MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Válaszol a feleség 1. rész: Schmatovich Evelin

Szerző: Horváth Péter | Dátum: 2020-04-28 10:51:06

Már 45 napja, azaz másfél hónapja annak, hogy a koronavírus miatt leállt a futballélet. Azóta az MTE 1904 játékosai, edzői és stábtagjai is otthon vannak. A családtagok sokat segítenek abban, hogy ezt a furcsa élethelyzetet át tudjuk vészelni, de ne legyünk álszentek: néha bizony velünk, férfiakkal sem egyszerű… :) Ám ezt a feleségek, barátnők hősies tűrik, amiért köszönettel tartozunk. Új sorozatunkban a klub kötelékébe tartozó edzők, játékosok, stábtagok feleségeit/barátnőit kérdeztük arról, ők hogyan viselik az otthonlétet, és azt, hogy párjuk szinte állandóan otthon van. Elsőként az MTE utánpótlás szakágvezetőjének, Schmatovich Gábor feleségnek, Schmatovich Evelinnek a tapasztalatait olvashatjátok.

 

1. Hogy bírjátok az otthonlétet? Hogyan alkalmazkodtatok a helyzethez?

Schmatovich Evelin: A kialakult helyzetből adódó otthonlét számunkra nem újdonság, hiszen a kislányunkkal 8,5 hónapja itthon töltjük a mindennapokat. A szerencse ebben a szerencsétlenségben az, hogy most a férjem, az MTE-család “Smatája” is mindig itthon lehet velünk. :)

2. Mi tölti ki a Te idődet és a családod mindennapjait?

Schmatovich Evelin: A napok lefolyását szinte teljes egészében a kislányunkhoz kötődő tevékenységek határozzák meg, az ő menetrendjéhez alkalmazkodunk, emellett természetesen a házimunka és a főzés sem maradhat ki. Mióta Gábor itthon van, Víta életében is nagyobb rendszer uralkodik. Eddig természetesen próbáltunk ahhoz igazodni, hogy ő is több időt tölthessen a kislányával, - ezt általában az értekezletek, edzések és a hétvégi tornák is befolyásolták, - most pedig míg ő a Wittmann Park helyett a kertben dolgozik, Víta napjai is kiszámíthatóbbak, így minél több időt töltünk vele a friss levegőn és játszunk az udvaron.

3. Mit tapasztalsz, hogyan viseli Gábor a focimentes időszakot? Látszanak-e elvonási tünetek?

Schmatovich Evelin: Elvonási tünetei még nem jelentkeztek, bár ha egy-egy telefonbeszélgetése hosszúra nyúlik, akkor biztos vagyok benne, hogy focihoz köthető személy rejlik a vonal másik végén. :D Viccet félretéve, egy percet sem unatkozik, próbálja magát lefoglalni, hasznosan tölteni az idejét. Nyáron lesz egy éve, hogy beköltöztünk egy kertes családi házba, ahol mindig akad tennivaló.

4. Milyen furcsa/bosszantó szokása van Gábornak, amit most vettél észre/ami most jött ki?

Schmatovich Evelin: Lassan 8 éve boldogítjuk egymást, így újdonság már nagyon nem merült fel, viszont szerintem senki számára sem mondok vele újat, ha elárulom, hogy szeret elhalmozni engem is mindenféle feladattal a ház körül. Tudjátok, csak hogy ne unatkozzak! :D :P

Evelin és Gábor kapcsolatuk hajnalán, 2013-ban :)

5. A családból ki viseli legnehezebben az otthonlétet?

Schmatovich Evelin: Egyértelműen én viselem jobban a dolgot, bár mivel szerencsére egy kisebb faluban élünk, egyikünknek sem alakult ki bezártság érzete, vagy hasonló negatívumok. Gábornak pörgősebb napjai vannak normál esetben, tény hogy hiányzik neki a gyerekektől hangos focipálya, de Víta kárpótolja érte és gondoskodik róla, hogy emlékezetes legyen az itthon töltött idő.

NB III Nyugati csoport

1.III. Kerületi TVE27
2.Érdi VSE23
3.Tatabányai SC21
4.Credobus Mosonmagyaróvár19
5.Komárom VSE17
6.Pápai Perutz FC16
7.VLS Veszprém16
8.Lipót Pékség SE15
9.MOL Fehérvár FC II14
10.SC Sopron14
11.Bicskei TC13
12.ESK Ménfőcsanak11
13.FC Nagykanizsa11
14.Puskás Akadémia FC II10
15.Gárdonyi VSC9
16.ZTE FC II9
17.Szabadkikötő SE6
18.BKV Előre6
19.Nagyatádi FC4
20.Balatonfüredi FC1

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Agrolánc Kft. Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft.

Barna Útépítő Kft. Everling Kft. Polar Magyarország Atlas-Sport Kft. ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.