MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Döntetlen a MOL Fehérvár II elleni edzőmeccsen

Szerző: Horváth Péter | Dátum: 2020-07-01 19:33:35

Tikkasztó hőségben lépett pályára a Credobus Mosonmagyaróvár és a MOL Fehérvár második csapata a Wittmann Antal Parkban szerda délután. A két csapat edzőmérkőzésén egy szöglet után Dinnyés Olivér fejelt a hálóba, ezzel a szünetben a vendégek vezettek 1-0-ára. A második játékrészben egy gyors akciót követően Szalka egyenlített, így a találkozó 1-1-es döntetlennel zárult. A két csapat nagy valószínűséggel a bajnokságban is összemérheti majd az erejét, hiszen ahogy az előző szezonban, úgy várhatóan az új idényben is az NB III Nyugati csoportjába sorolják be a két együttest.

A mosonmagyaróvári csapatban egyébként négy próbajátékos kapott lehetőséget a szerdai edzőmérkőzésen. Az ő sorsukról hamarosan dönt a szakmai stáb. A jövő héten pedig az új igazolásokat is bemutatja a klub. A Credobus Mosonmagyaróvár legközelebb szombaton 11 órakor lép pályára. A Pápa elleni felkészülési találkozót is hazai pályán játssza le Varga László együttese.

 

Credobus Mosonmagyaróvár – MOL Fehérvár FC II 1-1 (0-1)

Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park

 

MTE: Gyergyádesz – Végh D., Debreceni, Kozma, Horváth K., Takács M., Virág Á., Jasarevic, Illés D., Tamás A., Laki. Vezetőedző: Varga László

Csereként pályára léptek: Heinrich (k), Czingráber, D'Urso, Balogh F., Bokor B., Nagy L., Szalka, Bölönyi, Benkovich, Winkler A.

 

Fehérvár II: Dala – Fodor P., Tóth A., Vágó G., Zeke, Dinnyés, Horváth Ba., Hajdinger, Major, Galacs, Molnár M. Vezetőedző: Toldi Gábor

Csereként pályára léptek: Dulka (k), Rádai, Kovács A., Illés R., Tóth B., Zólyomi, Menyhárt, Kövesdi, Szileszki, Horváth Bá.

 

Gólszerzők: Szalka, ill., Dinnyés.

 

Varga László, a Credobus Mosonmagyaróvár vezetőedzője: „Egy kicsit lassan lendültünk játékba, de aztán egy jó és hasznos mérkőzést játszottunk a Fehérvár II ellen. Most nagy terhelést kapnak a játékosok, így természetesen vannak még hibák a játékban. Csináljuk tovább az eltervezett munkát, és haladunk a célunk felé, amihez ez a mai edzőmeccs is egy állomás volt.”

NB III Nyugati csoport

1.III. Kerületi TVE9
2.Érdi VSE7
3.FC Nagykanizsa7
4.Credobus Mosonmagyaróvár7
5.VLS Veszprém7
6.Komárom VSE6
7.Tatabányai SC6
8.Pápai Perutz FC6
9.Lipót Pékség SE5
10.Puskás Akadémia FC II4
11.MOL Fehérvár FC II3
12.Szabadkikötő SE3
13.Bicskei TC3
14.Gárdonyi VSC2
15.ZTE FC II2
16.Nagyatádi FC1
17.BKV Előre1
18.ESK Ménfőcsanak1
19.SC Sopron1
20.Balatonfüredi FC1

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Agrolánc Kft. Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft.

Barna Útépítő Kft. Everling Kft. Polar Magyarország Atlas-Sport Kft. ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.