MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Remekül helyt álltak játékosaink a korosztályos válogatottakban!

Szerző: Darázs Péter | Dátum: 2018-04-23 08:53:34

Winkler András az U18-as válogatottal vett részt Olaszországban Abano városában edzőtáborban!

Andrást kérdeztük a 4napos edzőtáborban töltött eseményekről, illetve az olasz válogatott ellen megvívott mérkőzésről!

 

  • Vasárnap este érkeztem az AirPort hotelba es már hajnalban mentünk is át a reptérre. Kora délután szálltunk le Velencébe és mentünk át Abano városába, ahol az összetartás zajlott. Délután egy lazább, átmozgató edzéssel kezdtük meg a meccsre való készülést, a nap hátralévő részét pihenéssel töltöttük. Másnap már több megbeszélés volt hiszen egyre közelebb volt a mérkőzés. A keddi edzés többnyire taktikáról szólt, próbáltunk az ellenfélből megfelelően felkészülni. Szerdai nap elég gyorsan telt hiszen már 15:00-kor kezdődött a mérkőzés az Olaszok ellen. Az első negyedóra nagyon hajtós volt mindkét fél megakarta szerezni hamar a fölényt, aztán később már nyugodtabban játszottunk. Megvoltak a helyzeteink, sajnos nem tudtunk vele élni. A 60. percben jutottam szerephez, viszonylag kevés labdát kaptam, de próbáltam a maximura törekedni és 1-2 jó momentumom is volt, ám egy kapus kirúgást követően az ellenfél játékosa kihasználta a rendezetlen védelmet és gólt szerzett ezzel beállítva az 1-0-s győzelmet. A mérkőzés után mentünk vissza a szállásra és hajnalban elindultunk a reptérre. Örülök, hogy ilyen élményben részem volt és tanulópénznek is megfelelő volt.

 

 

 

 

 

 

 

Zsuppán Balázs az U15-ös magyar válogatottban

 

 

Zsuppán Balázst a soraiban tudó magyar U15-ös válogatott egy 4 csapatos felkészülési tornán vett részt a szomszédos Szlovákiában, ahol többek között a házigazdák mellett a Lengyel és a Finn hasonló korosztályú válogatottakkal mérték össze erejüket, és az előkelő második helyett sikerült megszerezni a nívós tornán. Balázs a Finnek és a Lengyelek elleni mérkőzésen is a kezdőcsapat tagja ként kapott helyett a szövetségi kapitánytól. A keret tagjai vasárnap délután találkoztak a telki edzőközpontban ,ahonnan közösen busszal utaztak tovább a szlovákiai Senec városába ahol a válogatottat elszállásolták , a 4 nap alatt lejátszott 3 mérkőzés komoly fizikai erőpróbát jelentett , azonban az eredmények és a mutatott játék alapján  méltán lehetünk büszkék a válogatott és Balázs teljesítményére . A krónikához hozzátartozik, hogy a keret tagjai kivétel nélkül elsőosztályú vagy akadémián pallérozódó játékosok alkották (Balázs kivételével) !! ez úgy gondolom még inkább büszkeségre adhat okot, minden mosonmagyaróvári futball szimpatizánst. Reméljük hamarosan a felnőtt válogatottban is viszont láthatunk mosonmagyaróvári kötődésű labdarúgókat.

Hajrá Magyarok , Hajrá Andris és Balázs!

 

NB III Nyugati csoport

1.Credobus Mosonmagyaróvár44
2.BVSC-Zugló44
3.VLS Veszprém41
4.ETO Akadémia37
5.Tatabányai SC28
6.Bicskei TC27
7.Pápai Perutz FC26
8.Érdi VSE25
9.Gyirmót FC Győr II24
10.Kelen SC23
11.Puskás Akadémia FC II23
12.MOL Fehérvár FC II22
13.ZTE FC II21
14.Komárom VSE20
15.Kaposvári Rákóczi FC20
16.SC Sopron18
17.FC Nagykanizsa17
18.Balatonfüredi FC16
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő10
20.TARR Andráshida SC7

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Agrolánc Kft. Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft.

Barna Útépítő Kft. Everling Kft. Polar Magyarország Atlas-Sport Kft.

Augsberger LV Sport Websportáruház ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.