MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

U12: Király SZE- MTE1904 0-4!

Szerző: Németh Róbert | Dátum: 2018-05-10 18:11:23

Király SZE-MTE 1904 0:4

Kezdőcsapat:

Lengyel (Pfeiffer);
Kovács F. (Szalai D.), Fördős, Tóth, Smeringa. (Magyar.)
Radits (Szabó B.), Umathum (Mogyorósi), Kovács B.(Szalai B.);
Tibold.

Gólszerzők: Radits 2, Fördős, Kovács F.

A bajnokság 20. fordulójában Szombathelyre, a Király SZE csapatához látogatottunk. Jó iramban kezdődött a mérkőzés, azonban az első percek mindkét csapat számára a tapogatózással teltek. Csapatunk fokozatosan vette át az irányítást, és került mezőnyfölénybe. A játék a mérkőzés elejének nagyrészében a Király SZE térfelén folyt, olykor már egész magasan labdát szerzett a csapatunk és tudott belőle veszélyes támadást kialakítani. A mezőnyfölényt helyzetek követték, ezek közül is legnagyobb talán Radits lehetősége volt, aki a 10. percben egy szép kiugratást követően egyedül vezethette kapusra a labdát azonban a lehetőség kimaradt. Ezt követően is megmaradt csapatunk fölénye, illetve a helyzetei, előbb Umathum hibázott nagy helyzetben, majd pedig ismét Radits hibázott igéretes lehetőségben. Jól építettük fel a támadásainkat, a vonal mellett szinte folyamatosan létszámfölényt tudott kialakítani csapatunk és ebből pedig lehetőségeket kialakítani. A 23. percben Kovács B. lehetőségét követően szöglet következett, ahol Fördős egy tudatos kombináció után érkezett a kapu elé, és fejezte be góllal a pontrúgást. A gólt lendületet adott a csapatnak és, Umathum centerezését követően Radits duplázta meg az előnyt. A második félidőben is nagy elánnal, az ellenfelt olykor egészen a kapuja elé szorítva rohamozott, ennek eredménye pedig rögtön a szünet után következett, ahol is, a 32. percben Szalai B. remek mélységi átadása után Radits lépett ki a védők közül és növelte az előnyt 3-0-ra. A mérkőzés képe továbbra sem változott, csapatunk több ziccert is kidolgozott. A negyedik gól az 50. percben esett, amikor az ellenfél szerzett labdát a saját félpályájának közepén majd visszapasszolták a baloldali védőjüknek, akit Kovács F. támadott meg és a védőjátékos felszabadításába jó ütembe belépve, egyből gólt szerzett a szerelési kísérletével. Összeségében csapatunk jól játszva, magabiztosan, több esetben, szemre is tetszetős játékkal szerezte meg a három pontot, és készülhet ezzel az utolsó két fordulóra. U12-es korosztályunk következő ellenfel a Győri ETO csapata lesz, pénteken 16:30-as kezdettel, a Wittmann Parkban.

Németh Róbert: Jól kezdtük a mérkőzést, azonban az első gól viszonylag sokáig váratott magára, azonban addig is mezőnyfölényben játszva tudtunk kialakítani helyzeteket. Ami emellett különösen tettszett, hogy a fiúk végig nagy kedvvel, a kért dolgokat megvalósítva játszottak, és ezt szemmel láthatóan élvezték is. Gratulálok csapatomnak!

NB III Nyugati csoport

1.Credobus Mosonmagyaróvár44
2.BVSC-Zugló44
3.VLS Veszprém41
4.ETO Akadémia37
5.Tatabányai SC28
6.Bicskei TC27
7.Pápai Perutz FC26
8.Érdi VSE25
9.Gyirmót FC Győr II24
10.Kelen SC23
11.Puskás Akadémia FC II23
12.MOL Fehérvár FC II22
13.ZTE FC II21
14.Komárom VSE20
15.Kaposvári Rákóczi FC20
16.SC Sopron18
17.FC Nagykanizsa17
18.Balatonfüredi FC16
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő10
20.TARR Andráshida SC7

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Agrolánc Kft. Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft.

Barna Útépítő Kft. Everling Kft. Polar Magyarország Atlas-Sport Kft.

Augsberger LV Sport Websportáruház ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.