MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

A Lurkót és a MITE-t is legyőzte az U19-es csapat

Szerző: Horváth Csaba | Dátum: 2021-03-30 22:20:41

Az U19-es bajnokság hétfő esti mérkőzésén városi randadót rendeztek, a MITE csapatát láttuk vendégül a Wittmann Parkban. Szűk két perc leforgása alatt 4 helyzetet is kialakítottunk, de ezek kimaradtak, és majdnem fél órát kellett várni az első találatra. Itt viszont beindult a gólgyártás, a szünetig még hatszor találtunk be a hálóba. Második játékrészben csak kettő gólt szereztünk, de így is fölényes győzelmet arattunk.

 

U19-es bajnoki mérkőzés, Mosonmagyaróvár

Credobus Mosonmagyaróvár – MITE 9-0 (7-0)

MTE U19: Reicher G. – Zsuppán B., Pandur G. (Schultz A.), Tál Zs., Szabó Cs. (Bertók R.) – Harkai L., Baróti B. (Németh N.), Gaál-Horváth K. – Szimhardt M., Zömbik T. (Marekker M.), Svarda R.

Edző: Horváth Csaba

 

Gólszerzők: Zömbik T. (3), Pandur G. (2), Svarda R. (2), Szabó Cs., Szimhardt M.

 

Horváth Csaba, az MTE U19-es csapatának edzője: „Sikerült ugyan nagyarányú sikert elérni, de nem vagyok teljesen elégedett. Első félidőben olykor kicsit lassabb tempóban, nem eléggé gólra törően játszottunk, kicsit túlzó is volt a 7 gólos különbség. Második játékrészben jobb volt a ritmusunk, többször szép és türelmes játékkal odakerültünk a kapu elé, de a befejezéseknél már nem voltunk kellően koncentráltak, rengeteg technikai hibát vétettünk, így ekkor több gólt is benne hagytunk a mérkőzésben.”

Az U19-es bajnokság 19. fordulójában Lurkó UFC csapatát fogadtuk hazai pályán. Már a 3. percben megszereztük a vezetést, egy szép mélységi beindulás után Vingler Gyula volt eredményes. Ellenfelünknek egyetlen veszélyes kontrája akadt, ezen kívül csak csapatunknak voltak helyzeteik, egy gyönyörű átlövés góllal pedig megdupláztuk előnyünket, viszont egy védelmi megingást kihasználva az első félidő végén mégis szépítettek a vendégek. A második játékrész elején ismét betaláltunk, onnantól csendesebb mederben csordogált a mérkőzést, győzelmünk már egyáltalán nem forgott veszélyben. Megérdemelt győzelmet arattunk egy olyan ellenféllel szemben, amelyik már a közvetlen riválisainkat is megtréfálta az idei pontvadászatban.

 

U19-es bajnoki mérkőzés, Mosonmagyaróvár

Credobus Mosonmagyaróvár – Lurkó UFC 4-1 (2-1)

 

MTE U19: Végh Cs. – Németh N., Pandur G.,Tál Zs., Bertók R. – Harkai L., Bertalan D., Vingler Gy. (Gaál-Horváth K.) – Szimhardt M., Zömbik T. (Zsuppán B.), Svarda R.

Edző: Horváth Csaba

 

Gólszerzők: Vingler Gy., Bertók R., Pandur G., Svarda R.

 

Horváth Csaba, az MTE U19-es csapatának edzője: „Múlt heti gyengébb teljesítményünket sikerült feledtetni, nagy fölényben voltunk egész mérkőzés során. Első félidőben helyenként kifejezetten tetszetősen és jól játszottunk, csak a kapott gólért kár, amit illett volna elkerülni. Harmadik gólunk után eldőlt a mérkőzés, ezután sajnos kicsit visszaesett a koncentrációnk, így több technikai hibát vétettünk, de ez csak abban látszódott meg, hogy nem tudtunk nagyobb arányban nyerni.”

NB III Nyugati csoport

1.III. Kerületi TVE65
2.Credobus Mosonmagyaróvár57
3.VLS Veszprém50
4.Lipót Pékség SE48
5.FC Nagykanizsa46
6.Puskás Akadémia FC II43
7.Érdi VSE42
8.SC Sopron42
9.Tatabányai SC40
10.MOL Fehérvár FC II37
11.Pápai Perutz FC36
12.Balatonfüredi FC35
13.Gárdonyi VSC35
14.Komárom VSE34
15.Bicskei TC34
16.ZTE FC II33
17.BKV Előre28
18.Szabadkikötő SE19
19.ESK Ménfőcsanak17
20.Nagyatádi FC9

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Agrolánc Kft. Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft.

Barna Útépítő Kft. Everling Kft. Polar Magyarország Atlas-Sport Kft.

Augsberger LV Sport Websportáruház ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.