MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Maradj otthon az MTE-vel 4. rész: a kapus

Szerző: Horváth Péter | Dátum: 2020-03-22 11:15:01

Lassan egy hete már, hogy a koronavírus miatt pihenőre vonult a hazai és a nemzetközi sportélet. Magyarországon a futballtársadalom tartott ki a legtovább, de az egészséget szem előtt tartva előbb az utánpótlás majd a felnőtt bajnokságokat is felfüggesztették. Az MTE 1904 sporttelepe is elcsendesedett, nincsenek edzések, nincsenek mérkőzések. Munka és teendő ennek ellenére van, így a klub dolgozói most sem unatkoznak. Új sorozatunkban az MTE-család otthoni hétköznapjaiba pillanthatunk be, hiszen természetesen mi is eleget teszünk a "Maradj otthon" felhívásnak. Sorozatunk a Credobus Mosonmagyaróvár kiváló képességű kapusával, Heinrich Márkkal folytatjuk, aki több mint három éve erősíti az MTE-t.

 

HP: Hogyan telnek a mindennapjaid a bajnokságok beszüntetése óta? Mik a legfontosabb teendők?

Heinrich Márk: "Elég nehéz ez az új szituáció. Még pár nap telt csak és a napi rutin teljesen átalakult. Idegen kicsit a helyzet, hogy az embernek egyik pillanatról a másikra átalakul a megszokott életrendje."

HP: Milyen házi feladatokat kaptatok?

HM: "Számunkra a sport a mindennapok része, ezért is fontos, hogy kaptunk futó és erősítő programot az edzői stábtól. Emellett úgy gondolom egy igényes és magára adó sportember érez arra késztetést, hogy formában tartsa magát és bármikor készen álljon a bajnokság folytatására."

HP: Hogyan kezelitek magatokban ezt a helyzetet? Sportemberként milyen megélni egy ilyen szituációt?

HM: "Nagyon váratlanul ért minket az egész járványügyi helyzet és bármennyire is fontosnak tartom, én a végsőkig amellett álltam, hogy legyen tréning. Persze az egészség és a család, valamint a sportbarátok védelme a legfontosabb. Ilyenkor valóban egy közösséget kell alkotni és egy irányba húzni. hogy minél előbb túllegyünk rajta."

HP: Mit gondoltok a folytatásról? Lesz-e vagy nem? Milyen forgatókönyv van a fejetekben?

HM: "Feleslegesnek érzem a találgatásokat a folytatásról. Nem tisztem eldönteni miként lenne fair a folytatás. Egy biztos: mindennap úgy készülök, hogy minél előbb visszatérhessek a pályára. Amíg nincs konkrét döntés a következő ellenfél legyőzése a legfontosabb nekem és a csapatnak egyaránt, ezért az a feladatunk, hogy a legfittebb állapotban tartsuk magunkat."

HP: Furcsa-e vagy sem, hogy ilyen sokat vagytok otthon?

HM: "Nagyon sok időnk szabadult fel, mióta kényszerszünetre vonultunk. Úgy érzem a mostani időszakban olyan dolgokra, személyekre is több idő és figyelem jut, amikre, vagy akikre a rohanó hétköznapokban nem. Gyorsan kell akklimatizálódni, és nem szabad sokat agyalni. A jelenlegi helyzet kell kihozni a maximumot. Ne legyünk önzőek, és próbáljunk meg gondolni másokra is, persze és vigyázzunk az egészségünkre! Hajrá MTE!"

NB III Nyugati csoport

1.III. Kerületi TVE27
2.Érdi VSE23
3.Tatabányai SC21
4.Credobus Mosonmagyaróvár19
5.Komárom VSE17
6.Pápai Perutz FC16
7.VLS Veszprém16
8.Lipót Pékség SE15
9.MOL Fehérvár FC II14
10.SC Sopron14
11.Bicskei TC13
12.ESK Ménfőcsanak11
13.FC Nagykanizsa11
14.Puskás Akadémia FC II10
15.Gárdonyi VSC9
16.ZTE FC II9
17.Szabadkikötő SE6
18.BKV Előre6
19.Nagyatádi FC4
20.Balatonfüredi FC1

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Agrolánc Kft. Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft.

Barna Útépítő Kft. Everling Kft. Polar Magyarország Atlas-Sport Kft. ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.