MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Az első hét forduló összegzése

Szerző: Lencse Gyula | Dátum: 2016-09-07 11:58:19

A magyar labdarúgó bajnokság második vonala két hétig szünetelt, így lehetőség nyílik a rajtot értékelnünk a csapatunk szemszögéből.

A felkészülés alatt hat új játékos érkezett, akiket be kellett illeszteni a csapatba: Bartos Júlián, Czár Richárd, Kószás Krisztián, Koszó Balázs, Mayer Milán, Németh Márk. Sajnos a sporttelep átépítése miatt nem a legkomfortosabb körülmények között készülhetett a csapat, de a szakmai stáb és a játékosok megfelelő hozzáállásának köszönhetően az eltervezett munkát el tudták végezni.

A hét forduló elteltével a 19. helyen 5 ponttal várjuk a folytatást. Ez 1 győzelmet, 2 döntetlent, 4 vereséget jelent. 7 gólt rúgtunk, 10 - et kaptunk. Három alkalommal játszottunk hazai környezetben, ebből egyszer Gyirmóton és négyszer idegenben. Itthon 1- 1 győzelem, döntetlen, vereség. Ebből fájó a Nyíregyháza elleni vereség, hisz a szezon egyik legjobb játékát nyújtotta a csapat és rászolgált volna akár a győzelemre is. Idegenben 1 döntetlen és 3 vereség. Ebből is kitűnik, hogy vendégként mindenképpen fejlődnünk kell. Habár kétszer 2-1 - re és egyszer 3- 2 –re kaptunk ki minimálisan. Mindenhol bent volt a pontszerzés lehetősége, de tudomásul kell venni ez a másodosztály, itt minden egyéni hibának súlyos következménye lehet.

 Tarczy Pál, Deák István, Koszó Balázs, Galambos Ádám, minden mérkőzésen kezdő volt. Sajnos meghatározó játékosaink közül Czár Richárd négy, Schmatovich Gábor csapatkapitány két, Laki Balázs egy mérkőzésről hiányzott eltiltás, betegség, sérülés miatt. Fiataljaink közül, (1996.január 01. után született) akik közül a szabályok értelmében kettőnek mindig pályán kell lennie Bartos Júlián mindegyik, Mayer Milán hat, Darázs Péter és Németh Márk öt, Horváth Máté két mérkőzésen lépett pályára.
Komoly sérülések is sújtják a csapatot: Hajós Krisztiánt, aki egy edzőmérkőzésen szenvedett súlyos sérülést, térdszalag szakadással műtötték.  Megkezdte a gyógytornát, körülbelül hat hónap múlva térhet vissza.  Mundi Roland az első edzéseken szedett össze egy rúgást a bokájára, azóta orvostól- orvosig, kezelésről- kezelésre járt és nem javult a lába. Megműtötték, jövő héten megkezdi a gyógytornát, ezért várhatóan novemberben léphet csak pályára. Ez elég nagy problémát jelent, hisz fontos játékosaik a csapatnak.

Az látszik, hogy a rajtnál, amikor a felkészülés után jó fizikális és mentális állapotban mindenki Király József vezetőedző rendelkezésére állt, akkor tudtunk pontokat szerezni. Azonban, ahogy  különböző okok miatt kiesett egy- két játékos az alapcsapatból már nem tudtunk pontban eredményesek lenni. Ez akkor különösen érzékenyen érintette a csapatot, amikor nyolc nap alatt három mérkőzést kellett játszani.

A szünetet kihasználva a szakmai stáb első héten Szitás László segítségével egy komolyabb fizikai terheléssel járó cikluson vagyunk túl, amit a hétvégén egy egymásközti játék zárt le.

Reméljük, hogy egy szakmailag jól sikerült ciklus után mindenki ismét rendelkezésre áll.

Online közvetítés

Legutóbbi mérkőzésünk

Merkantil Bank NB II Liga 2017–2018 XXXVII.forduló
CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR -WKW ETO FC GYŐR
2-3

Tabella

1.MTK BUDAPEST82
2.KISVÁRDA MASTER GOOD72
3.BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE65
4.BUDAÖRS60
5.NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC60
6.WKW ETO FC GYŐR58
7.GYIRMÓT FC GYŐR56
8.SOROKSÁR SC53
9.CEGLÉDI VSE49
10.VÁC FC48
11.DOROGI FC46
12.BUDAFOKI MTE45
13.CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR45
14.KBSC44
15.AQVITAL FC CSÁKVÁR44
16.BFC SIÓFOK42
17.ZTE FC41
18.SZEGED 2011-GROSICS AKAD.41
19.SZOLNOKI MÁV FC39
20.SOPRONI VSE20

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Virágzó Város - Mosonmagyaróvár - 2016 Városüzemeltető és Fenntartó Kft Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. Park Mosonmagyaróvár

Sitemap & Facebook

2016 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.