MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Köszönet a véradóknak

Szerző: | Dátum: 2021-03-22 08:15:00

 

Sikeres volt a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club és a Mosonmagyaróvári Torna Egylet közösen szervezett véradó napja az UFM Arénában. A szurkolók ebben a nehéz helyzetben is átérezték, hogy az Országos Vérellátó Szolgálatnak szüksége van a vérkészítményekre.

- Nagyon eredményes volt ez a nap, hiszen ötven véradóra számítottunk, de végül hatvanöt személy adott vért az UFM Arénában - nyilatkozta Korom Zsófia a szervező Magyar Vöröskereszt Területi Szervezetének koordinátora. - Így az erre az időszakra tervezett éves tervünket is sikerült felülmúlni, ami komoly dolog ebben a járvánnyal nehezített helyzetben. Nagyon köszönjük a véradóknak a segítséget, a belülről fakadó önkéntességet, amivel életeket menthetnek meg. Erről értesítést is kapnak majd, hiszen az ilyenkor megszokott SMS azonnal érkezik, amikor a vér felhasználásra kerül. Remek volt az videó, amivel a klubok felhívták a figyelmet a véradásra és az UFM Aréna pedig tökéletes helyszín volt a lebonyolításra. Központi létesítmény, amit ismernek az emberek, így sokan eljöttek a környékről, például Halásziból, Dunaszigetről és Lébényből. Az Országos Vérellátó Szolgálat munkatársai kiváló körülmények között dolgozhattak, így a sok járványügyi nehézség ellenére gördülékenyen zajlott le a véradás.

- Hagyományt szeretnénk teremteni, hogy a jó ügyek érdekében hasznosítani tudjuk a város két vezető klubjának a népszerűségét - emelte ki Drescher Ottó az MTE 1904 elnöke. - Sok szurkoló, szülő tartozik hozzánk, így nagyon bíztam abban, hogy ebben a vészterhes időben is segíteni tudunk. Köszönettel tartozunk a véradóknak, hogy eljöttek, amihez az UFM Aréna üzemeltetőjeként azonnal felajánlottuk a biztonságos helyszínt. Már beszéltünk a folytatásról, a későbbi lehetőségekről, mert a véradás folyamatossága rendkívül fontos. Rendszeres véradóként ismerem a feltéteket, tudom tehát, hogy a vér újra termelődése, frissítése egészséges is az emberi szervezet számára. A bajnokságok közben nem lehet, de így a felkészülési időszakban majd a sportolónkat is szeretnénk bevonni aktív véradóként.

- Azonnal mellé álltunk kezdeményezésnek, így nagyon örülünk annak, hogy sikeres volt a véradó nap - mondta Guntram Thurnher a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club elnöke. - A két klub együttes akaratát és a véradás fontosságát fejeztük ki azzal, hogy Drescher Ottó és én elsőként, egymás mellett kezdtük el a véradást. Fiatal koromban rendszeres véradó voltam, de sajnos az elmúlt években ez elmaradt, így mindenképpen pótolni akartam ezt a hiányosságot. Különösen fontosnak tartottam ezt most, amikor minden csepp vérre óriási szükség van, hiszen életeket menthetünk a véradással. A jövőben is mindig segíteni fogunk az ilyen vagy ehhez hasonló események
megszervezésében és lebonyolításában.

NB III Nyugati csoport

1.III. Kerületi TVE65
2.Credobus Mosonmagyaróvár57
3.VLS Veszprém50
4.Lipót Pékség SE48
5.FC Nagykanizsa46
6.Puskás Akadémia FC II43
7.Érdi VSE42
8.SC Sopron42
9.Tatabányai SC40
10.MOL Fehérvár FC II37
11.Pápai Perutz FC36
12.Balatonfüredi FC35
13.Gárdonyi VSC35
14.Komárom VSE34
15.Bicskei TC34
16.ZTE FC II33
17.BKV Előre28
18.Szabadkikötő SE19
19.ESK Ménfőcsanak17
20.Nagyatádi FC9

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Agrolánc Kft. Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft.

Barna Útépítő Kft. Everling Kft. Polar Magyarország Atlas-Sport Kft.

Augsberger LV Sport Websportáruház ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.