MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

U19: Bajnokcsapat, bajnokcsapat!

Szerző: Horváth Csaba | Dátum: 2021-06-02 08:46:08

Az utolsó fordulóban Andráshida csapata látogatott a Wittmann parkba, U19-es csapatunknak legalább egy pontot kellett szerezni ahhoz, hogy megnyerjék a bajnokságot. Ennek fényében nagyon agresszíven és támadólag léptünk fel már a mérkőzés legelején, több helyzetet is ki tudtunk alakítani, de ekkor ezek még kimaradtak. Első félidő közepén volt egy komoly lehetősége a vendégeknek is, de ezen kívül nem veszélyeztették a kapunkat a 90 perc során, mi viszont meg tudtuk szerezni a vezetést még az első játékrészben, Svarda Rómeó talált be egy tetszetős támadás végén. Második félidő elején Szimhardt Milán is gólt szerzett, ezzel el is döntötte a három pont és a bajnoki cím sorsát. Ezek után csendesebb mederben csordogált a mérkőzés, több lehetőségünk is volt, de csak egy gólt szereztünk Zsuppán Balázs révén. Teljesen megérdemelten szerezte meg az aranyérmet ifjúsági csapatunk, akik első fordulótól az utolsóig vezették a bajnokságot, gyakorlatilag rajt-cél győzelmet arattak!

U19-es bajnoki mérkőzés, Mosonmagyaróvár

Credobus Mosonmagyaróvár – Andráshida SC 3-0 (1-0)

 

MTE U19: Reicher G. – Szabó Cs., Pandur G. (Gáncs B.), Tál Zs., Bertók R. (Németh N.) – Harkai L., Bertalan D., Vingler Gy. – Svarda R., Zömbik T. (Zsuppán B.), Bucsuházy B. (Szimhardt M.)

Edző: Horváth Csaba

 

Gólszerzők: Svarda R., Szimhardt M., Zsuppán B.

 

Horváth Csaba, a MTE U19-es csapatának edzője: „Olyan tempóban és koncentráltan kezdtük a mérkőzést, ahogyan azt kell egy ilyen helyzetben. Végig nyomás alatt tartottuk az andráshidaiakat, fokozatosan őröltük fel őket, és megérdemelten szereztünk három gólos győzelmet. Rendkívül büszke vagyok a csapatra az egész éves teljesítménye miatt, tavaly nyáron mikor elkezdtük a munkát gyakorlatilag három korosztályt kellett egységes csapattá gyúrni. Azt hiszem hamar kiderült, hogy nagyon jó társaság van kialakulóban. Nem is reménykedhettünk ilyen fiatal csapattal ilyen jó szereplésben, de fokozatosan fejlődve egyre meggyőzőbb játékot nyújtottunk az idény nagy részében. Köszönöm minden játékosnak az egész éves munkáját, gratulálok a bajnoki címhez!”

NB III Nyugati csoport

1.III. Kerületi TVE88
2.Credobus Mosonmagyaróvár74
3.VLS Veszprém70
4.FC Nagykanizsa66
5.Tatabányai SC61
6.SC Sopron61
7.Lipót Pékség SE60
8.Puskás Akadémia FC II56
9.Komárom VSE56
10.Érdi VSE54
11.Balatonfüredi FC52
12.Bicskei TC50
13.ZTE FC II49
14.Pápai Perutz FC48
15.MOL Fehérvár FC II47
16.Gárdonyi VSC44
17.BKV Előre44
18.Szabadkikötő SE37
19.ESK Ménfőcsanak29
20.Nagyatádi FC12

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Agrolánc Kft. Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft.

Barna Útépítő Kft. Everling Kft. Polar Magyarország Atlas-Sport Kft.

Augsberger LV Sport Websportáruház ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.