MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

U13, U12: bravúros győzelmet aratott az MTE U12

Szerző: Samu Zoltán, Németh Róbert | Dátum: 2019-11-25 11:34:33

Idei utolsó hazai mérkőzésén a Király SZE csapatát fogadta 2008-as korosztályunk. A mérkőzés kezdetétől nagy mezőnyfölényben játszott U12-es csapatunk, és bár sok helyzet kimaradt a félidőre már két gólos előnnyel vonulhattunk. A második félidőre is megmaradt a fölényünk, amit több ziccer lehetőség is bizonyított, illetve sikerült megtriplázni az előnyt. Összességében a játék minden elemében ellenfelefölé nőtt csapatunk, és fejezte be győzelemmel a szezont hazai pályán. Az idei utolsó fordulóban megyei rangadó vár játékosainkra, ugyanis szombaton Gyirmótra látogatunk.

MLSZ U12 I.osztály, Észak-Nyugat, 12. forduló, Mosonmagyaróvár

Credobus Mosonmagyaróvár- Király SZE 3-0 (2-0)

MTE 1904 U12: Falussy (Pollreisz) – Boros (Mészáros), Fekete, Kovács D., Kovács B.(Szente)– Bakos, Kovács Z.,Batyanek (Nádasi)– Egerszegi. Edző: Németh Róbert

 

Gólszerző: Batyanek, Egerszegi, Kovács Z.

 

Németh Róbert, a Credobus Mosonmagyaróvár U12-es csapatának edzője: „Nagyon örülök, hogy az elmúlt heti mérkőzés után, egy ilyen teljesítménnyel sikerült előrukkolnunk. Azt gondolom taktikailag nagyon érett teljesítményt nyújtott a csapat, a mérkőzés kezdetétől fogva sikerült ráerőltetni akaratunkat az ellenfélre, és folyamatosan lehetőségeket kidolgozni. Az első gólt nehéz volt megszereznünk a mezőnyfölény ellenére is, azonban a kulcsmomentumokbanis nyugodtak maradtunk és ez kifizetődött. A játékfelépítésben viszont látható volt az a fajta tudatosság, amin az egész félév során dolgozunk és ez mindenképpen nagy pozitívum. Kiemelném emellett a heti edzésmunkát is, a srácok nagyon koncentráltan és céltudatosan készültek, hogy túllépjünk a múlt heti mérkőzésen. Gratulálok a csapatomnak, készülünk a Gyirmót elleni megyei rangadóra.”

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MLSZ U13 I.osztály, Észak-Nyugat, 12. forduló, Mosonmagyaróvár

Credobus Mosonmagyaróvár- Király SZE 1-6

Összeállítás: Farkas H. (Pfeiffer N.) Bolla Á. Kalinkó M. Németh L. (Horváth L.) Csák A. (Timár B.) Szabó L. Ocskay A. Szűcs Á. Mezei H. Vass G.

 

Gólszerző: Szűcs Á.

 

Samu Zoltán, a Credobus Mosonmagyaróvár U13-as csapatának edzője: „Sajnos nem igazán tudtuk felvenni a játék ritmusát. Az egész mérkőzésen rendkívül sok hibával játszottunk. Gyakorlatilag ajándékoztunk az ellenfelünknek 3 gólt és ezután már csak futottunk az eredmény után. A rengeteg hiányzót sajnos nem tudtuk pótolni.”

NB III Nyugati csoport

1.ÉRD VSE39
2.III. KER TVE35
3.PETŐFI SPORTKŐR LIPÓT33
4.PÁPAI PERUTZ FC29
5.FC NAGYKANIZSA27
6.MÉNFŐCSANAK ESK27
7.KOMÁROM VSE23
8.CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR22
9.VLS VESZPRÉM21
10.BICSKEI TC21
11.BKV ELŐRE20
12.PUSKÁS AKADÉMIA FC II18
13.SÁRVÁR FC18
14.MOL FEHÉRVÁR FC II16
15.HÉVÍZ SK12
16.BALATONLELLE SE10

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Agrolánc Kft. Virágzó Város - Mosonmagyaróvár - 2016 Városüzemeltető és Fenntartó Kft Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása.

Sitemap & Facebook

2016-2019 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.