MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Cegléd - MTE 1904 Előzetes

Szerző: Lencse Gyula | Dátum: 2016-08-27 13:17:25

A szerdai Szeged elleni mérkőzésen igaz elmaradt a győzelem, de csapatunk mindent megtett e cél érdekében, aminek eredménye a pontszerzés lett. Tudomásul kell venni, hogy ebben az osztályban nagyon kiegyenlítettek az erőviszonyok, bárki- bárkit megverhet. Minden csapat rendelkezik jó játékosokkal, akik egy villanással eldönthetik a mérkőzések végkimenetelét. Egy mérkőzésen belül is változhatnak az erőviszonyok egyik pillanatról a másikra. Az, hogy a versenykiírásból kifolyólag, nyolc nap alatt három mérkőzést játszanak a csapatok, tovább nehezíti a helyzetet. Ha valamelyik játékos megsérül vagy megbetegszik a három mérkőzés elsőjén, akkor arra a hétre kieshet és máris két mérkőzést nélkülözni kell. Az is nyilvánvaló. hogy a játékosok nem egyformán bírják ezt a terhelést, így nem mindegy kinek milyen erős a kerete és milyen hosszú a padja. Az, már most tisztán látszik, hogy nagy harc várható a felkerülésért és a kiesésért is. Így minden megszerzett pontnak a végén nagy jelentősége lehet. Ennek tükrében utazunk vasárnap ismét egy nehéznek ígérkező mérkőzésre, Albertirsára, hogy a Cegléd csapatával megküzdjünk a bajnoki pontokért. Azért ide, mert a ceglédi 80 éves Malomtó széli sporttelepet teljesen felújítják, átépítik és ez idő alatt a Ceglédi VSE albérletben Albertirsán az Ecsedi László Sportcentrumban játssza bajnoki mérkőzéseit.
Cegléd a 6. fordulóban egy érdekes mérkőzést játszott.

ZTE–Cegléd meccsen az 1–0-s hazai vezetéssel végződő első félidő után, több mint harminc perc várakozást követően Szőts Gergely lefújta a mérkőzést. A ZTE- Aréna villanyvilágítása már az első játékrészben sem működött, de természetes fény mellett a játékvezető még engedte a játékot. Az elektromos problémát a szünet végére sem lehetett helyreállítani, mert időközben kiderült, egy városi, nagyteljesítményű transzformátor meghibásodása miatt nem gyulladtak meg a kandeláberek, ezért a játékvezető félbeszakította a bajnokit. A két csapat megegyezett, hogy szeptember 1-jén pótolnák a mérkőzést, a végleges időpontról azonban az MLSZ versenybizottsága még dönt. 

Így leendő ellenfelünk 7 ponttal a 15. helyről várja a folytatást, természetesen úgy, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszott.

A mi mérkőzésünk augusztus 28.-án vasárnap 17.30. órai kezdéssel kerül megrendezésre. A játékvezetője pedig Takács János lesz.

Király József:

Bízom benne, hogy az itthon megszerzett pont elég önbizalmat ad a győzelem kiharcolásához.

 


Mayer Milán támadónk, aki a nyáron érkezett csapatunkhoz az ETO – ból és most mindent elkövet azért, hogy megszerezze első bajnoki gólját az MTE 1904 színeiben.

Biztos nehéz mérkőzés vár ránk, de a három ponttért megyünk. Most már kijárna a csapatnak egy győzelem az elhullajtott pontok után.

Online közvetítés

Legutóbbi mérkőzésünk

Merkantil Bank NB II Liga 2016–2017 XXXVIII.forduló
CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR -VÁC FC
2-1

Tabella

1.PUSKÁS AKADÉMIA FC77
2.BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ73
3.KISVÁRDA MASTER GOOD69
4.SOROKSÁR SC67
5.BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE65
6.VÁC FC59
7.ZTE FC55
8.DOROGI FC54
9.CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR54
10.SZOLNOKI MÁV FC 52
11.SZEGED 2011-GROSICS AKAD.51
12.NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC50
13.SWIETELSKY-SOPRONI VSE49
14.BFC SIÓFOK48
15.BUDAÖRS47
16.AQVITAL FC CSÁKVÁR40
17.CEGLÉDI VSE39
18.HR-RENT KOZÁRMISLENY37
19.CIGÁND SE29
20.SZEOL SC19

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Virágzó Város - Mosonmagyaróvár - 2016 Városüzemeltető és Fenntartó Kft Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Park Mosonmagyaróvár

Sitemap & Facebook

2016 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.