MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Elsöprő győzelem 2016-11-06 Credobus Mosonmagyaróvár – Szeol SC 3-1 (3-0)

Szerző: Válint Angéla | Dátum: 2016-11-06 18:57:07

Helyszín: Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal park 1.

Nézőszám: 500 fő

Mérkőzésvezető: Berényi Tamás

 

 

Összeállítások:

SZEOL SC

 Leindler Domonkos- Ikonomou Konsantinos- Rácz László (46' Maksimovic) - Kéri Tamás- Búrán Zoltán- Vágó Levente- Péter Antal- Schrammel Ádám- Németh László (57' Forró Attila)- Grünvald Attila (77' Buzási) - Gajág Gergő

Gólszerző: 56’ Maksimovic

Vezetőedző: Tóth Ákos

 

Credobus Mosonmagyaróvár

Tarczy Pál - Bohner Roland - Koszó Balázs - Deák István - Galambos Ádám (61' Jasarevic) - Zsirai Martin (46' Kószás Krisztián)- Schmatovich Gábor - Mayer Milán - Bartos Julián (74' Németh ) - Laki Balázs - Czár Richárd

Gólszerzők: 6’Mayer , 41’ Czár, 45’Zsirai

Vezetőedző: Király József

Szemerkélő esőben a vendégek kezdték a játékot. A hatodik percben remek összjátékkal Laki passzolt Schmatovichnak, aki egy szép csel után Mayerhoz továbbított. Mayer 17 méterről ballal a kapu jobb felső sarkába talált. Ezzel megszereztük a vezetést.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A 20.percben 20 méterről Mayer szabadrúgása a kapufán csattant.

Az első félidő során az ellenfél megingásait jól használtuk ki, több veszélyes labdát vezettünk Leindler kapujának.  Majd a 41. percben Bartos cselezte be magát a 16-oson belülre és jól tálalt Czár elé, aki 16 méterről végre bevette Leindler kapuját, ezzel biztosította vezetésünket.

 

 

Az első félidő utolsó percében megadtuk a kegyelemdöfést. Czár beívelt szögletét Zsirai magabiztosan fejelte 6 méterről a kapuba. Így 3-0 –al fordult a félidő.

A második félidő során szép összjátékokat láthattunk, miközben az eső mind jobban eleredt.

Szeol csapata az 56.percben szépített az eredményen. Kéri jobb oldalról laposan adott középre az érkező Maksimovicnak, aki 13 méterről futtában tekert a kapunkba.

A mély talajú pálya sok energiát igényelt a játékosoktól, itt-ott sártengerré változtatva a mérkőzés helyszínét. Játékosaink igyekeztek további gólokat lőni, sajnos az utolsó passzaink pontatlanok voltak.

 

 

 

 

 

A mérkőzést a 92. percben szakadó esőben lefújta a játékvezető.

Ezzel a győzelemmel felküzdöttük magunkat a tabella 8. helyére.

Tóth Ákos:

"Az elő félidőben kiegyenlített mezőnyjátékban ellenfelünk kihasználta hibáinkat, így az első félidőben eldöntötték a játékot. Gratulálok a mosonmagyaróvári csapatnak.

Az utóbbi tíz mérkőzésen nyeretlenek vagyunk. Aki látja a mérkőzéseinket és ért is hozzá láthatja, döntő szituációkban rossz irányba pattan a labda. Meg kell nézi, hogyan tudunk fejlődni. Rengeteg a hiányzónk, a játék képét próbáljuk alakítani, sajnos eddig nem sikerült. Ha valamit akarunk, komoly erősítés kell. Megérdemelten nyert a hazai csapat."

 

Király József:

"Nehéz mérkőzésre számítottunk. Nehéz talajú pálya volt, ami sokat kivett a játékosokból. Az adódó lehetőséginket kihasználtuk az első félidőben. A második félidőben is szerettünk volna gólokat szerezni.

Ellenfelünk masszívak voltak, tetszetős játékot játszottak a 16-oson belül. Most, hogy túl vagyunk ezen a mérkőzésen, kívánom nekik, hogy találják meg a gólszerző cipőjüket. Örülünk ennek a győzelemnek. Próbáljuk tovább alakítani a csapatot."

Sajtó: Nagyon összeállt a csapat. Mi volt a fordulópont?

Király József: "A bajnokság elején nekünk is megvoltak a helyzeteink, egy gólokkal maradtunk le. Talán a Budaörs ellen idegenben fordult meg a helyzetünk. Nagyon sokat dolgoztunk, sokat tettünk, hogy megforduljuk. Örülök, hogy a csapat bebizonyította, hogy itt a helyünk az NB II-ben. A csapat soha nem adta fel, velem együtt. A sok biztatás, amit az elnöktől is kaptunk, hogy hisz bennünk és a játékosok is, így tudtunk átfordulni."

Jó: Laki, Mayer Schmatovich, Czár

 

 

Online közvetítés

Legutóbbi mérkőzésünk

Merkantil Bank NB II Liga 2017–2018 XXXVII.forduló
CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR -WKW ETO FC GYŐR
2-3

Tabella

1.MTK BUDAPEST82
2.KISVÁRDA MASTER GOOD72
3.BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE65
4.BUDAÖRS60
5.NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC60
6.WKW ETO FC GYŐR58
7.GYIRMÓT FC GYŐR56
8.SOROKSÁR SC53
9.CEGLÉDI VSE49
10.VÁC FC48
11.DOROGI FC46
12.BUDAFOKI MTE45
13.CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR45
14.KBSC44
15.AQVITAL FC CSÁKVÁR44
16.BFC SIÓFOK42
17.ZTE FC41
18.SZEGED 2011-GROSICS AKAD.41
19.SZOLNOKI MÁV FC39
20.SOPRONI VSE20

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Virágzó Város - Mosonmagyaróvár - 2016 Városüzemeltető és Fenntartó Kft Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. Park Mosonmagyaróvár

Sitemap & Facebook

2016 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.