MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Négyet rúgott és győzött Hévízen az MTE U12

Szerző: Samu Zoltán, Németh Róbert | Dátum: 2020-03-10 10:16:17

A jól sikerült felkészülés után, a tavaszi első fordulóban Hévízre látogatott 2008-as korosztályunk. A mérkőzésen hamar sikerült megszerezni a vezetést Boros révén, majd nem sokkal később Fekete bombagóljával duplázta meg előnyét csapatunk. A szünet után sem vettünk vissza az iramból, és folyamatosan nyomás alatt tartottuk a Hévíz csapatát, Batyanek büntetőből szerzett találata után, Egerszegi góljával alakult ki a 4-0-s végeredmény. Következő fordulóban szabadnapos lesz csapatunk, ezért kedden felkészülési mérkőzésen a MITE csapatához látogat U12-es korosztályunk.

 

MLSZ U12 I.osztály, Észak-Nyugat, 14. forduló, Hévíz

Hévíz SK- Credobus Mosonmagyaróvár 0-4 (0-2)

MTE 1904 U12: Falussy – Boros (Domokos), Kovács L., Kovács D., Kovács B.– Fekete, Kovács Z. (Nádasi), Batyanek– Egerszegi. Edző: Németh Róbert

 

Gólszerző: Boros, Fekete, Batyanek, Egerszegi

 

Németh Róbert, a Credobus Mosonmagyaróvár U12-es csapatának edzője: „Az első mérkőzés mindig fontos, hiszen egy jó kezdés nagy lendületet adhat a csapatnak és örülök, hogy ilyen magabiztos sikerrel indítottunk. Korán sikerült megszereznünk a vezetést, ami megnyugtatta a csapatot, és folyamatosan nyomást alatt tudtuk tartani ellenfelünket. A letámadás során folyamatosan labdát tudtunk szerezni, többször egyből a támadó zónában, amiből tudtuk folytatni a kombinatív játékot és helyzeteket kialakítani. Az utóbbi időben gyakorolt taktikai elemeket jól alkalmaztuk, gólt is sikerült belőlük szerezni. A győzelem értékét növeli az, hogy öten hiányoztak sorainkból, viszont a betegek, illetve sérüléssel bajlódok mellett ketten, Pollreisz Olivér és Horváth Levente személyében az U13-as korosztályban szerepeltek, ami örömre adhat okot. Szintén nagy dolog számunka, hogy U11-es csapatunk játékosai közül Domokos Gergő debütált csapatunkban, emellett pedig Kovács Levente ismét győztes mérkőzésen léphetett pályára sorainkban.”

Hévíz U13 - Credobus Mosonmagyaróvár U13 4-0

Összeállítás: Pollreisz O. Kalinkó M. Csák A. Horváth L. Szűcs Á. Szabó L. Hanacsek H. Ocskay A. Rabbi B. Tímár B. Vass G.

Samu Zoltán: „Két azonos képességű csapat találkozott, és végül a helyzeteit jobban kihasználó Hévíz győzött. Két ellentétes félidőt produkáltunk. Az első félidőben helyenként tetszetős játékot mutattunk, főként a mi akaratunk érvényesült, de sajnos a helyzeteinket kihagytuk. A második félidőben elég volt egy tíz perces rövidzárlat és a sok kihagyott lehetőség, megbosszulta magát Sajnálom a srácokat, de a hibákból tanulnunk kell.”

NB III Nyugati csoport

1.ÉRD VSE42
2.III. KER TVE41
3.PETŐFI SPORTKŐR LIPÓT39
4.MÉNFŐCSANAK ESK30
5.PÁPAI PERUTZ FC30
6.KOMÁROM VSE29
7.FC NAGYKANIZSA28
8.CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR25
9.VLS VESZPRÉM25
10.BICSKEI TC22
11.PUSKÁS AKADÉMIA FC II21
12.BKV ELŐRE20
13.SÁRVÁR FC20
14.MOL FEHÉRVÁR FC II20
15.HÉVÍZ SK13
16.BALATONLELLE SE10

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Agrolánc Kft. Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft.

Barna Útépítő Kft. Everling Kft. Polar Magyarország Atlas-Sport Kft. ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.