MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Két edzőmérkőzés és öt Tóth Martin gól egymás után

Szerző: | Dátum: 2021-01-23 17:07:13

Január 23-án két edzőmérkőzést játszott a Credobus Mosonmagyaróvár. Varga László együttese előbb a több visszajátszóval (Lehoczky, Varasdi, Osei, Drljo, Georgijevski) megerősített MTK U19-es csapatát fogadta, majd a SFAC-cal találkozott.

A jó erőkből álló fővárosi csapat ellen egy lükető mérkőzésen D’Urso révén az MTE szerezte meg a vezetést, majd a második félidőben Kezman révén egyenlített az MTK. A SFAC ellen Tóth Martin remek gólokat szerezve már az első félidőben mesterhármasig jutott, majd a folytatásban ehhez még hozzátett kettőt. Szalka Dominik mellett Bakos Szabolcs is betalált, utóbbi első meccsén az első gólját is megszerezte mosonmagyaróvári színekben.

Ezen a találkozón debütált az első csapat kapujában a még mindig csak 15(!) éves Végh Csanád, aki remek védésekkel, és korához képest rutinos játékkal segítette a csapatot, ráadásul végigjátszott a mérkőzést. Rajta kívül a 17 éves Gáncs Botond és Szimhardt Milán, a 19 éves Balogh Ferenc és Bokor Bence is a kezdőcsapat tagja volt, csereként pedig a 19 éves Benkovich Zsolt és a 18 éves Pandur Gergő és Zömbik Trisztán lépett pályára. Utóbbi szintén most debütált a felnőttek között. Csikócsapatunk végül 7-1-es győzelmet aratott megyei I. osztályú riválisa felett.

A két találkozón három próbajátékos is pályára lépett, az ő sorsukról a következő napokban dönt a szakmai stáb. Az edzőmérkőzéseket Gyergyádesz Márton sérülés, az új igazolás Szabó Zsolt pedig elővigyázatosság miatt hagyta ki.

A Credobus Mosonmagyaróvárra a jövő héten is két edzőmérkőzés vár: Varga Lászlóék szerdán a Szombathelyi Haladáshoz látogatnak, szombaton pedig a Ménfőcsanakot fogadják.

Credobus Mosonmagyaróvár – MTK U19 1-1 (1-0)

 

Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich – Szabó N., Debreceni, Czingráber, Horváth K., D’Urso, Takács (Benkovich), Jasarevic, Nagy K., Illés, Oláh L. Vezetőedző: Varga László

MTK U19: Varasdi, Guth, Fekete K., Várkonyi B., Kovács P., Lehoczky, Georgijevski, Horváth A., Drljo, Vancsa, Osei. Edző: Horváth Dávid

 

Az MTE gólját szerezte: D’Urso

Credobus Mosonmagyaróvár – SFAC 7-1 (3-0)

 

Credobus Mosonmagyaróvár: Végh Cs. – Bokor (Pandur), Bohner, Szűcs A., Szemere, Gáncs (Benkovich), Balogh F., Bakos Sz., Tóth M., Szimhardt M. (Zömbik T.), Szalka. Vezetőedző: Varga László

SFAC: Gyürü – Récsei, Kecskés, Horváth Á., Németh V., Majoros, Németh P., Kulcsár, Varga Sz., Erdősi, Honyák

 

Az MTE gólszerzői: Tóth M. (5), Szalka, Bakos Sz.

NB III Nyugati csoport

1.III. Kerületi TVE51
2.Credobus Mosonmagyaróvár45
3.Lipót Pékség SE41
4.VLS Veszprém39
5.Érdi VSE37
6.SC Sopron36
7.FC Nagykanizsa35
8.Tatabányai SC32
9.Komárom VSE30
10.Bicskei TC30
11.MOL Fehérvár FC II28
12.ZTE FC II26
13.Gárdonyi VSC24
13.Puskás Akadémia FC II25
14.Balatonfüredi FC25
16.Pápai Perutz FC23
17.BKV Előre22
18.Szabadkikötő SE16
19.ESK Ménfőcsanak15
20.Nagyatádi FC6

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Agrolánc Kft. Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft.

Barna Útépítő Kft. Everling Kft. Polar Magyarország Atlas-Sport Kft.

Augsberger LV Sport Websportáruház ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.