MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Credobus Mosonmagyaróvár – Soroksár SC (0-1) 0-1

Szerző: Válint Angéla | Dátum: 2016-09-19 06:47:09

Merkantil Bank NB II Liga 2016–2017 X.forduló

Játékvezető: Bogár Gergő

Összeállítások:

Soroksár SC

Holczer Ádám- Csilus Tamás- Gyepes Gábor- Gengeliczki Gergő- Silye Erik- Haris Attila- Peszmeg Viktor-Sándor István- Huszák Tamás- Pál András- Lovrencsics Balázs

Vezetőedző: Lucsánszky Tamás

 

CREDOBUS Mosonmagyaróvár

Tarczy Pál- Bohner Roland- Koszó Balázs - Deák István- Baranyai Norbert- Czár Richárd- Zsirai Martin-Schmatovich Gábor- Kószás Krisztián- Bartos Julián- Mayer Milán

Vezetőedző: Király József

A mérkőzést a hazaiak kezdeték, Az első percekben Soroksár középpályása Sándor fejelhetett szabadon, azonban a fejese fölészállt, ezután 24 méterről Peszmeg próbálkozott, de lövése magasan a kapu fölé repült. Egy hazai kontra a 12. percben, ahol Bartos ugratta ki Mayert. Mayer 15 méterről lőtt, a vendég kapusnak nagyot kellett védeni, hogy menteni tudjon. Szöglet következett, Bartos cselezgetett befelé, majd Schmatovich-hoz került a labda, aki lőtt, azonban a védők blokkolni tudták a lövést. A vendég kontrában szögletet harcoltak ki, így a vendég csapat az első szögletét végezhette el, Gyepes fejelt fölé.

Bartos került nagy helyzeta 20. percben 12 méterről középről lőtt, azonban a vendég kapus védeni tudta rúgását.

Vendég kontrában Pál ugratta ki Lovrencsicset, aki 8 méterről mellé lőtt, újabb szöglet. Soroksár második szögletét Sándor végezte el, a védők között az elsuhanó labdát Huszák lőtte mellé.

A 28. percben Lovrencsics két védő között lépett ki és laposan a rövid alsóba lőtt. Vezet Sorksár.

Bartost a 37. percben buktatták a szélen, szabadrúgást ítélt a játékvezető a hazai csapat részére. A szabadrúgás után Czár ment el a bal oldalon, ígéretes beadását kipattanóra mentették, amit Schmatovich tüzelt kapura, azonban a védők ezt is blokkolták. Majd Koszó beadására hosszún Mayer érkezett, a visszafejelt labdát azonban nem sikerült kapura fejelnie.

Véget ért az első félidő.

A második félidő kezdetén csere a hazaiaknál. Mayer helyett Darázs érkezett. A 49. percben Schmatovich esett el a 16-oson belül, azonba a kétes szituációban a bíró nem fújt. Ezután Darázs sárgalapot kapott lökésért,majd 30 méterről rúgott lövése fölé szállt. Újabb hazai csere az 52 percben Kószás helyett Szabó Bence lépett pályára. A vendégek meglódultak, Pál cselezgetett befelé, középre tartó lövését Tarczy könnyedén tudta hárítani. A vendégek első cseréje az 56. percben Haris helyett Csilus Ádám lépett pályára.

Nagy helyzet következett a vendég kapu előtt, a 61. percben Czár ugratta ki Bohner, aki centikkel maradt le a labdáról

Újabb hazai támadás során Koszó próbálkozott távolról, azonban ez sem talált kaput

A kontrában a vendégek játékosa Novrencsics adott be bal oldalról, labdáját Sándor csúsztatta tovább, amit Csillus lőtt kapura. Blokkolt labdáját Tarczy nagyot védve megfogta.

Ismét csere: 68. percben a hazai Baranyai helyett Laki Balázs lép pályára majd a 71. percben Csilus Ádám kapott sárgalapot labdaelrúgásért.

Veszélyes helyzet alakult ki a 75. percben, mert Bohner Pált buktatta a 16-os sarkánál, ezért ígéretes helyről rúghatnak szabadrúgást a vendégek. Védőink a rúgást blokkolták.

A vendégeknél csere következett a 77. percben Sándor István helyett Papp Máté lép pályára.

Lovrencsics veszélyes támadásában a 16-oson belülre verekedte magát, azonban az ígéretes szituációból mellé lőtt.

Hazai kontrában Darázs 30 méterről tüzelt. A vendégkapus csak szögletre tudta öklözni lövését.

Újabb soroksári csere a 83. percben, Pál helyett Szilágyi lépett pályára.

A játék végén Tarczyn a figyelem: a 87. percben Papp Máté középre eresztett lövését Tarczy könnyedén megfogta, majd újabb veszélyes szituációban a 88. percben

Lovrencsics beadására Szilágyi érkezett, Tarczy nagyot mentett.

A játékvezető 3 percet hosszabbít, melyben haza támadásban Szabó jobb oldali beadását, Laki fejelte centikkel a kapufa mellé. A 93. percben a játékvezető a mérkőzést lefújta, a vendég csapat elvitte itthonról a három pontot.

A játék képe alapján azonban nem érdemeltünk vereséget.

 

 

 

Lucsánszky Tamás:

Fontos mérkőzés volt számunkra, hogy idegenbe nyerni tudjunk. A szerda-vasárnap mérkőzések fizikálisan és mentálisan is megviselték a csapatot. Az eddigi mérkőzéseinken az utolsó percekben buktunk el pontokat. Most a  korai gól után megérdemelten vittük el a három pontot. Elégedett vagyok.

 Király József:

Bosszús vagyok, hogy 1 kapura lövéssel el tudták vinni a három pontot, így nagy lehetőséget szalasztottunk el. Hiányzott 1-2 játékosunk, de négyszer vagy ötször a kapujuk előtt veszélyes támadásokat vezettünk, amit sajnos nem tudtuk érvényesíteni.
Most kiléphettünk volna az árnyékból, 1 pontot azért szerezni kellett volna. Jövő héten az önbecsülésünket vissza kell szereznünk.

Online közvetítés

Legutóbbi mérkőzésünk

Merkantil Bank NB II Liga 2016–2017 XXXVIII.forduló
CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR -VÁC FC
2-1

Tabella

1.PUSKÁS AKADÉMIA FC77
2.BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ73
3.KISVÁRDA MASTER GOOD69
4.SOROKSÁR SC67
5.BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE65
6.VÁC FC59
7.ZTE FC55
8.DOROGI FC54
9.CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR54
10.SZOLNOKI MÁV FC 52
11.SZEGED 2011-GROSICS AKAD.51
12.NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC50
13.SWIETELSKY-SOPRONI VSE49
14.BFC SIÓFOK48
15.BUDAÖRS47
16.AQVITAL FC CSÁKVÁR40
17.CEGLÉDI VSE39
18.HR-RENT KOZÁRMISLENY37
19.CIGÁND SE29
20.SZEOL SC19

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Virágzó Város - Mosonmagyaróvár - 2016 Városüzemeltető és Fenntartó Kft Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Park Mosonmagyaróvár

Sitemap & Facebook

2016 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.