MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Merkantil Bank NB II Liga 2016–2017 XXXV.forduló

SZEOL SC 1-1
(1-0)
Credobus Mosonmagyaróvár
Prokop – Ikonomu, Vágó, Gál, Búrány, Lévai, Mendebaba (Puskás, 70′), Nagy R. (Péter, 80′), Kéri (Beretka, 80′), Harsányi, Mihály Boros – Bohner (85' Jasarevic)-Koszó-Lázár-Galambos-Czár-Bartos-Schmatovich-Mundi(741Kószás)-Darázs (46'Fekete)-Laki
Vezető edző: Zoran Kuntic. Vezető edző: Király József
Játékvezető: Nazsa Tamás
Perc Esemény
‘1 A szegediek kezdték a meccset. A SZEOL kék-feketében, a Mosonmagyaróvár tiszta fehérben lép pályára.
‘4 Lévai lépne ki a bal oldalon egy lapos indítással, azonban Czár beéri, és tisztázni tud előle. Végül eljut a hosszúra a labda, van is fejes, de pont Boros kezeibe érkezik.
‘5 Nagy Richárd indult meg Kéri a jobbösszekötő helyén, majd befele is tudott tolni egyet, végül a rövid alsót vette volna célba, de Boros nem ment el a hosszúra, így lábbal védeni tudott!
‘7 Helyzet a szegedi kapu előtt is, egy bedobás után az alapvonalról gurítják vissza a vendégek, de Laki eltöri a labdát, azonban így lett jó Galambosnak, aki laposan próbált centerezni, végül Bartos kapura tudta kanalazni, de blokkolták lövését. Lendületesen kezdődött a meccs!
‘10 Nagy Richárd veszélyes beadása után kell mentenie középen a vendég védelemnek, majd Prokop jön ki jó ütemben egy kiugratásra, és tisztáz Laki elöl. Szemmel láthatóan van lendület a szegediek játékában, ezt kellene kihasználni!
‘11 Mihály szabadrúgása száll el kevéssel a keresztléc fölött – jó helyről járt a pontrúgás, azonban nem tudta megtornáztatni Borost. A közönség azért tapssal jutalmazza a próbálkozást.
‘16 Ikonomu ment egy csukafejessel egy jobb oldali beadás után Darázs elöl egy látványos szegedi akció után – sarokkal kapta vissza Kéri, aki Harsányit játszotta meg a tizenhatoson belül, azonban utóbbi nem találta el jól a labdát.
‘21 Kéri robogott el a jobb oldalon, majd visszavette a bal lábára,beadására Nagy Richárd érkezett, és az ötösről bepasszolta a kapuba, 1-0! vezet a SZEOL!
‘24 Kevésen múlt az egyenlítés: Laki lépett ki Ikonomu mellett, majd visszatette lövésre, de Darázs kísérlete a blokkról levágódva éppen elcsorog a bal kapufa mellett. A szöglet után felszabadít a szegedi védelem.
‘28 Csendes mezőnyjáték az utóbbi percekben: pörgős volt a kezdés, a szegedi gól óta azonban picit megváltozott a játék képe, a Mosonmagyaróvár kicsit feltolta a védekezését, de komoly helyzetig nem jutnak.
‘33 Megint egy bedobás után alakít ki veszélyt a Mosonmagyaróvár, középen ketten is érkeznek, majd a lövést a visszafutó Vágó blokkolja: a vendégek szerint a szegedi cséká kézzel védte a lövést, azonban nem fúj semmit a játékvezető.
‘40 Nincs nagy változás a játékban: többet van a labda az MTE-nél, de nem tudnak odakerülni Prokop kapuja elé. A SZEOL lendülete alábbhagyott valamelyest, de stabilan játszik Zoran Kuntic együttese.
‘45 Nincs hosszabbítás. Szeged vezetésével fordul a félidő.
‘46 Darázs helyett Fekete Tamás lép pályára
‘48 Gól, egyenlít a Mosonmagyaróvár! Némiképp a semmiből, de el kell ismerni, szép megmozdulás volt. Galambos elé került a labda a tizenhatos bal sarkától egy picit beljebb, egy pattanás után kapásból kilőtte a bal alsót, ezzel egyenlít, 1-1!
‘50 Nagy védés Prokoptól! Egy jobb oldali szabadrúgás élesen jön be a szegedi kapu elé, Bohner ívelése lepattan, Prokop azonban kiszedi a felső sarok elöl, nagy mentés volt!
‘51 Czár húszméteres szabadrúgását fogja könnyedén Prokop. Kicsit mintha bent maradt volna az öltözőben a SZEOL, persze ebben szerepe lehet a semmiből kapott gólnak is.
‘55 Konszolidálódott a helyzet, ugyan érezhető az elszántság a vendégekben is, de most már jobban szűr a szegedi középpálya is, mint a játékrész elején, sőt, olykor visszatér a meccs elején látott iram és ritmus is.
‘62 Egy távoli lövés Nagy Richárdtól: Boros magabiztosan fogja. Kijátszani most kevesebb alkalommal sikerül a vendégek védelmét, ezek a távoli lövések még jelenthetnek valamit a folytatásban.
‘66 Lévai rántja le ellenfelét a szegedi térfél bal oldalán, ezért villan fel a sárga – a meccs során először. A szabadrúgást végül Prokop begyűjti.
‘70 Először nyúl bele csapatába Zoran Kuntic: Mendebabát Puskás váltja a SZEOL-ban. Főképp mezőnyjátékkal telik az utóbbi időszak, inkább a hajrára fókuszálnak a felek.
‘73 Bartos Prokop hálójába lő, de ezt már sípszó után teszi: üresen maradt a jobb oldalon, de les miatt érvénytelen a találat.
‘74 Vendég csere: Mundit Kószás váltja.
‘78 MEGFOGYATKOZIK A SZEOL! Lévai csúszik oda nagyon keményen ellenfelének egy elveszített labda után, amiért felmutatja a sárgát neki Nazsa Tamás, csakhogy volt már egy lapja, így tíz emberrel fejezi be a meccset a szegedi csapat.
‘80 Kettős szegedi csere: a gólt összehozó Kéri-Nagy Richárd páros jön le, Beretka és Péter érkezik az utolsó tíz percre.
‘83 Beretka lépett ki a jobb oldalon, csak ketten voltak hátul, és Péter zárkózott a támadáshoz, azonban mire megkapta a labdát a tizenhatossal szemben, már visszazárt az óvári védelem.
‘85 Az utolsó csere a meccsen: Jasarevic érkezik Bohner helyére
‘88 Kicsit beszorul a SZEOL a hajrában: egy jobb kapufához átívelt labdáról Laki marad le kevéssel.
‘90 Három perc a hosszabbítás: a SZEOL picit elfáradt a végére, a Mosonmagyaróvár pedig jön előre a győzelemért.
‘93 Vége, lefújja Nazsa, a végén ugyan nyomott a Mosonmagyaróvár, de Prokopnak nem kellett védenie, így tíz emberrel, 1-1-s döntetlent játszik a SZEOL.

SZEOL SC értékelője

„Zoran Kuntic Szeol SC vezetőedzője: Ellenfelünk idegenben több pontot szerzett mint otthon, ez mutatja erejüket. Az 1. félidőben megérdemelten szereztünk vezetést, a második félidőben a vendég csapat fölénk kerekedett, több lehetősége is volt, a döntetlen eredményt reálisnak tartom. ”

Credobus Mosonmagyaróvár értékelője

„Király József Credobus Mosonmagyaróvár vezetőedzője: Nem vagyok elégedett a döntetlennel, azonban megemelem a kalapom a Szeol csapata előtt, már kiesettként is szívvel-lélekkel küzdöttek. Nekünk 4-5 tiszta helyzetünk volt, ebből illet volna eldöntenünk a mérkőzést. „

Online közvetítés

Legutóbbi mérkőzésünk

Merkantil Bank NB II Liga 2017–2018 XX.forduló
CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR -KISVÁRDA MASTER GOOD
1-2

Tabella

1.MTK BUDAPEST52
2.KISVÁRDA MASTER GOOD47
3.BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE37
4.NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC34
5.VÁC FC33
6.CEGLÉDI VSE33
7.WKW ETO FC GYŐR32
8.GYIRMÓT FC GYŐR31
9.BUDAÖRS30
10.SZOLNOKI MÁV FC28
11.KBSC28
12.DOROGI FC28
13.SOROKSÁR SC27
14.ZTE FC23
15.CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR23
16.BFC SIÓFOK20
17.SZEGED 2011-GROSICS AKAD.19
18.BUDAFOKI MTE19
19.AQVITAL FC CSÁKVÁR18
20.SOPRONI VSE12

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Virágzó Város - Mosonmagyaróvár - 2016 Városüzemeltető és Fenntartó Kft Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Park Mosonmagyaróvár

Sitemap & Facebook

2016 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.