MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Távozó utánpótlás játékosaink!

Szerző: Darázs Péter | Dátum: 2018-08-06 17:03:13

Három játékosunk is távozott az utánpótlástól, kiemelkedő teljesítményük révén, és remélhetőleg a fejlődésüket szolgálja a váltás! Sok sikert kívánunk a srácoknak!

Németh Olivér 14 éves játékosunk az egyel idősebbek között szerepelt az u15ös korosztályban középcsatárként! A Győri ETO csapatában fogja folytatni a játékot a következő szezontól! Az egyik mérkőzésén remek teljesítménye után felfigyeltek rá, majd többször részt vett az ETO edzésein, és jó teljesítményének köszönhetően ott folytatja pályafutását! „A csapatból csak néhány ismerős játékos van, akivel régebben együtt fociztam, vagy egymás ellen játszottunk. Az MTE egyesületére kellemes emlékként fogok visszaemlékezni főleg erre a 2 évre, amit a csapatnál töltöttem, és törekszem arra, hogy MTE jó hírét erősítve, minél magasabb osztályban focizzak a későbbiekben!”

Zsuppán Balázs két korosztályban is helyt állt az egyesületünkben U15-U17-es korosztályban egyaránt, valamint a korosztály válogatott állandó tagja jobb oldali védőként! Válogatottban nyújtott teljesítménye után kereste meg a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia, akinek a hívó szavára igen mondott, ahol több edzésen és mérkőzésen is részt vett, így ott fogja folytatni a pályafutását. „A válogatottban négy felcsúti társam is van és Reicher Gergő volt MTE játékos is barátom, úgyhogy nem lesz gond a beilleszkedéssel. Az MTE-nek köszönhetem az esélyt, hogy bekerülhettem a megye válogatottba, a lehetőséget, hogy minden edzésen részt vehettem Győrben, valamint a csapatjáték szellemének elsajátítását, valamint részt vehettem Telkiben a kiválasztó tornán, ahol az U15-ös magyar válogatottba való bekerülés volt a tét. Sikerült először a bővített, majd a szűkített keret tagja lennem. Rengeteg barátot szereztem itt, és sok szép emlékkel búcsúzok Óvártól, ha lehetőségem adódik visszajárok a volt társaim mérkőzéseire! Részben a Letenyei Lajos Gimnáziumban, részben a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémián egyaránt szeretném megállni a helyem. Célom, hogy minél magasabb szintre jussak!  Úgy gondolom, hogy a körülmények ehhez adottak, és bízok önmagamban is!

 

Kárpáti Zoltán 14 éves játékosunk az U15-ös csapatunk tagja, és középpályásként kapott szerepet az elmúlt idényben. Az ETO futsal klubban fogja folytatni a pályafutását, ahol több ismerős játékos is szerepel a csapatban. „Mosonmagyaróváron kezdtem a nagypályás focit, és nagyon jó emlékekkel, illetve rengeteg barátot szerezve távozom az egyesülettől. Ha tehetem, akkor a társak mérkőzéseire szeretnék kijárni, valamit tartjuk a kapcsolatot továbbra is. Célom a felnőtt csapatban való részvétel.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Képen: Kárpáti Zoltán, Németh Olivér, Zsuppán Balázs, és Samu Zoltán edző.

Online közvetítés

Legutóbbi mérkőzésünk

Merkantil Bank NB II Liga 2018–2019 I.forduló
BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE -CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR
3-0

Tabella

1.ZTE FC79
2.KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC71
3.VASAS FC65
4.GYIRMÓT FC GYŐR64
5.BUDAÖRS61
6.BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE60
7.SOROKSÁR SC59
8.WKW ETO FC GYŐR55
9.NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 55
10.KAZINCBARCIKA53
11.AQVITAL FC CSÁKVÁR52
12.VÁC FC46
13.BFC SIÓFOK44
14.DOROGI FC42
15.DUNA ASZFALT TVSE42
16.BUDAFOKI MTE41
17.BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ37
18.CEGLÉDI VSE32
19.CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR31
20.BSS MONOR27

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Agrolánc Kft. Virágzó Város - Mosonmagyaróvár - 2016 Városüzemeltető és Fenntartó Kft Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása.

Sitemap & Facebook

2016 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.