MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Drogprevenciós előadások az MTE-nél

Szerző: Horváth Péter | Dátum: 2019-12-17 13:39:55

December elején az MTE 1904 több utánpótlás játékosa is részt vehetett egy drogprevenciós előadáson, ahol a fiatal labdarúgók megismerkedhettek a kábítószer fogyasztás negatív hatásaival és a következményekkel is.

„Igyekszem megszólítani a hallgatóságot, mert ez szerintem nagyon fontos – mondja Pápai Gyula rendőr őrnagy, bűnmegelőzési főelőadó. Más mondok egy általános iskolásnak és mást egy 17-18 éves kamasznak. Szerencsére a szakmában töltött sok-sok évem alatt azt tapasztaltam, hogy ennek a munkának van értelme.”

„Fontos, hogy a fiatalok tisztában legyenek a rájuk leselkedő veszélyekkel – veszi át a szót Drescher Ottó, az MTE 1904 elnöke. A mi célunk az, hogy ne csak sportolókat, hanem jó embereket is neveljünk, akik megállják a helyüket az életében, és hasznos tagjai lesznek a társadalomnak. A Pápai Gyula által tartott előadáson a gyerekek megismerkedhettek a kábítószer káros hatásaival és a veszélyeivel, így pedig ők is láthatják azt, hogy ezt az életmódot bizony kerülniük kell.

„Az előadás a drogfogyasztás káros hatásairól és a következményekről szólt – mondja Szarka Zoltán, a Credobus Mosonmagyaróvár U19-es csapatának játékosa. Ennek segítségével kicsit jobban beleláttunk a témába, és megismertük azokat a tényezőket, amiket kerülnünk kell. Sportolóként még nagyobb figyelmet kell fordítanunk az egészségünkre, a lelki és szellemi állapotunkra, de emellett jó, ha ismerjük a kockázatokat és azoknak a dolgoknak a hatásait, amik akár az egész életünket elronthatják.”

„Érdekes előadást láthattunk, amely rávilágított a legfontosabb dolgokra – ezt már Gaál-Horváth Kristóf meséli, a Credobus Mosonmagyaróvár U17-es csapatának játékosa. Biztos vagyok benne, hogy ha valaki belekerül a kábítószer hálójába, az nagyon nehezen tud onnan kijönni. Ezért is fontos, hogy mi ne kerüljünk kapcsolatba ezekkel a szerekkel.”

„A sport egy komoly támogató erő. Ha egy fiatal sok munkát fektet be valamibe, akkor nem fog meggondolatlanul cselekedni. A kábítószerhasználat egy össztársadalmi probléma, de igyekszünk mindenkinek segíteni. Örülök, hogy itt az MTE-nél a fiatalok vevők voltak az előadásra” – mesélte Pápai Gyula.

NB III Nyugati csoport

1.ÉRD VSE39
2.III. KER TVE35
3.PETŐFI SPORTKŐR LIPÓT33
4.PÁPAI PERUTZ FC29
5.FC NAGYKANIZSA27
6.MÉNFŐCSANAK ESK27
7.KOMÁROM VSE23
8.CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR22
9.VLS VESZPRÉM21
10.BICSKEI TC21
11.BKV ELŐRE20
12.PUSKÁS AKADÉMIA FC II18
13.SÁRVÁR FC18
14.MOL FEHÉRVÁR FC II16
15.HÉVÍZ SK12
16.BALATONLELLE SE10

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Agrolánc Kft. Virágzó Város - Mosonmagyaróvár - 2016 Városüzemeltető és Fenntartó Kft Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása.

Sitemap & Facebook

2016-2019 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.