MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

U19, U17: Andráshidán zártuk az őszi szezont

Szerző: Horváth Csaba, Németh Barnabás | Dátum: 2019-11-25 11:47:08

Az utolsó fordulóban Andráshidára látogatott az U19-es csapatunk, forduló előtt egy pont volt az előny a javunkra az első helyen az egy mérkőzéssel kevesebbet játszó hazaiak előtt, tehát ha nyerünk, mindenképp elsőként várjuk a tavaszi folytatást, vereség esetén akár az ötödik pozícióig is hátra eshetünk a tabellán. Zalaiakat tekinthettük a bajnokság előtt talán a legesélyesebbnek az első helyre, és ez ezen a mérkőzésen be is igazolódott. Nagyon mély talajú pályán kombinatív játék nem alakulhatott ki, a játék fizikális jellege dominált, amiben tudtuk előre, hogy a hazaiak nagyon erősek, de ezen a pályán, és így a bajnokság végén kissé elgyötört állapotban nem volt komoly esélyünk ellenük. Sok kisebb-nagyobb sérülttel és egyéb nehézségekkel megküzdve léptünk pályára, ahol megérdemelten nyert az Andráshida, még ha a különbség kissé túlzó is. Keserűségre persze semmi ok, az elvárásokat messze túlszárnyalva teljesítettek a játékosok a szezon nagy részében, tavasszal újult erővel folytathatjuk a küzdelmeket négy nagy riválisunk ellen, és az utolsó fordulóban visszavághatunk ezért a vereségért, akkor már jó pályán a kombinatív játék kerülhet előtérbe, ami nekünk kedvezhet…

U19-es bajnoki mérkőzés, Andráshida

Andráshida SC - Credobus Mosonmagyaróvár 4-0 (2-0)

MTE U19: Gyergyádesz M. – Szabó Cs., Schultz A.,Pandur G., Bertók R. – Gáncs B. (Bertalan D.), Bölönyi B., Benkovich Zs. – Wurm K.(Szekeres E.), Szimhardt M. (Szarka Z.), Nagy L. (Farkas F.)

Edző: Horváth Csaba

 

Horváth Csaba, a MTE U19-es csapatának edzője: „Sajnos a szezon végére teljesen elfogytunk, ez persze érthető, és várható is volt az egész éves nehézségeinket ismerve. Játékban egyenrangú ellenfelei voltunk a fizikálisan nagyon erős, és a bajnokság tán legfőbb esélyesének, de birkózásban és sárdagasztásban egyértelműen fölénk kerekedtek. Az első öt helyezett nagyon közel van egymáshoz, tavasszal még bármi lehet, de kár az utolsó két mérkőzésért. Ennek ellenére mindenképp dicséret illeti a csapatot az első 11 fordulóért, magasan várakozáson felül teljesítettünk.”

U17-es bajnoki mérkőzés, Andráshida

Andráshida SC U17 - Credobus Mosonmagyaróvár U17 0-5

 

MTE U17: Deák, Németh, Tál, Harkai, Szabó M., Gaál-Horváth, Svarda, Schwartz, Marekker, Zsigmond, Szabó Sz.

Gólszerzők: Gaál-Horváth (2), Harkai (2), Tál

 

Németh Barnabás, a MTE U17-es csapatának edzője: „Úgy zártuk le ezt az őszt, ahogy kell. Figyelmen kívül hagyva a körülményeket, a pálya viszontagságait, csak magunkra és a saját játékunkra koncentráltunk és egy nagyon domináns kombinatív játékkal, simán nyertük meg a mérkőzést. Nyolc mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozatot tudhatunk ezzel magunk mögött. Jövőre innen folytatjuk és remélhetőleg még tovább színezzük a tabellát.”

NB III Nyugati csoport

1.ÉRD VSE39
2.III. KER TVE35
3.PETŐFI SPORTKŐR LIPÓT33
4.PÁPAI PERUTZ FC29
5.FC NAGYKANIZSA27
6.MÉNFŐCSANAK ESK27
7.KOMÁROM VSE23
8.CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR22
9.VLS VESZPRÉM21
10.BICSKEI TC21
11.BKV ELŐRE20
12.PUSKÁS AKADÉMIA FC II18
13.SÁRVÁR FC18
14.MOL FEHÉRVÁR FC II16
15.HÉVÍZ SK12
16.BALATONLELLE SE10

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Agrolánc Kft. Virágzó Város - Mosonmagyaróvár - 2016 Városüzemeltető és Fenntartó Kft Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása.

Sitemap & Facebook

2016-2019 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.