MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Az edző elemez 4. rész: Samu Zoltán és az U14

Szerző: Samu Zoltán | Dátum: 2021-01-25 18:37:25

A korosztályos bajnokságokban ugyan még bőven tart a téli szünet, de az MTE 1904-nél egy rövid pihenő után már a héten elkezdődtek az edzések. Új sorozatunkban utánpótláscsapataink őszi szereplését elemezzük az adott korosztályt irányító edzővel. A negyedik részben az U14-es csapat edzője Samu Zoltán elemzi tanítványai teljesítményét.

 

Számok tükrében:

  • 14 lejátszott mérkőzés
  • 5 győzelem
  • 2 döntetlen
  • 7 vereség
  • 39 rúgott gól
  • 53 kapott gól

Mindez a reálisnak mondható 8. helyhez volt elég az őszi szezonban.

A legtöbb gólt elérő játékosok, Mezei Hunor és Ocskay Attila 7-7 góllal.

Pozitívnak mondható, hogy a 39 rúgott gólt, 15 játékos szerezte.

Edzői értékelés - Samu Zoltán:

Az őszi szezonra egy rendkívül hullámzó teljesítmény volt jellemző. Sajnos mind az, amit elterveztem csak részben valósult meg. Fő célom az volt, hogy megfelelő csapat szellem kialakítása mellett, kellő taktikai és technikai tudással gyarapítsam a játékosok repertoárját.  Voltak a szezonnak olyan periódusai, amikor nagyon bizakodó voltam, mert úgy éreztem készen állnak a gyerekek, hogy szembe nézzenek az új kihívásokkal. De sajnos voltak olyan időszakok is, amikor nagyon nagy gödörbe került az egész brigád, amiből nehéz őket kirángatni. De próbálok a pozitív dolgokba kapaszkodni, mert azért voltak bőven ilyen időszakok is.

Igazából, ebből a bajnokságból 2 csapat lóg ki felfelé, ez pedig a Sopron és a Zalaegerszeg csapata. A többi csapattal úgy gondolom, hogy tavasszal ki-ki mérkőzéseket fogunk játszani, természetesen ehhez nagyon sok minőségi munka kell majd. De az esély meg van rá. A csapat megmutatta már jó párszor, hogy ha mindenki maximálisan koncentrál egy mérkőzésen, akkor bármire képes, bármelyik csapat ellen. Kiemelném például a Szombathelyi Haladás és a Gyirmót elleni mérkőzéseket, ahol a jóval esélyesebbnek tartott csapatok ellen, taktikus jó játékot bemutatva, végig benne volt a levegőben egy meglepetés.  Az ehhez hasonló mentalitást kell többet előhozni a játékosokból, már az edzéseken is.  Mert az egyik legfőbb probléma, hogy rendkívül kényelmesek tudnak lenni. Nagyon nehéz őket kizökkenteni a komfort zónájukból. Meg kell őket tanítani, KÜZDENI, megalkuvás nélkül hajtani, már az edzéseken is, és természetesen a lehetőségekhez mérten, bővíteni a taktikai és technikai bázisukat.  Amint azt írtam már egy korábbi mérkőzésértékelésben, nem az ötöst nehéz megszerezni, hanem folyamatosan ötös tanulónak lenni!!! Ezt a mai napig tartom.

Amin mindenképpen változtatni kell az a rendszeres edzéslátogatottság. Ezen a téren bőven van mit javítani. Természetesen vannak játékosok, akik az edzések 80-90%-án részt vettek, de szeretném, ha ez az egész csapatra jellemző lenne, mert itt kanyarodnék vissza ahhoz, hogy ez lehet az egyik kulcsa a kiegyensúlyozott teljesítménynek.

Az őszi szezonban pályára lépő játékosok:

Farkas Hunor, Házi Sebestyén, Csák Antal, Harsányi Marcell, Kiss Gergely, Nusser Levente, Szabó Levente, Hanacsek Henrik, Ocskay Attila, Kalinkó Márk, Mezei Hunor, Varjú Ádám, Tímár Bálint, Szűcs Ákos, Vass Gergő, Balassa Péter, Kovács Bence (2008), Horváth Levente (2008), Egerszegi Dániel (2008).

NB III Nyugati csoport

1.III. Kerületi TVE51
2.Credobus Mosonmagyaróvár45
3.Lipót Pékség SE41
4.VLS Veszprém39
5.Érdi VSE37
6.SC Sopron36
7.FC Nagykanizsa35
8.Tatabányai SC32
9.Komárom VSE30
10.Bicskei TC30
11.MOL Fehérvár FC II28
12.ZTE FC II26
13.Gárdonyi VSC24
13.Puskás Akadémia FC II25
14.Balatonfüredi FC25
16.Pápai Perutz FC23
17.BKV Előre22
18.Szabadkikötő SE16
19.ESK Ménfőcsanak15
20.Nagyatádi FC6

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Agrolánc Kft. Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft.

Barna Útépítő Kft. Everling Kft. Polar Magyarország Atlas-Sport Kft.

Augsberger LV Sport Websportáruház ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.