MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

U13, U12: gólzáporos győzelmek a Hévíz ellen

Szerző: Németh Róbert, Schmatovich Gábor | Dátum: 2020-09-22 17:10:48

Ismét hazai pályán szerepelt U13-as csapatunk, akik a bajnokság harmadik fordulójában, a Hévíz csapatát látták vendégül. Korosztályunk hamar megszerezte a vezetést, amit folyamatosan növelni tudott, és egy gól gazdag mérkőzésen, megérdemelten szerezte meg a győzelmet.

 

MLSZ Kiemelt U13- Észak Nyugat, 3. forduló, Mosonmagyaróvár

Credobus Mosonmagyaróvár- Hévíz SK 10-0 (5-0)

Credobus Mosonmagyaróvár U13: Falussy (Pollreisz) – Mészáros, Fekete, Kovács D., Kovács B., Horváth, Nádasi, Batyanek (Bakos) – Boros, Egerszegi, Kovács Z. (Németh). Edző: Németh Róbert

Gólszerző: Egerszegi 2, Kovács B. 2, Kovács Z. 2, Boros 2, Batyanek 2

 

Németh Róbert, a Credobus Mosonmagyaróvár U13-as csapatának edzője: „Nagyon kellett ez a győzelem, hiszen az első két fordulóban a bajnokság esélyeseivel találkoztunk, illetve a következő fordulóban is egy ilyen csapathoz látogatunk. Az utóbbi hetek mutatott játékának és ennek az eredménynek viszont önbizalmat kell adnia a csapatnak, hiszen rendre megvalósítottuk az eltervezetteket, többször azonban a szerencse hiányzott. Ami nagy pozitívum, hogy végig kombinatívan játszottunk, főleg az támadó harmadban alkalmazott mozgásoktól vártam sokat, amit vissza is kaptam a csapattól, hiszen sok munkánk van ebben. Emellett örülök, hogy két gólt is sikerült letámadás után szerezni, hiszen ez az egyik alapja játékunknak. A csapatszinten nyújtott jó teljesítmény, nagyszerű egyéni teljesítményekkel párosult. Sajnos a következő fordulóban szabadnaposak leszünk, amit sajnálok, hiszen egy ilyen teljesítmény után minden játékos ki van éhezve az újabb mérkőzésre, de folytatjuk a munkát és készülünk a következő feladatra az Illés Akadémia ellen.”

U12-es bajnoki mérkőzés, Mosonmagyaróvár

Credobus Mosonmagyaróvár U12- Hévíz U12 8-0 (3-0)

MTE U12: Vajas K. - Domokos G., Kálóczi Á., Takács Zs., Sághy B. – Kovács L., – Mátyás F. (Kiss B.), Mészáros Á., Horváth Cs. (Bogár Á.).

Edző: Schmatovich Gábor

 

Gsz.: Horváth Cs. (3), Mészáros Á. (2), Kovács L., Mátyás F., Kiss B.

 

Schmatovich Gábor, az MTE U12-es csapatának az edzője: Az elmúlt mérkőzések tapasztalatait felhasználva sikerült tovább fejlődnünk. Igaz, hogy most kisebb ellenállás ellen kellett bizonyítaniuk a fiúknak, de jó pár játékhelyzetben jobb felfogást tapasztaltam, elsősorban a támadó szekció tagjainál. Megérdemelt győzelmet arattunk, örültem az eredményes játéknak, néhány gól pedig egészen látványosra sikerült. Ugyan gólt nem kaptunk, de védekezésben éreztem bizonytalanságokat a mérkőzésen. Van még bőven fejlődnivalónk, mert ettől még magabiztosabb produkciót várok a későbbiekben. Remélem az önbizalmat helyre tette ez az eredmény.

NB III Nyugati csoport

1.III. Kerületi TVE40
2.Credobus Mosonmagyaróvár32
3.Lipót Pékség SE27
4.SC Sopron26
5.VLS Veszprém26
6.Tatabányai SC25
7.FC Nagykanizsa24
8.Érdi VSE23
9.Bicskei TC23
10.Komárom VSE23
11.MOL Fehérvár FC II22
12.Pápai Perutz FC18
13.Gárdonyi VSC17
14.Puskás Akadémia FC II16
15.ZTE FC II15
16.Balatonfüredi FC14
17.BKV Előre13
18.ESK Ménfőcsanak12
19.Szabadkikötő SE10
20.Nagyatádi FC4

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Agrolánc Kft. Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft.

Barna Útépítő Kft. Everling Kft. Polar Magyarország Atlas-Sport Kft.

Augsberger LV Sport Websportáruház ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.