MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Bozsik Torna: Ajkán járt az MTE U11-es és U10-es csapata

Szerző: Németh Róbert, Schmatovich Gábor | Dátum: 2019-11-12 10:13:37

Hétvégén, Ajkán került megrendezésre a Régiós „B” Bozsik Torna következő állomásra. A rossz idő ellenére, nagyon jó mérkőzéseket láthattak a kilátogató szülők a végig nagyon színvonalas tornán. Csapatunk több győzelmet is aratva remekül szerepelt a tornán, ahol kiváló játékáért Kobli Kristóf vehetett át oklevelet. Az idei utolsó régiós Bozsik torna a hétvégén, Sopronba kerül megrendezésre.

Régiós „B” Bozsik Torna, Ajka

Credobus Mosonmagyaróvár U10: Illés, Magdács – Brattengeier, Csőrés, Dallos, Kéri, Kobli, Kovács, Nagy.

Megbízott edző: Németh Róbert

Németh Róbert, a Credobus Mosonmagyaróvár U10-es csapatának megbízott edzője: „Nagyon elégedett vagyok a látottakkal, azt gondolom az előző Bozsik tornákhoz képest sokat lépett előre kombinatív játékban a korosztály, illetve az ellenfél térfelén történő labdaszerzések is jól működtek. Emellett úgy érzem, nagyon szervezett volt a védekezés is, hiszen a tornán egy mérkőzés kivételével, mindegyiket gól nélkül hoztuk le. Külön dicséret a csapatnak, hogy a szakadó eső ellenére, végig koncentráltan futballozott.”

 

U11: Szakadó esőben is folytatódott a jó sorozat

Az őszi Régiós Bozsik tornák sorozatának 5. fordulóját Ajkán rendezték vasárnap. A torna végig szakadó esőben zajlott, ami igencsak megnehezítette a szervezők dolgát. Szerencsére ez a csapat teljesítményén nem látszott meg és folytatták eredményes szereplésüket a fiúk. A mai napon Takács Zsombor érdemelte ki a legjobbnak járó elismerést. Az idei utolsó torna a hétvégén Sopronban lesz, remélhetőleg kedvezőbb időjárás mellett.

 

Schmatovich Gábor: "A rendkívül barátságtalan időben, kifejezetten jó minőségű füves pályán tudtunk játszani, ez mindenképpen szükséges, hogy a saját játékstílusunkat tudjuk erőltetni. Volt egy rövidebb évközi pihenője a csapatnak, amely alapján azt gondoltam, hogy a teljesítményünk egy picit vissza fog esni az elmúlt tornákhoz képest, de ez egyáltalán nem következett be. Rengeteg kidolgozott helyzetünk töredékét kihasználva tudtunk eredményesnek lenni, és ami ettől fontosabb, láthatóan élvezték a játékot a srácok a mostoha idő ellenére is."

NB III Nyugati csoport

1.ÉRD VSE39
2.III. KER TVE35
3.PETŐFI SPORTKŐR LIPÓT33
4.PÁPAI PERUTZ FC29
5.FC NAGYKANIZSA27
6.MÉNFŐCSANAK ESK27
7.KOMÁROM VSE23
8.CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR22
9.VLS VESZPRÉM21
10.BICSKEI TC21
11.BKV ELŐRE20
12.PUSKÁS AKADÉMIA FC II18
13.SÁRVÁR FC18
14.MOL FEHÉRVÁR FC II16
15.HÉVÍZ SK12
16.BALATONLELLE SE10

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Agrolánc Kft. Virágzó Város - Mosonmagyaróvár - 2016 Városüzemeltető és Fenntartó Kft Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása.

Sitemap & Facebook

2016-2019 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.