MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

CREDOBUS Mosonmagyaróvár-Balmaz Kamilla Gyógyfürdő (1-2)

Szerző: | Dátum: 2016-09-12 10:21:35

Merkantil Bank Liga NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés VIII. forduló
Mosonmagyaróvár

1-2 (0-0)

Nézőszám: 400 fő

Mérkőzést vezette: Farkas Tibor

 

Összeállítások:

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő

Horváth László, Bódis István, Vajda Sándor, Kovács Ádám ( 85’ Vólent), Németh Ádám, Rus Adrián, Sigér Dávid, Belényesi Miklós (87’ Bokros) , Tamás László, Fekete Ádám ( 67’ Farkas ) , Virág Aladár

Vezetőedző: Feczkó Tamás


 

CREDOBUS Mosonmagyaróvár

Tarczy Pál, Bohner Roland ( 67’ Jasarevic Mahir), Deák István, Koszó Balázs, Galambos Ádám, Zsirai Martin, Schmatovich Gábor, Laki Balázs, Czár Richárd, Bartos Julián, Mayer Milán ( 59’ Fekete ) ,

 

Vezetőedző: Király József

 

A mérkőzést a hazaiak kezdték.

A 2. percben Czár megpattanó beadását a vendégek kapusa nagy bravúrral hárította. Schmatovich labdaszerzése után Laki elé került a labda, aki az átvételt követően kapura lőtt, de azt a vendég védelem blokkolta. A 14. percben ismét egy Schmatovich Laki összjátékot követően kerültünk helyzetbe, de ismét blokkolt a vendég védelem.  Bartos a 18. percben 6 méterről leadott lövése centiméterekkel kerülte el a vendég kaput. A vendégek szabadrúgáshoz jutottak a 23. percben. A labda mögé Virág állt. Jól helyezett lövését Tarczy nagy bravúrral hárította. Bohner a 27. percben visszaütésért sárgalapot kapott. Vajda 15 méteres lövését a 31. percben Tarczy szögletre ütötte. 35. percben Czár szöglet beadását a vendégkapus kivetődve öklözte a mezőnybe.

Belényesi veszélyes fejesét Tarczy a 38. percben szögletre ütötte. Vajda a 16-os sarkáról élesen tekert a kapu elé a 40. percben, Zsirai szögletre fejelte.

Galambos a 44. percben lerántásért kapott sárgalapos figyelmeztetést.

A játékvezető az első félidőt 1 perccel hosszabbította. Az első félidőben a hazai csapat dominált, a vendégcsapat pontrúgásokból veszélyeztetett.

A második félidőt a vendégcsapat kezdte. Vajda beadását Fekete fejelte kapura 2 méterről, de Tarczy óriási bravúrral megfogta.

56. percben Czár oldalszabadrúgását Deák 14 méterről csúsztatta, de Horváth a kapu fölé tolta.

59.percben csere a hazaiaknál: Mayer helyett a frissen igazolt Fekete lép pályára.

61. percben vendég szögletet Vajda végezte el, Németh 5 méterről zavartalanul a hálóba bólintotta a labdát. Így megszerezte a vezetést a vendégcsapat.

Czár a 66. percben elvégzett szögletét Zsirai a hosszú oldalról középre fejelte, Schmatovich lövése elkerülte a kaput.
Kettős csere: a vendégeknél Fekete helyett Farkas, a hazaiaknál Bohner helyett Jasarevic lépett pályára.

 

71. percben Kovács félpályáról meglódult a labdával, Schmatovih végig szorongatta, így kiszorított helyzetből az oldalhálóba lőtt.

72. percben Tamás László addig reklamált a játékvezetőnél, míg sárgalapot kapott. A 75. percben Farkas Balázs 17 méteres szabadrúgása a sorfal fölött a hálóban kötött ki. A vendégek ezzel megerősítették vezetésüket.

Rus a 77. percben a 16-os belül buktatta Jasarevicet, így 11-est ítélt játékvezető. A labda mögé Jasarevic állt és higgadtan a hálóba rúgta a labdát.
 

Czár szép egyéni akciója után a 84. percben 15 méterről a kapu fölé rúgta a labdát. A vendégeknél újabb csere Kovács helyett Vólent lépett pályára. Vajda a 86. percben reklamálásért sárgalapot kapott.

87. percben újabb csere, Bokros Belényesit váltja.
A játékvezető 3 perc hosszabbítás után lefújja a játékot.

A tabellán elfoglalt helyezésbeli különbség nem látszott a mérkőzésen. Két teljesen egyforma játékerőt képviselő csapatot láthattunk. A vendégcsapat két pontrúgásból döntötte el a mérkőzés kimenetelét.

 


 

Edzői értékelés:

Feczkó Tamás

Ma nem játszottunk jól, két pontrúgásból döntöttük el a mérkőzést egy nagyon jól szervezett csapat ellen.

Örülünk a győzelemnek, minden győzelmet együtt ünneplünk és minden vereség után együtt búslakodunk.

 

Király József:

Gratulálok az ellenfélnek, elvitték előlünk a három pontot. Sajnos én, az ellenkezőjét tudom mondani, mint edzőtársam. Csapatunk gyengéje, hogy két pontrúgásból kaptuk a találatokat és ezzel elvették tőlünk a pontszerzés lehetőségét.

Edzéseken gyakoroljuk ezeket, de apró hibák, koncentráció okozta hiányosságok okozhatják. Megteszünk mindent, hogy orvosoljuk ezeket. Rövid az idő a felkészülésre a következő mérkőzésig, a fejeket kitisztítjuk, a 3 vagy 1 pontot meg kell szereznünk, hogy a vitorlánkba egy kis szél kerüljön.

 

Online közvetítés

Legutóbbi mérkőzésünk

Merkantil Bank NB II Liga 2017–2018 XXXVII.forduló
CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR -WKW ETO FC GYŐR
2-3

Tabella

1.MTK BUDAPEST82
2.KISVÁRDA MASTER GOOD72
3.BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE65
4.BUDAÖRS60
5.NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC60
6.WKW ETO FC GYŐR58
7.GYIRMÓT FC GYŐR56
8.SOROKSÁR SC53
9.CEGLÉDI VSE49
10.VÁC FC48
11.DOROGI FC46
12.BUDAFOKI MTE45
13.CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR45
14.KBSC44
15.AQVITAL FC CSÁKVÁR44
16.BFC SIÓFOK42
17.ZTE FC41
18.SZEGED 2011-GROSICS AKAD.41
19.SZOLNOKI MÁV FC39
20.SOPRONI VSE20

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Virágzó Város - Mosonmagyaróvár - 2016 Városüzemeltető és Fenntartó Kft Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. Park Mosonmagyaróvár

Sitemap & Facebook

2016 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.