MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Bronzéremmel zárt az U17-es csapat

Szerző: Borbély Attila | Dátum: 2021-06-04 10:15:32

Az utolsó fordulóban az Andráshida SC csapatát fogadtuk hazai pályán. Tudtuk, hogy helyezésben már nem mozdulhatunk a tabellán, a 3. helyen zárt a csapat, mégis csapatszintű ambícióként kezeltük a mérkőzést, hiszen szerettük volna szépen zárni a szezont és mindenképpen a 3 pont megszerzése volt a cél. Az első félidőben nagy mezőnyfölényben játszott csapatunk, erősen felborult a pálya, de az utóbbi fordulókhoz hasonlón a nagyobb helyzeteink itt is kihasználatlanul maradtak, ráadásul adtunk ellenfelünknek egy gólpasszt egy kommunikációs hiba után a mérkőzés elején. A kapott gól nem viselte meg a csapatot és továbbra is dominált a mérkőzés során és még az első félidőben sikerült megfordítani a mérkőzést. A második félidő kissé nyíltabbá vált, ahogy kezdett kicsit fáradni a csapat, de képes volt megtartani a megszerzett előnyt és teljesen megérdemelt győzelmet aratott, így győzelemmel zárhatta ezt a hosszú szezont és méltó módon ünnepelhette a bronzot.

U17 Regionális Bajnokság Észak-Nyugat 30. forduló

Credobus Mosonmagyaróvár – Andráshida SC 2-1

 

Credobus Mosonmagyaróvár U17: Végh Cs. (Rigó) – Szabó Sz., Bogár B. Marekker M. – Szabó M., Szenderák Sz., Gaál-Horváth K., Kertész Á., Gősi B. (Debera O.) – Borsodi B., Nádasi I. (Horváth Á.)

Edző: Borbély Attila

 

Gsz.: Borsodi, Nádasi

 

Borbély Attila, a Credobus Mosonmagyaróvár U17-es csapatának edzője: Egy hosszú és tartalmas szezon áll a csapat mögött, hiszen egy rendkívül nehéz játékrendszert kellett ez évben elsajátítani, amit tovább bonyolított, hogy fiatalabbként szerepeltünk a kiírt bajnokságban. Ennek tükrében nagyon szépen csillog ez a bronzérem és nagyon büszke vagyok a srácokra hiszen az eredmény mögött rendszeres, alázatos munka bújik meg. Biztos vagyok benne, hogy jövőre még eredményesebb szezon várhat erre a korosztályra, hiszen egy év tapasztalatot gyűjtöttek idén és már most is megmutatták, hogy fiatalabbként is képesek kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani. Gratulálok Horváth Csaba kollégámnak és az U19-es csapatnak a bajnoki aranyhoz, külön öröm, hogy az U17-es csapatból többen is be tudtak mutatkozni a bajnokcsapatban, és amikor lehetőséghez jutottak abszolút megállták a helyüket! Borsodi Bálintnak (2. hely – 32 gól) és Baróti Benedeknek (3. hely – 29 gól) pedig külön gratulálok a góllövőlista 2. és 3. pozíciójához!

NB III Nyugati csoport

1.III. Kerületi TVE88
2.Credobus Mosonmagyaróvár74
3.VLS Veszprém70
4.FC Nagykanizsa66
5.Tatabányai SC61
6.SC Sopron61
7.Lipót Pékség SE60
8.Puskás Akadémia FC II56
9.Komárom VSE56
10.Érdi VSE54
11.Balatonfüredi FC52
12.Bicskei TC50
13.ZTE FC II49
14.Pápai Perutz FC48
15.MOL Fehérvár FC II47
16.Gárdonyi VSC44
17.BKV Előre44
18.Szabadkikötő SE37
19.ESK Ménfőcsanak29
20.Nagyatádi FC12

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Agrolánc Kft. Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft.

Barna Útépítő Kft. Everling Kft. Polar Magyarország Atlas-Sport Kft.

Augsberger LV Sport Websportáruház ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.