MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

U13, U12: Gyirmóton zártuk a bajnokság őszi szakaszát

Szerző: Samu Zoltán, Németh Róbert | Dátum: 2019-12-02 11:11:33

Idei utolsó mérkőzésén, Gyirmóton vendégszerepelt 2008-as korosztályunk. A megyei rangadón korán, már a 3. percben sikerült megszerezni a vezetést Batyanek találatával. A félidő további részében is korosztályunk játszott mezőnyfölényben, és a játékrész vége előtt Magdács remek helyzetfelismerése után sikerült megduplázni az előnyt. A második félidő már kiegyenlítettebb játékot hozott, ám ellenfelünk szépítő gólja után is szervezett maradt csapatunk, és nem tudott komolyabb lehetőséget kialakítani a gyirmóti csapat. Összességében U12-es korosztályunk megérdemelten szerezte meg a győzelmet, első félidőben nyújtott játékának köszönhetően, amit a második játékrészben magabiztosan őrzött meg. A bajnokság végeztével, a következő héten Székesfehérvárra látogat csapatunk a Főnix Utánpótlás Tornára.

 

MLSZ U12 I. osztály, Észak-Nyugat, 13. forduló, Gyirmót

Gyirmót FC - Credobus Mosonmagyaróvár 1-2 (0-2)

MTE 1904 U12: Falussy (Pollreisz) – Boros (Mészáros), Fekete, Kovács D., Kovács B.(Szente) – Takács, Kovács Z., Batyanek (Nádasi) – Egerszegi (Magdács). Edző: Németh Róbert

 

Gólszerző: Batyanek, Magdács

Németh Róbert, a Credobus Mosonmagyaróvár U12-es csapatának edzője: „Mindig nagyon jó érzés, győzelemmel befejezni a bajnokság első szakaszát főleg, hogy ezt a megyei rangadón sikerült elérni. A mérkőzés elejétől sikerült átvennünk az irányítást, illetve gyorsan megszereznünk a vezetést, ami megnyugtatta a csapatot. A félidő további részében is mi domináltunk, és sikerült több nagy lehetőséget is kidolgozni, majd megdupláznunk az előnyünket. Azt gondolom a párharcokban rendkívül jól szerepeltünk, illetve a helyzetkihasználásunk is jól működött, illetve taktikailag is sikerült megvalósítanunk az eltervezetteket. Jól mutatja a mérkőzésről fölényünket, hogy ellenfelünk gyakorlatilag az átlövés gólján kívül, nem is tudott komolyabb lehetőséget kialakítani. Külön öröm emellett, hogy Takács Zsombor személyében U11-es korosztályunk egyik meghatározó tagja mutatkozhatott be csapatunkba, aki ezt magabiztos és jó teljesítménnyel hálálta meg. Gratulálok csapatomnak a szezon első felében nyújtott teljesítményéhez.”

 

MLSZ U13 I. osztály, Észak-Nyugat, 13. forduló, Gyirmót

Gyirmót FC - Credobus Mosonmagyaróvár 4-0

MTE 1904 U13: Pfeiffer N. (Farkas H.), Csák A., Kalinkó M., Németh L. (Timár B.), Horváth L., Szabó L., Bakos A., Szűcs Á., Rabbi B., Ocskay A., Vass G.

 

Samu Zoltán, a Credobus Mosonmagyaróvár U13-as csapatának edzője: „Egy fokkal jobb teljesítményt nyújtott a csapat mint múlt héten, de sajnos ennyi hiányzót már tényleg nem bírt el ez a csapat. Ehhez társult még egy két játékos gyenge teljesítménye is, így nem is lehetett más eredmény. Nagyon jókor jön a szünet, mert rendezni kell a sorokat, hogy a tavaszi szezonra egy ütő képesebb csapatot tudjunk a pályára küldeni Bízom benne hogy a sérült játékosok is minél előbb felépülnek és csatlakoznak a csapathoz.”

NB III Nyugati csoport

1.ÉRD VSE39
2.III. KER TVE35
3.PETŐFI SPORTKŐR LIPÓT33
4.PÁPAI PERUTZ FC29
5.FC NAGYKANIZSA27
6.MÉNFŐCSANAK ESK27
7.KOMÁROM VSE23
8.CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR22
9.VLS VESZPRÉM21
10.BICSKEI TC21
11.BKV ELŐRE20
12.PUSKÁS AKADÉMIA FC II18
13.SÁRVÁR FC18
14.MOL FEHÉRVÁR FC II16
15.HÉVÍZ SK12
16.BALATONLELLE SE10

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Agrolánc Kft. Virágzó Város - Mosonmagyaróvár - 2016 Városüzemeltető és Fenntartó Kft Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása.

Sitemap & Facebook

2016-2019 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.