót, Alcufer Stadion
Nézőszám: 400 fő
Játékvezető: Kovács J. Zoltán

Összeállítások:

MTE 1904: Tarczy, Bohner, Deák, Koszó, Galambos, Czár, Schmatovich, Bartos, (Mayer) Laki, Németh (75’ Darázs), Magasföldi (79' Jasarevic)
edző: Király József

ZTE: Szappanos, Deutsch (62' Szakály), Forgács, Városi, Patvaros (46' Nagy), Daru, Babati, Villám, Króner, Végh (83' Ekker), Bedi
edző: Csató Sándor

Sporttelepünk felújítása miatt Gyirmóton játszottunk a jó erőkből álló, a feljutást célul kitűző Zalaegerszeggel. Az első kapura lövésünk a 4'-ben történt, de Czár 23 méterről leadott lövése kapu mellé szállt. A 12' ben Laki szerzett labdát az ellenfél védő harmadában, Magasföldi elé játszotta, aki kapura vezethette a labdát. Magasföldi a támadást követően Lakihoz passzolt, a sakk-matt helyzetben Laki nem hibázott, és higgadtan a hálóba gurított, ezzel megszerezve csapatunk első NBII-es találatát 1 0 a javunkra. A mérkőzés ezt követő szakaszában a ZTE többet birtokolta a labdát, veszélyesek voltak szögleteik, pontrúgásaik, de ezeket jól kivédekeztük. Egy vendég szöglet után nagyszerű kontra akciót vezettünk. Laki kapott labdát a jobb oldalon. Keresztbe játszott a túloldalon érkező Magasföldi elé, a kifutó vendégkapus, Szappanos lábbal hárított. A 35'-ben egyenlítettek a vendégek. Villám jobb oldali beadását Daru bólintotta a hálónkba 1-1.

A második félidő is hasonlóan kezdődött. A ZTE többet birtokolta a labdát, mi viszont veszélyesebb akciókat vezettünk. A 62'-ben Laki lépett ki középen, de Szappanos ismét kifutva lábbal tisztázott. A 65'-ban Németh Márk bal oldali beadására Magasföldi érkezett, de fejesét védte a vendégkapus. Egy perccel később Babati bal oldali beadását védelmünk nehezen tisztázta. A 76'-ben Magasföldi egy labdát adott a pár perccel azelőtt becserélt Darázsnak, aki csak Szappanossal állt szemben. Darázs lepasszolta a labdát a vendégkapus mellett, pechjére, azonban a jobb kapufát találta el. A 78'-ben csapatunk megszerezte a vezetést, ami győzelmünket is jelentette. Baloldalról bedobást végezhettünk el, amit a Zalaegerszegi védők röviden mentettek. A jó ütemben érkező Schmatovich egyet igazított a labdán, majd ballal nagy gólt lőtt a jobb sarokba. Így 2-1 lett az állás javunkra.

A hátralévő időben a vendégek mindent megpróbáltak az egyenlítés érdekében, de igazán nagy helyzetig nem jutottak. Az összes szabadrúgást a kapunk elé ívelték, de védelmünk jól állt a lábán. Az utolsó percekben jól tartottuk a labdát az ellenfél térfelén próbáltuk kivezetni a szögletzászlóhoz. A játékvezető több mint 4'-et hosszabbított. A 92'-ben az addig remekül teljesítő Czár megállított egy zalaegerszegi támadást, a vendégek térfelén, amiért a játékvezető azonnal kiállította. Az utolsó percekben parázs jelenetek zajlottak a pályán. Egy felívelést Tarczy hárított miközben fellökték. Az esetet követően nagy dulakodás alakult ki, melynek végén Babati és Tarczy sárga lapot kapott. Összességében megérdemelten nyertük meg a találkozót, taktikusan játszva, veszélyes kontratámadásokat vezetve. Szurkolóink felállva tapsolták, és köszönték meg csapatunk első NBII-es győzelmét, amiért keményen meg kellett dolgoznunk.

Edzői értékelés:

Csató Sándor: „Gratulálok a Mosonmagyaróvárnak, kihasználták hibáinkat. Nem játszottunk jól, többet birtokoltuk a labdát, de elvesztettük a párharcokat.”

Király József: „Nagyon jó csapat ellen játszottunk. Sikerült eltüntetnünk az NBII-es rutinból adódó különbséget. Végig taktikusan játszottunk, jó kontrákat vezettünk. Keményen megdolgoztunk ezért a győzelemért.”

Online közvetítés

Legutóbbi mérkőzésünk

Merkantil Bank NB II Liga 2016–2017 XXXVIII.forduló
CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR -VÁC FC
2-1

Tabella

1.PUSKÁS AKADÉMIA FC77
2.BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ73
3.KISVÁRDA MASTER GOOD69
4.SOROKSÁR SC67
5.BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE65
6.VÁC FC59
7.ZTE FC55
8.DOROGI FC54
9.CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR54
10.SZOLNOKI MÁV FC 52
11.SZEGED 2011-GROSICS AKAD.51
12.NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC50
13.SWIETELSKY-SOPRONI VSE49
14.BFC SIÓFOK48
15.BUDAÖRS47
16.AQVITAL FC CSÁKVÁR40
17.CEGLÉDI VSE39
18.HR-RENT KOZÁRMISLENY37
19.CIGÁND SE29
20.SZEOL SC19

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Virágzó Város - Mosonmagyaróvár - 2016 Városüzemeltető és Fenntartó Kft Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Park Mosonmagyaróvár

Sitemap & Facebook

2016 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.