MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Credobus Mosonmagyaróvár – Soroksár SC (0-1) 0-1

Szerző: Válint Angéla | Dátum: 2016-09-19 06:47:09

Merkantil Bank NB II Liga 2016–2017 X.forduló

Játékvezető: Bogár Gergő

Összeállítások:

Soroksár SC

Holczer Ádám- Csilus Tamás- Gyepes Gábor- Gengeliczki Gergő- Silye Erik- Haris Attila- Peszmeg Viktor-Sándor István- Huszák Tamás- Pál András- Lovrencsics Balázs

Vezetőedző: Lucsánszky Tamás

 

CREDOBUS Mosonmagyaróvár

Tarczy Pál- Bohner Roland- Koszó Balázs - Deák István- Baranyai Norbert- Czár Richárd- Zsirai Martin-Schmatovich Gábor- Kószás Krisztián- Bartos Julián- Mayer Milán

Vezetőedző: Király József

A mérkőzést a hazaiak kezdeték, Az első percekben Soroksár középpályása Sándor fejelhetett szabadon, azonban a fejese fölészállt, ezután 24 méterről Peszmeg próbálkozott, de lövése magasan a kapu fölé repült. Egy hazai kontra a 12. percben, ahol Bartos ugratta ki Mayert. Mayer 15 méterről lőtt, a vendég kapusnak nagyot kellett védeni, hogy menteni tudjon. Szöglet következett, Bartos cselezgetett befelé, majd Schmatovich-hoz került a labda, aki lőtt, azonban a védők blokkolni tudták a lövést. A vendég kontrában szögletet harcoltak ki, így a vendég csapat az első szögletét végezhette el, Gyepes fejelt fölé.

Bartos került nagy helyzeta 20. percben 12 méterről középről lőtt, azonban a vendég kapus védeni tudta rúgását.

Vendég kontrában Pál ugratta ki Lovrencsicset, aki 8 méterről mellé lőtt, újabb szöglet. Soroksár második szögletét Sándor végezte el, a védők között az elsuhanó labdát Huszák lőtte mellé.

A 28. percben Lovrencsics két védő között lépett ki és laposan a rövid alsóba lőtt. Vezet Sorksár.

Bartost a 37. percben buktatták a szélen, szabadrúgást ítélt a játékvezető a hazai csapat részére. A szabadrúgás után Czár ment el a bal oldalon, ígéretes beadását kipattanóra mentették, amit Schmatovich tüzelt kapura, azonban a védők ezt is blokkolták. Majd Koszó beadására hosszún Mayer érkezett, a visszafejelt labdát azonban nem sikerült kapura fejelnie.

Véget ért az első félidő.

A második félidő kezdetén csere a hazaiaknál. Mayer helyett Darázs érkezett. A 49. percben Schmatovich esett el a 16-oson belül, azonba a kétes szituációban a bíró nem fújt. Ezután Darázs sárgalapot kapott lökésért,majd 30 méterről rúgott lövése fölé szállt. Újabb hazai csere az 52 percben Kószás helyett Szabó Bence lépett pályára. A vendégek meglódultak, Pál cselezgetett befelé, középre tartó lövését Tarczy könnyedén tudta hárítani. A vendégek első cseréje az 56. percben Haris helyett Csilus Ádám lépett pályára.

Nagy helyzet következett a vendég kapu előtt, a 61. percben Czár ugratta ki Bohner, aki centikkel maradt le a labdáról

Újabb hazai támadás során Koszó próbálkozott távolról, azonban ez sem talált kaput

A kontrában a vendégek játékosa Novrencsics adott be bal oldalról, labdáját Sándor csúsztatta tovább, amit Csillus lőtt kapura. Blokkolt labdáját Tarczy nagyot védve megfogta.

Ismét csere: 68. percben a hazai Baranyai helyett Laki Balázs lép pályára majd a 71. percben Csilus Ádám kapott sárgalapot labdaelrúgásért.

Veszélyes helyzet alakult ki a 75. percben, mert Bohner Pált buktatta a 16-os sarkánál, ezért ígéretes helyről rúghatnak szabadrúgást a vendégek. Védőink a rúgást blokkolták.

A vendégeknél csere következett a 77. percben Sándor István helyett Papp Máté lép pályára.

Lovrencsics veszélyes támadásában a 16-oson belülre verekedte magát, azonban az ígéretes szituációból mellé lőtt.

Hazai kontrában Darázs 30 méterről tüzelt. A vendégkapus csak szögletre tudta öklözni lövését.

Újabb soroksári csere a 83. percben, Pál helyett Szilágyi lépett pályára.

A játék végén Tarczyn a figyelem: a 87. percben Papp Máté középre eresztett lövését Tarczy könnyedén megfogta, majd újabb veszélyes szituációban a 88. percben

Lovrencsics beadására Szilágyi érkezett, Tarczy nagyot mentett.

A játékvezető 3 percet hosszabbít, melyben haza támadásban Szabó jobb oldali beadását, Laki fejelte centikkel a kapufa mellé. A 93. percben a játékvezető a mérkőzést lefújta, a vendég csapat elvitte itthonról a három pontot.

A játék képe alapján azonban nem érdemeltünk vereséget.

 

 

 

Lucsánszky Tamás:

Fontos mérkőzés volt számunkra, hogy idegenbe nyerni tudjunk. A szerda-vasárnap mérkőzések fizikálisan és mentálisan is megviselték a csapatot. Az eddigi mérkőzéseinken az utolsó percekben buktunk el pontokat. Most a  korai gól után megérdemelten vittük el a három pontot. Elégedett vagyok.

 Király József:

Bosszús vagyok, hogy 1 kapura lövéssel el tudták vinni a három pontot, így nagy lehetőséget szalasztottunk el. Hiányzott 1-2 játékosunk, de négyszer vagy ötször a kapujuk előtt veszélyes támadásokat vezettünk, amit sajnos nem tudtuk érvényesíteni.
Most kiléphettünk volna az árnyékból, 1 pontot azért szerezni kellett volna. Jövő héten az önbecsülésünket vissza kell szereznünk.

Online közvetítés

Legutóbbi mérkőzésünk

Merkantil Bank NB II Liga 2017–2018 XXXVII.forduló
CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR -WKW ETO FC GYŐR
2-3

Tabella

1.MTK BUDAPEST82
2.KISVÁRDA MASTER GOOD72
3.BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE65
4.BUDAÖRS60
5.NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC60
6.WKW ETO FC GYŐR58
7.GYIRMÓT FC GYŐR56
8.SOROKSÁR SC53
9.CEGLÉDI VSE49
10.VÁC FC48
11.DOROGI FC46
12.BUDAFOKI MTE45
13.CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR45
14.KBSC44
15.AQVITAL FC CSÁKVÁR44
16.BFC SIÓFOK42
17.ZTE FC41
18.SZEGED 2011-GROSICS AKAD.41
19.SZOLNOKI MÁV FC39
20.SOPRONI VSE20

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Virágzó Város - Mosonmagyaróvár - 2016 Városüzemeltető és Fenntartó Kft Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. Park Mosonmagyaróvár

Sitemap & Facebook

2016 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.