MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Összefoglaló:Monor-Credobus Mosonmagyaróvár

Szerző: Zalka Péter | Dátum: 2019-04-29 12:59:29

Monor--Credobus Mosonmagyaróvár

2-2 (2-1)

Budapest III.Kerület TVE stadion:300 néző

vezette: Dr Kovács Gergely

 

Credobus: Somogyi-Kozma,Sziklási,Forgács,Zsirai-Vágó,Bakos(Czár 68.) –Winkler,(Jelena 57.)Nagy I,(Kovács Á 78.)Eszlátyi-Szabó V

edző: Király József

Monor: Bozsó-Bori,Fülöp,Asztalos (Kovács B71.) Szerencsi(Hamar61.)-Hunya,Szuhadovszki-Karacs,Palincsár,Farkas-Tóth B

edző: Horváth Dávid

Jól kezdtük a mérkőzést, már a 2. percben helyzetünk volt. Szabó Viktor játszott a jobb oldalon érkező Eszlátyi elé, aki közelről az oldalhálóba lőtt.

A 11. percben azonban a hazaiak szereztek vezetést Tóth B kapott labdát a tizenhatos vonalán, lefordult védőinkről, és a jobb alsó sarokba lőtt. 1-0 a Monor javára.

A 26. percben sikerült egyenlítenünk, egy jobb oldali bedobás után Szabó Viktor passzolt Nagy István elé, aki a kapus felett a hosszú sarokba emelt 1-1.

31. percben ismét vezetést szerzett a Monor. Bal oldalról íveltek szabadrúgást a kapunk elé. A beadást egy monori támadó tovább csúsztatta, a jobb oldalon érkező Hunya pedig a bal sarokba fejelt 2-1

A 49. percben sikerült újra egyenlítenünk. Kozma indította jobb oldalon Eszlátyit, aki lefutotta védőjét, majd középre adott. A jókor érkező Szabó Viktor a tizenegyes pont környékéről a bal sarokba passzolt 2-2.

A második félidőben izgalmas jó iramú játék alakult ki, mindkét csapat győzelemre játszott. Felváltva kerültek veszélybe a kapuk. A hazaiak pontrúgásai veszélyesek voltak, de ekkor már jól hárított védelmünk. Ígéretes támadásokat vezettünk, két-három igazi meccslabdánk is volt. Kovács Ádám baloldali akciója végén a hazaiak a gólvonalról mentettek. Később Jelena, is, és egy szöglet után Forgács is eldönthette volna a mérkőzést. Az összecsapás feszült ideges hangulatban zajlott, a játékvezető tíz sárga lapot osztott ki a csapatoknak. Az eredmény azonban már nem változott.

Horváth Dávid:

Nem finomkodott egyik csapat sem, az első perctől a lefújásig feszült volta mérkőzés. Kétszer is vezettünk, mégsem tudtunk nyerni. Adok-kapok játék alakult ki, az eredmény egyik csapatnak sem jó.

Király József:

Mindkét csapat győzelemre játszott. Sajnos ismét kaptunk pontrúgásból gólt. Bármelyik csapat nyerhetett volna,igaz, ha higgadtabbak vagyunk, három ponttal távozunk. Hiányérzetem van, mert az utolsó tíz percben volt három-négy olyan támadásunk, amiből illett volna gólt szereznünk.

 

NB III Nyugati csoport

1.BALATONLELLE SE0
2.BICSKEI TC0
3.BKV ELŐRE0
4.CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR0
5.ÉRD VSE0
6.FC NAGYKANIZSA0
7.HÉVÍZ SK0
8.III. KER TVE0
9.KOMÁROM VSE0
10.MÉNFŐCSANAK ESK0
11.MOL FEHÉRVÁR FC II0
12.PÁPAI PERUTZ FC0
13.PETŐFI SPORTKŐR LIPÓT0
14.PUSKÁS AKADÉMIA FC II0
15.SÁRVÁR FC0
16.VLS VESZPRÉM0

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Agrolánc Kft. Virágzó Város - Mosonmagyaróvár - 2016 Városüzemeltető és Fenntartó Kft Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása.

Sitemap & Facebook

2016-2019 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.