MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

2016.07.31.: MTE 1904 - ZTE FC 2-1 (1-1)

Szerző: Zalka Péter | Dátum: 2016-08-01 18:07:30

Helyszín: Győr-Gyirmót, Alcufer Stadion
Nézőszám: 400 fő
Játékvezető: Kovács J. Zoltán

Összeállítások:

MTE 1904: Tarczy, Bohner, Deák, Koszó, Galambos, Czár, Schmatovich, Bartos, (Mayer) Laki, Németh (75’ Darázs), Magasföldi (79' Jasarevic)
edző: Király József

ZTE: Szappanos, Deutsch (62' Szakály), Forgács, Városi, Patvaros (46' Nagy), Daru, Babati, Villám, Króner, Végh (83' Ekker), Bedi
edző: Csató Sándor

Sporttelepünk felújítása miatt Gyirmóton játszottunk a jó erőkből álló, a feljutást célul kitűző Zalaegerszeggel. Az első kapura lövésünk a 4'-ben történt, de Czár 23 méterről leadott lövése kapu mellé szállt. A 12' ben Laki szerzett labdát az ellenfél védő harmadában, Magasföldi elé játszotta, aki kapura vezethette a labdát. Magasföldi a támadást követően Lakihoz passzolt, a sakk-matt helyzetben Laki nem hibázott, és higgadtan a hálóba gurított, ezzel megszerezve csapatunk első NBII-es találatát 1 0 a javunkra. A mérkőzés ezt követő szakaszában a ZTE többet birtokolta a labdát, veszélyesek voltak szögleteik, pontrúgásaik, de ezeket jól kivédekeztük. Egy vendég szöglet után nagyszerű kontra akciót vezettünk. Laki kapott labdát a jobb oldalon. Keresztbe játszott a túloldalon érkező Magasföldi elé, a kifutó vendégkapus, Szappanos lábbal hárított. A 35'-ben egyenlítettek a vendégek. Villám jobb oldali beadását Daru bólintotta a hálónkba 1-1.

A második félidő is hasonlóan kezdődött. A ZTE többet birtokolta a labdát, mi viszont veszélyesebb akciókat vezettünk. A 62'-ben Laki lépett ki középen, de Szappanos ismét kifutva lábbal tisztázott. A 65'-ban Németh Márk bal oldali beadására Magasföldi érkezett, de fejesét védte a vendégkapus. Egy perccel később Babati bal oldali beadását védelmünk nehezen tisztázta. A 76'-ben Magasföldi egy labdát adott a pár perccel azelőtt becserélt Darázsnak, aki csak Szappanossal állt szemben. Darázs lepasszolta a labdát a vendégkapus mellett, pechjére, azonban a jobb kapufát találta el. A 78'-ben csapatunk megszerezte a vezetést, ami győzelmünket is jelentette. Baloldalról bedobást végezhettünk el, amit a Zalaegerszegi védők röviden mentettek. A jó ütemben érkező Schmatovich egyet igazított a labdán, majd ballal nagy gólt lőtt a jobb sarokba. Így 2-1 lett az állás javunkra.

A hátralévő időben a vendégek mindent megpróbáltak az egyenlítés érdekében, de igazán nagy helyzetig nem jutottak. Az összes szabadrúgást a kapunk elé ívelték, de védelmünk jól állt a lábán. Az utolsó percekben jól tartottuk a labdát az ellenfél térfelén próbáltuk kivezetni a szögletzászlóhoz. A játékvezető több mint 4'-et hosszabbított. A 92'-ben az addig remekül teljesítő Czár megállított egy zalaegerszegi támadást, a vendégek térfelén, amiért a játékvezető azonnal kiállította. Az utolsó percekben parázs jelenetek zajlottak a pályán. Egy felívelést Tarczy hárított miközben fellökték. Az esetet követően nagy dulakodás alakult ki, melynek végén Babati és Tarczy sárga lapot kapott. Összességében megérdemelten nyertük meg a találkozót, taktikusan játszva, veszélyes kontratámadásokat vezetve. Szurkolóink felállva tapsolták, és köszönték meg csapatunk első NBII-es győzelmét, amiért keményen meg kellett dolgoznunk.

Edzői értékelés:

Csató Sándor: „Gratulálok a Mosonmagyaróvárnak, kihasználták hibáinkat. Nem játszottunk jól, többet birtokoltuk a labdát, de elvesztettük a párharcokat.”

Király József: „Nagyon jó csapat ellen játszottunk. Sikerült eltüntetnünk az NBII-es rutinból adódó különbséget. Végig taktikusan játszottunk, jó kontrákat vezettünk. Keményen megdolgoztunk ezért a győzelemért.”

Online közvetítés

Legutóbbi mérkőzésünk

Merkantil Bank NB II Liga 2017–2018 XXXVI.forduló
CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR -GYIRMÓT FC GYŐR
3-0

Tabella

1.MTK BUDAPEST82
2.KISVÁRDA MASTER GOOD69
3.BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE62
4.BUDAÖRS57
5.NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC57
6.GYIRMÓT FC GYŐR56
7.WKW ETO FC GYŐR55
8.SOROKSÁR SC50
9.CEGLÉDI VSE49
10.VÁC FC48
11.DOROGI FC46
12.CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR45
13.KBSC44
14.BUDAFOKI MTE42
15.BFC SIÓFOK41
16.AQVITAL FC CSÁKVÁR41
17.SZEGED 2011-GROSICS AKAD.40
18.SZOLNOKI MÁV FC39
19.ZTE FC38
20.SOPRONI VSE20

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Virágzó Város - Mosonmagyaróvár - 2016 Városüzemeltető és Fenntartó Kft Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. Park Mosonmagyaróvár

Sitemap & Facebook

2016 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.