MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Válaszol a barátnő 2. rész: Kaberta Viktória (Darázs Péter párja)

Szerző: Horváth Péter | Dátum: 2020-04-29 12:48:08

Már 46 napja, azaz másfél hónapja annak, hogy a koronavírus miatt leállt a futballélet. Azóta az MTE 1904 játékosai, edzői és stábtagjai is otthon vannak. A családtagok sokat segítenek abban, hogy ezt a furcsa élethelyzetet át tudjuk vészelni, de ne legyünk álszentek: néha bizony velünk, férfiakkal sem egyszerű… :) Ám ezt a feleségek, barátnők hősies tűrik, amiért köszönettel tartozunk. Új sorozatunkban a klub kötelékébe tartozó edzők, játékosok, stábtagok feleségeit/barátnőit kérdeztük arról, ők hogyan viselik az otthonlétet, és azt, hogy párjuk szinte állandóan otthon van. Sorozatunk második részében Kaberta Viktória nyilatkozik, aki Darázs Péterrel (a Credobus Mosonmagyaróvár játékosával és utánpótlás edzőjével) alkot egy párt.

 

1. Hogy bírjátok az otthonlétet? Hogyan alkalmazkodtatok a helyzethez? Mi tölti ki mindennapjaitokat?

Kaberta Viktória: Eleinte riasztó volt számomra a jelenlegi helyzet, de megpróbáltam pozitív oldaláról megközelíteni. Gondoltam az jó, ha többet lehetek a családdal, kiélhetem a gasztro tudásom és megpucolom az összes ablakot a házban. Emellett sokat kertészkedünk, mert nagy az udvar, persze ez utóbbit csak is közösen. Peti mindig azt mondja, hogy úgy vagyunk, mint borsó meg a héja (ezt főleg akkor mondja, amikor munkára akar fogni, például raklapbútor festésre, ami be kell látnom nem nekem való feladat). :D Nemrég kiderült, hogy sósan főzök... :P Nem mintha eddig nem főztem volna, de ezt most a karantén alatt bátran az orrom alá lehet dörgölni . Ja, és hangos is vagyok... nem tudom.... lehet, hogy a karantén alatt változott a hangszínem. :D :P Ezeket persze nem veszem komolyan, tudom, hogy Peti imád!!! Asszem... :DDD

2. Mit tapasztalsz, hogyan viseli Dari a focimentes időszakot? Látszanak-e elvonási tünetek?

Kaberta Viktória: Peti jól van! A csapattársai nagyon hiányozhatnak neki, mert napi szinten írnak vagy beszélnek egymással... jó hosszan... Volt, hogy elgondolkodtam azon, én vagyok a borsónak a héja vagy pedig Laki Balázs. :D ;) Egyébként lelkesen végzi az edző által előírt feladatokat, és én, mint szorgalmas borsó sokszor futok vele (innen üzenem az edzői stábnak, hogy a vasárnapi 6-8 km-t kösziii nagyon élvezem). :)

3. Milyen furcsa/bosszantó szokása van Darinak, amit most vettél észre/ami most jött ki?

Kaberta Viktória: Bosszantó szokása talán az Xbox-ozás.  De ezt állítólag nem érthetem, mert focista szokás. Bevallom, ő jár boltba, és jóban van a mosógéppel és a szárítóval is. Nem lehet egy rossz szavam sem. Ennek ellenére bízom benne, hogy most már lassan véget ér a járvány, mindenki egészséges marad és kezdődhet a munka. Addig is humorral, és sok-sok szeretettel bírjuk még kicsit. :)

NB III Nyugati csoport

1.III. Kerületi TVE27
2.Érdi VSE23
3.Tatabányai SC21
4.Credobus Mosonmagyaróvár19
5.Komárom VSE17
6.Pápai Perutz FC16
7.VLS Veszprém16
8.Lipót Pékség SE15
9.MOL Fehérvár FC II14
10.SC Sopron14
11.Bicskei TC13
12.ESK Ménfőcsanak11
13.FC Nagykanizsa11
14.Puskás Akadémia FC II10
15.Gárdonyi VSC9
16.ZTE FC II9
17.Szabadkikötő SE6
18.BKV Előre6
19.Nagyatádi FC4
20.Balatonfüredi FC1

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Agrolánc Kft. Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft.

Barna Útépítő Kft. Everling Kft. Polar Magyarország Atlas-Sport Kft. ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.