MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Távozó utánpótlás játékosaink!

Szerző: Darázs Péter | Dátum: 2018-08-06 17:03:13

Három játékosunk is távozott az utánpótlástól, kiemelkedő teljesítményük révén, és remélhetőleg a fejlődésüket szolgálja a váltás! Sok sikert kívánunk a srácoknak!

Németh Olivér 14 éves játékosunk az egyel idősebbek között szerepelt az u15ös korosztályban középcsatárként! A Győri ETO csapatában fogja folytatni a játékot a következő szezontól! Az egyik mérkőzésén remek teljesítménye után felfigyeltek rá, majd többször részt vett az ETO edzésein, és jó teljesítményének köszönhetően ott folytatja pályafutását! „A csapatból csak néhány ismerős játékos van, akivel régebben együtt fociztam, vagy egymás ellen játszottunk. Az MTE egyesületére kellemes emlékként fogok visszaemlékezni főleg erre a 2 évre, amit a csapatnál töltöttem, és törekszem arra, hogy MTE jó hírét erősítve, minél magasabb osztályban focizzak a későbbiekben!”

Zsuppán Balázs két korosztályban is helyt állt az egyesületünkben U15-U17-es korosztályban egyaránt, valamint a korosztály válogatott állandó tagja jobb oldali védőként! Válogatottban nyújtott teljesítménye után kereste meg a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia, akinek a hívó szavára igen mondott, ahol több edzésen és mérkőzésen is részt vett, így ott fogja folytatni a pályafutását. „A válogatottban négy felcsúti társam is van és Reicher Gergő volt MTE játékos is barátom, úgyhogy nem lesz gond a beilleszkedéssel. Az MTE-nek köszönhetem az esélyt, hogy bekerülhettem a megye válogatottba, a lehetőséget, hogy minden edzésen részt vehettem Győrben, valamint a csapatjáték szellemének elsajátítását, valamint részt vehettem Telkiben a kiválasztó tornán, ahol az U15-ös magyar válogatottba való bekerülés volt a tét. Sikerült először a bővített, majd a szűkített keret tagja lennem. Rengeteg barátot szereztem itt, és sok szép emlékkel búcsúzok Óvártól, ha lehetőségem adódik visszajárok a volt társaim mérkőzéseire! Részben a Letenyei Lajos Gimnáziumban, részben a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémián egyaránt szeretném megállni a helyem. Célom, hogy minél magasabb szintre jussak!  Úgy gondolom, hogy a körülmények ehhez adottak, és bízok önmagamban is!

 

Kárpáti Zoltán 14 éves játékosunk az U15-ös csapatunk tagja, és középpályásként kapott szerepet az elmúlt idényben. Az ETO futsal klubban fogja folytatni a pályafutását, ahol több ismerős játékos is szerepel a csapatban. „Mosonmagyaróváron kezdtem a nagypályás focit, és nagyon jó emlékekkel, illetve rengeteg barátot szerezve távozom az egyesülettől. Ha tehetem, akkor a társak mérkőzéseire szeretnék kijárni, valamit tartjuk a kapcsolatot továbbra is. Célom a felnőtt csapatban való részvétel.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Képen: Kárpáti Zoltán, Németh Olivér, Zsuppán Balázs, és Samu Zoltán edző.

Online közvetítés

Legutóbbi mérkőzésünk

Merkantil Bank NB II Liga 2018–2019 I.forduló
BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE -CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR
3-0

Tabella

1.ZTE FC25
2.GYIRMÓT FC GYŐR24
3.BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE24
4.KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC21
5.VASAS FC20
6.SOROKSÁR SC19
7.AQVITAL FC CSÁKVÁR18
8.BUDAÖRS17
9.WKW ETO FC GYŐR16
10.KAZINCBARCIKA16
11.DOROGI FC15
12.BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ15
13.VÁC FC14
14.NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 13
15.DUNA ASZFALT TVSE13
16.BUDAFOKI MTE12
17.BFC SIÓFOK11
18.CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR10
19.BSS MONOR9
20.CEGLÉDI VSE7

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Virágzó Város - Mosonmagyaróvár - 2016 Városüzemeltető és Fenntartó Kft Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. Park Mosonmagyaróvár

Sitemap & Facebook

2016 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.