MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Cegléd - MTE 1904 Előzetes

Szerző: Lencse Gyula | Dátum: 2016-08-27 13:17:25

A szerdai Szeged elleni mérkőzésen igaz elmaradt a győzelem, de csapatunk mindent megtett e cél érdekében, aminek eredménye a pontszerzés lett. Tudomásul kell venni, hogy ebben az osztályban nagyon kiegyenlítettek az erőviszonyok, bárki- bárkit megverhet. Minden csapat rendelkezik jó játékosokkal, akik egy villanással eldönthetik a mérkőzések végkimenetelét. Egy mérkőzésen belül is változhatnak az erőviszonyok egyik pillanatról a másikra. Az, hogy a versenykiírásból kifolyólag, nyolc nap alatt három mérkőzést játszanak a csapatok, tovább nehezíti a helyzetet. Ha valamelyik játékos megsérül vagy megbetegszik a három mérkőzés elsőjén, akkor arra a hétre kieshet és máris két mérkőzést nélkülözni kell. Az is nyilvánvaló. hogy a játékosok nem egyformán bírják ezt a terhelést, így nem mindegy kinek milyen erős a kerete és milyen hosszú a padja. Az, már most tisztán látszik, hogy nagy harc várható a felkerülésért és a kiesésért is. Így minden megszerzett pontnak a végén nagy jelentősége lehet. Ennek tükrében utazunk vasárnap ismét egy nehéznek ígérkező mérkőzésre, Albertirsára, hogy a Cegléd csapatával megküzdjünk a bajnoki pontokért. Azért ide, mert a ceglédi 80 éves Malomtó széli sporttelepet teljesen felújítják, átépítik és ez idő alatt a Ceglédi VSE albérletben Albertirsán az Ecsedi László Sportcentrumban játssza bajnoki mérkőzéseit.
Cegléd a 6. fordulóban egy érdekes mérkőzést játszott.

ZTE–Cegléd meccsen az 1–0-s hazai vezetéssel végződő első félidő után, több mint harminc perc várakozást követően Szőts Gergely lefújta a mérkőzést. A ZTE- Aréna villanyvilágítása már az első játékrészben sem működött, de természetes fény mellett a játékvezető még engedte a játékot. Az elektromos problémát a szünet végére sem lehetett helyreállítani, mert időközben kiderült, egy városi, nagyteljesítményű transzformátor meghibásodása miatt nem gyulladtak meg a kandeláberek, ezért a játékvezető félbeszakította a bajnokit. A két csapat megegyezett, hogy szeptember 1-jén pótolnák a mérkőzést, a végleges időpontról azonban az MLSZ versenybizottsága még dönt. 

Így leendő ellenfelünk 7 ponttal a 15. helyről várja a folytatást, természetesen úgy, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszott.

A mi mérkőzésünk augusztus 28.-án vasárnap 17.30. órai kezdéssel kerül megrendezésre. A játékvezetője pedig Takács János lesz.

Király József:

Bízom benne, hogy az itthon megszerzett pont elég önbizalmat ad a győzelem kiharcolásához.

 


Mayer Milán támadónk, aki a nyáron érkezett csapatunkhoz az ETO – ból és most mindent elkövet azért, hogy megszerezze első bajnoki gólját az MTE 1904 színeiben.

Biztos nehéz mérkőzés vár ránk, de a három ponttért megyünk. Most már kijárna a csapatnak egy győzelem az elhullajtott pontok után.

Online közvetítés

Legutóbbi mérkőzésünk

Merkantil Bank NB II Liga 2017–2018 III.forduló
AQVITAL FC CSÁKVÁR -CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR
1-1

Tabella

1.NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC9
2.KISVÁRDA MASTER GOOD7
3.MTK BUDAPEST7
4.KBSC7
5.CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR5
6.SZOLNOKI MÁV FC5
7.GYIRMÓT FC GYŐR4
8.BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE4
9.BUDAFOKI MTE4
10.WKW ETO FC GYŐR4
11.VÁC FC4
12.CEGLÉDI VSE3
13.BFC SIÓFOK3
14.SZEGED 2011-GROSICS AKAD.3
15.AQVITAL FC CSÁKVÁR2
16.SOROKSÁR SC2
17.BUDAÖRS2
18.DOROGI FC2
19.SOPRONI VSE1
20.ZTE FC1

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Virágzó Város - Mosonmagyaróvár - 2016 Városüzemeltető és Fenntartó Kft Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Park Mosonmagyaróvár

Sitemap & Facebook

2016 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.