MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

U19, U17: hét meccs, hét győzelem

Szerző: Horváth Csaba, Borbély Attila | Dátum: 2020-10-12 11:44:02

Az NB III-as U19-es bajnokságban pénteken a Pápa csapatát fogadtuk, és egy újabb nagyarányú győzelmet arattunk. A múlt héti városi rangadóhoz hasonlóan, most is gyakorlatilag negyedóra elteltével eldöntöttük a három pont sorsát, később már csak a különbség volt kérdéses. Mérkőzés nagy részében szemre is tetszetős támadójátékot bemutatva arattunk elsöprő győzelmet. Jövő héten egy szintén hétközi mérkőzésen várhatóan jóval nehezebb dolgunk lesz az Üstökös FC otthonában. 

 

U19-es bajnoki mérkőzés, Mosonmagyaróvár

Credobus Mosonmagyaróvár – Pápai ELC 12-1 (5-1)

 

MTE U19: Deák F. (Reicher G.) – Németh N. (Szabó Cs.), Tál Zs., Pandur G. (Gáncs B.),  Bertók R. (Bertalan D.) – Bölönyi B., Harkai L., VinglerGy. – Bucsuházy B. (Zömbik T.), Szimhardt M., Svarda R.

Edző: Horváth Csaba

 

Gólszerzők: Vingler Gy. (4), Szimhardt M. (4), Pandur G., Bucsuházy B., Gáncs B, Zömbik T.

 

Horváth Csaba, a MTE U19-es csapatának edzője: „Tény, hogy kicsit nagyobb ellenállásra számítottam az ellenfél részéről, de helyenként kifejezetten jól és látványosan játszottunk az első hatvan percben. Utána már kicsit grundfoci jelleget öltött a mérkőzés, mi is vesztettünk a koncentráltságunkból a nagyarányú vezetés tudatában. Úgy érzem, a csapat egyre jobban kezd ráérezni arra a sokmozgásos támadó játékra, amin nyár óta dolgozunk, egyre pontosabbak vagyunk a támadó zónában.”

Villanyfényes hétközi bajnoki mérkőzésre került sor hazai pályán a 7. fordulóban, U17-es csapatunk a Pápai ELC csapatát látta vendégül. Igazi rangadóra volt kilátás a helyezéseket és a csapatok minőségét tekintve, ennek köszönhetően szikrázó mérkőzésre került sor, ahol végül az óváriak megérdemelten tartották itthon a 3 pontot és vezetik továbbra is az aktuális pontvadászatot.

 

U17 Regionális Bajnokság Észak-Nyugat 7. forduló

Credobus Mosonmagyaróvár – Pápai ELC 3 – 0

 

Credobus Mosonmagyaróvár U17: Végh Cs. – Szabó Sz., Bogár B., Wurm L. – Gősi B. (Glaser), Baróti B., Kertész Á., Szabó M. (Szenderák Sz.), Horváth – Borsodi B.,Nádasi I. (Tóth)

Edző: Borbély Attila

 

Gsz.: Nádasi, Szabó Sz., Borsodi

Borbély Attila, a Credobus Mosonmagyaróvár U17-es csapatának edzője:Az első „rangadónkra” készülhettünk az idei pontvadászatban és nagyon kíváncsi voltam, hogy reagál csapatunk az új játékrendszerben egy ilyen ellenfél stílusára. Szerencsére a srácok kellően motiváltak, hogy képesek legyenek helyt állni és ezt a mai napon bizonyították is, megérdemeltem hagyták el győztesen a pályát. A mérkőzésen kellő agresszivitással játszott a csapat, aminek köszönhetően döntő pillanatokban tudtunk ellenfelünk fölé nőni mindamellett, hogy taktikailag is igyekezett a csapat helyt állni. Mindkét együttesnekadódtak lehetőségei, a főleg mezőnyben zajló kemény játék mellett, ám a kapu előtt a mi csapatunk tudott pontosabb döntéseket hozni, ami végül eldöntötte a 3 pont sorsát. Jobbulást kívánunk az ellenfél játékosának a mérkőzés végén szerencsétlenül összeszedett sérüléséhez.

 

Következő forduló: 2020.10. 15. / 17:00 –Üstökös FC Győr - Credobus Mosonmagyaróvár U17 Regionális Bajnokság Észak-Nyugat 8. forduló)

NB III Nyugati csoport

1.III. Kerületi TVE40
2.Credobus Mosonmagyaróvár32
3.Lipót Pékség SE27
4.SC Sopron26
5.VLS Veszprém26
6.Tatabányai SC25
7.FC Nagykanizsa24
8.Érdi VSE23
9.Bicskei TC23
10.Komárom VSE23
11.MOL Fehérvár FC II22
12.Pápai Perutz FC18
13.Gárdonyi VSC17
14.Puskás Akadémia FC II16
15.ZTE FC II15
16.Balatonfüredi FC14
17.BKV Előre13
18.ESK Ménfőcsanak12
19.Szabadkikötő SE10
20.Nagyatádi FC4

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Agrolánc Kft. Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft.

Barna Útépítő Kft. Everling Kft. Polar Magyarország Atlas-Sport Kft.

Augsberger LV Sport Websportáruház ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.