MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

A szurkolóink mondták!

Szerző: Rokob Péter | Dátum: 2016-07-27 20:00:00

MTE1904 - BKV Előre: 4-2 A 2015 – 2016 bajnokság utolsó hazai NB III – as mérkőzésén az MTE 1904 magabiztos győzelmet aratott a BKV Előre csapata ellen. A találkozó végeredménye 4 – 2 lett és az MTE góljait Magasföldi 2, Jasarevic és Laki szerezték. A csapatunk ezzel a győzelemmel őrzi a második helyét a bajnoki tabellán. A csapat tehát győzelemmel búcsúzott el a Wittmann Antal park közönségétől. A honlapunk pedig most a szurkolók véleményére és bajnoki értékelésre volt kíváncsi.

- Hosszú idő után kezdtem ismét mérkőzésre járni a Wittmann Parkba. Ebben a szezonban azonban minden hazai mérkőzésre eljöttem, mert élvezem az MTE játékát. Igazi gyors és ötletes támadó futballt játszik a csapat és ez szórakozató a szurkolóknak. Nekem különösen az tetszik, ahogy a védekezésből, pillanatok alatt fejlődik fel a csapat a támadásokba. Nagy eredménynek tartom, hogy sikerült a feljutni a Nemzeti Bajnokság második osztályába és kíváncsian várom, hogy ott hogyan sikerül majd helytállni. Az pedig természetes, hogy a következő bajnokságban is a lelátóról fogok szurkolni a csapatnak.

CSÓKA SÁNDOR 49 éves szurkoló

- Nagyon vártunk már egy ilyen szezont a csapattól, mert bizony az elmúlt években nem kényeztettek el minket. Most nagyon bizakodtunk a bajnokság előtt, mert tavaly nyáron nagyon jó játékosokat sikerült igazolnunk. Az őszi szezonban még rapszodikus teljesítményt nyújtottunk, de a hajrában már érezhető volt, hogy kezd összeállni a csapat. Ez a tavasz pedig remek volt, minden tekintetben méltó a klub múltjához és hírnevéhez. Nekünk a Ferencváros II. elleni győzelem volt a legnagyobb élmény, mert azzal a győzelemmel sikerült biztosítani a helyet az NB II mezőnyében. A bajnoki címet vélhetően a zöld – fehérek második csapata szerzi meg, de nekünk szurkolóknak is elsősorban a feljutás volt a célunk.

SÜTŐ OLIVÉR 32 éves szurkoló és KINDA TIBOR 27 éves szurkoló

MTE1904 - BKV Előre: 4-2 Ebben a bajnokságban nagyon elégedett voltam az MTE 1904 csapatának játékával, Azt pedig nagyra becsülöm, hogy a kitűzött célt is sikerült elérnie a klubnak. Én a hazai mérkőzéseket láttam és ezeken rendre az MTE 1904 csapata irányította a játékot. Sokkal többet birtokolták a labdát és pontosabban passzoltak egymásnak a mosonmagyaróvári labdarúgók, mint az ellenfeleik. A régi idők technikás, magyaros játékára emlékeztetett engem ez a stílus. Azt pedig ki akarom emelni, hogy a mosonmagyaróvári gárdában soha nem lehetett álldogáló labdarúgókat látni a pályán. Én azt gondolom, hogy ha a nyáron még egy kicsit megerősítik a keretet, akkor az elég erős lesz a másodosztályú bajnoksághoz.

CSÁKI ISTVÁN 70 éves szurkoló

- Én az apukámmal szoktam eljönni a mérkőzésekre és nagyon tetszik nekem a mosonmagyaróvári csapat. Már én is elkezdetem focizni és szeretnék nagyon jó játékos lenni. Nekem a 7 számú játékos a kedvencem (Jasarevic Mahir), mert szuper gyors és jól cselez.

SALLAI GERGŐ 11 éves szurkoló

MTE1904 - BKV Előre: 4-2 - Először is gratulálni szeretnék az MTE 1904 vezetőinek, edzőinek és játékosainak az NB II – es tagsághoz. Komoly lökést adhat a térségünk labdarúgásának, hogy Mosonmagyaróváron ismét másodosztályú találkozókat rendeznek majd. Én több mérkőzésen is itt voltam a pályán és ezeken mindig egy nagyon szervezett és kiegyensúlyozott MTE 1904 csapatot láttam. Ez a stabilitás pedig biztos alapot adhat a Nemzeti Bajnokság második osztályában is, amelyhez nagyon sikert kívánok az MTE 1094 klubjának.

MATUSICH JÁNOS 44 éve szurkoló

- Minden hazai mérkőzésen itt vagyok és láttam a csapatunk több edzését is. A játékban és a gyakorlásokon is keményen odateszik magukat a mosonmagyaróvári labdarúgók, tehát nagyon sok munka van ezeknek a sikereknek a hátterében. Én úgy látom, hogy nagyon jó társaságot, közösséget alkotnak srácok és ez az erős csapatszellem sokszor segített is a nehezebb mérkőzéseken. Igazi sportemberek alkotják tehát most az MTE 1904 labdarúgó csapatát és így ott van helyük a Nemzeti Bajnokság második vonalában.

TURÁNY GYÖRGY 62 éves szurkoló

MTE1904 - BKV Előre: 4-2 - Nálunk minden hazai bajnoki mérkőzés be van írva a naptárba. A családunknak pedig úgy kell alakítania a hétvégi programokat, hogy ezeken itt legyünk. A fiunk Botond az MTE 1904 utánpótlás játékosa és így a számára teljesen egyértelmű, hogy szurkoljon a csapatnak. Nagy élmény volt a számára, hogy edzést is tartottak neki a felnőtt csapat játékosai és így személyesen is megismerkedett velük. Itt voltunk a családi napon is és akkor is nagyon jól éreztük magunkat. A fiúk mostanában a Magyarország térképet is gyanúsan sokat nézegetik, könnyen lehet tehát, hogy a következő bajnokságban már néhány idegenbeli mérkőzésre is elmegyünk.

SZALAINÉ KENEDY GABRIELLA 40 éves szurkoló

- Teljesen megérdemelt az MTE 1904 feljutása az NB II –es bajnokságba. Különösen most a tavaszi szezonban volt kiegyensúlyozott a csapat szereplése és ez eredményességgel is párosult. Sok mérkőzésen öröm volt nézni a csapat játékát és látni, hogy a mosonmagyaróvári játékosok is élvezik a futballt. Én egyáltalán nem féltem őket a másodosztálytól, mert jó arányban vannak rutinos, megbízható és lendületes, fiatal játékosok a keretben.

SIPOS GÁBOR 44 éves szurkoló

MTE1904 - BKV Előre: 4-2 - Több mint ötven éve tartozom ehhez a klubhoz, hiszen voltam itt játékos, edző és vezető is. Ismerem tehát a mosonmagyaróvári labdarúgást és így bátram kijelenthetem, hogy kiváló a jelenlegi csapatunk. Az edző pedig remek érzékkel irányít és nekem a szakmai elképzelései és meglátásai is rendkívül szimpatikusak. A tavasz idényben kialakult az a váz, amelyik véleményem szerint a másodosztályú mezőnyben is megállja majd a helyét. Mi idősebb szurkolók sokszor példálózunk a régiekkel és való igaz, hogy az évek során, voltak kiváló csapatai és labdarúgói a klubnak. Örömmel látom, hogy a mai csapatunk méltó az MTE múltjához és beírta magát a klub történelmébe.

SZALAI JÓZSEF 77 éves szurkoló

Online közvetítés

Legutóbbi mérkőzésünk

Merkantil Bank NB II Liga 2016–2017 XXXVIII.forduló
CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR -VÁC FC
2-1

Tabella

1.PUSKÁS AKADÉMIA FC77
2.BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ73
3.KISVÁRDA MASTER GOOD69
4.SOROKSÁR SC67
5.BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE65
6.VÁC FC59
7.ZTE FC55
8.DOROGI FC54
9.CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR54
10.SZOLNOKI MÁV FC 52
11.SZEGED 2011-GROSICS AKAD.51
12.NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC50
13.SWIETELSKY-SOPRONI VSE49
14.BFC SIÓFOK48
15.BUDAÖRS47
16.AQVITAL FC CSÁKVÁR40
17.CEGLÉDI VSE39
18.HR-RENT KOZÁRMISLENY37
19.CIGÁND SE29
20.SZEOL SC19

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Virágzó Város - Mosonmagyaróvár - 2016 Városüzemeltető és Fenntartó Kft Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Park Mosonmagyaróvár

Sitemap & Facebook

2016 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.