MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

2016.08.14.: MTE 1904 - NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC

Szerző: - | Dátum: 2016-08-15 06:47:08

Merkantil Bank Liga NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés IV. forduló
Mosonmagyaróvár,
Nézőszám:
600 fő
Mérkőzést vezette: Gyarmati II Tibor

Összeállítások:

Nyíregyháza Spartacus FC:
Hermány Bence,Ur László, Dvorschák Gábor, Rubus Tamás, Rudolf Gergely, Pálinkás Gergő (46’ Rezses) , Tamási Zsolt, Kónya Márk, Harsányi Zoltán, Farkas Márk (46’ Kártik), Dragoner Filip ( 71’ Barna Szabolcs)
Vezetőedző: Mátyus János

MTE 1904
Tarczy Pál, Zsirai Martin, Deák István, Jasarevic Mahir, Koszó Balázs, Galambos Ádám, Baranyai Norbert, Bohner Roland (62’ Laki Balázs), Németh Márk ( 57’ Bartos) Mayer Milán (77’ Darázs Péter), Magasföldi József
Vezetőedző: Király József

A Wittmann Antal parkban az idei szezonban az MTE- Nyíregyháza Spartacus FC az első mérkőzés, mely az NB II. előírások szerint átalakításra került pályán zajlik. A mérkőzésre teltház előtt került sor.

 

 

A kezdő rúgás a hazaiak tették meg. Nagy lendülettel indított az MTE, a 2. percben a vendég szögletet a hazai védők kifejelték. 3. percben Bohner kapura lövését a vendég lábáról a kapu fölé pattant. Magasföldi hosszú indítását az 5. percben Bohner a kapu elé ívelte, Jasarevic csak becsúsztatni tudott, így a labda a kapu mellett landolt. Galambos a 16-os sarkáról eleresztett lövését a kapus biztosan védte. 20. percben Harsányi lódult meg bal oldalon, Deák mentette szögletre. A beadást követően szabálytalanság miatt hazai szabadrúgás következett. A 22. percben Farkas Márk buktatta Bohnert, így a szabálytalanság sárgalapot érdemelt. Magasföldi szabadrúgását, Deák fejelte a kapu mellé, de a vendégjátékos érintette a labdát így szöglet követketett. Zsirai keresztlabdáját Magasföldi vetette mellre, a veszélyes helyzetet a védők szögletre tisztázták. Magasföldi szögletét Hermány kiöklözte a mezőnybe. Németh Márk beadását a 27. percben Mayer Milán csúsztatta hosszúra, amit Bohner kapásból élesen a kapu mellé rúgott. Magasföldi ívelte a labdát Mayernek a 16-oson belülre, amit a védők szögletre tisztáztak. A beadást a védők a mezőnybe fejelték. Galambos sárgalapot érő szabálytalansággal állított meg egy vendégakciót a 30. percben. A 33. percben lendületes vendégakciót Zsirai szakította meg, indításáról Jasarevic centiméterekkel maradt le. Bohenr lépett ki a 16-oson belül, amikor Hermány a 34. percben buktatta, de a jogos hazai büntető elmaradt.

Magasföldi gyorsan elvégzett pontrúgását követően Bohnert buktatták a 16-os sarkán, s a megítélt szabadrúgást Magasföldi a sorfalba rúgta. 46. percben kettős csere a vendégeknél. Két perc hosszabbítást követően a játékvezető lefújja az első félidőt. Mayer Milán beadását a 47. percben Németh Márk rúgta a kapu mellé, majd Harsányi megindulását Zsirai mentette szögletre. A nyíregyházi Kártik érvényesítette a szögletet, így a vendégek megszerezték a vezetést.

Mayer az 52. percben betört a büntető területre, beadásába Hermány ért bele.Rezes Távoli lövését Tarczy hárította, a labdára a vendég támadó csapott le, de lesen volt. Az 57. percben csere a hazai csapatnál Németh helyett Bartos folytatja a játékot. Magasföldi 25 méteres szabadrúgása a sorfalról levágódott, ezt követően Bohner beadásába léptek bele a védők, majd kirúgással folytatódott a játék. Rudolf veszélyes szabadrúgását a 60. percben Dvorschárk mentette. 62.percben ismét cserél az MTE. Bohner helyett Laki Balás folytatja, majd csere a vendégeknél is, Dragoner helyett Barna Szabolcs lép pályára.

73. percen Kártik könyöklésért, Zsirai reklamálásért kapott sárga lapot. Magasföldi szögletét Jasarevic elé fejelték, aki a kapus kezébe rúgta a labdát. 77.percben Magasföldi szabálytalankodott, melyért sárgalapot kapott. Újabb hazai csere, Mayer helyett Darázs Péter érkezett. Galambos veszélyesen tekert középre, a védők csak nehezen tisztáztak. A 80. percben hazai akció, Jasarevic beadásáról Magasföldi centiméterekkel maradt le. 83. percben Bartos beadását követően Jasarevic kezére pattan a labda. Jasarevic és Darázs összjátékát Hermány ütötte oldalra, amit a védők a 86. percben tisztáztak. A vendég kapus időhúzásért sárgalapot kapott a 87. percben.

88. percben Deák indította Bartost, a vendég védők a mezőnybe szerelték a labdát. A játékvezető 4 perc hosszabbítást rendelt el. Magasföldi a 90. percben Lakinak passzol, aki szögletet tudott kiharcolni. Eseménydús, izgalmas mérkőzésen a vendégek nagy szerencsével gyűjtötték be a győzelemért járó 3 pontot a meggyőzően játszó MTE ellen, pláne annak tükrében, hogy a játékvezetők egy jogosnak tűnő tizenegyestől fosztották meg a hazai csapatot.

Edzői értékelés:

Mátyus János:
A mai mérkőzésen látszott, hogy nincsen könnyű mérkőzés. Tökéletesen szervezett csapattal találkoztunk, de mi is rengeteget tettünk a győzelemért. Csapatunk mentálisan teljesen topon volt, játékunkban azonban voltak gondok. Megérdemelten nyertünk.

Király József:
Büszke vagyok játékosainkra, szervezetten játszottak, a védekezést tökéletesen megoldották. Megérdemeltünk volna egy gólt, amit sajnos nem tudtunk megszerezni. Ha minden mérkőzésen így fogunk játszani, a hazai közönség előtt több lesz a győztes mérkőzésünk.

Online közvetítés

Legutóbbi mérkőzésünk

Merkantil Bank NB II Liga 2017–2018 XXXVII.forduló
CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR -WKW ETO FC GYŐR
2-3

Tabella

1.MTK BUDAPEST82
2.KISVÁRDA MASTER GOOD72
3.BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE65
4.BUDAÖRS60
5.NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC60
6.WKW ETO FC GYŐR58
7.GYIRMÓT FC GYŐR56
8.SOROKSÁR SC53
9.CEGLÉDI VSE49
10.VÁC FC48
11.DOROGI FC46
12.BUDAFOKI MTE45
13.CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR45
14.KBSC44
15.AQVITAL FC CSÁKVÁR44
16.BFC SIÓFOK42
17.ZTE FC41
18.SZEGED 2011-GROSICS AKAD.41
19.SZOLNOKI MÁV FC39
20.SOPRONI VSE20

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Virágzó Város - Mosonmagyaróvár - 2016 Városüzemeltető és Fenntartó Kft Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. Park Mosonmagyaróvár

Sitemap & Facebook

2016 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.