MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Bemutatjuk az MTE 1904 új szakembereit – 1. rész – A legkisebb korosztályok edzői

Szerző: | Dátum: 2021-08-09 13:13:09

Az MLSZ Tehetségközpontnak minősített az MTE 1904-et, és a megreformált utánpótlásképzés már el is indul az óvári klubnál. A szakmai háttér sok kiváló emberrel erősödött az elmúlt időszakban. Új sorozatunkban őket mutatjuk be.

 

Pandur Gergő – az U8-as korosztály edzője

A MTE 1904 saját nevelésű játékosa, edzője. Korához képest érett gondolkodású, komoly ambíciókkal rendelkező, helyi kötődésű szakember.

Pandur Gergő: „19 éves vagyok, a múlt szezonban öregedtem ki az utánpótlásból. Az egyesület korosztályos csapataiban nevelkedtem, játszottam a B csapat színeiben is és sikerült bemutatkoznom a felnőtt csapatban is. Jelenleg a megye I. osztályban versenyző második csapatban futballozom, és mellette egyetemista vagyok. Már egy éve segítem az edzők munkáját az MTE-nél, és idén én irányíthatom az U8-as korosztályt. Nagyon örülök, hogy fiatal korom ellenére ilyen komoly feladatot kaptam az egyesülettől.”

 

Csutora Olivér – az U6-os korosztály edzője

A MTE 1904 saját nevelésű játékosa, edzője, helyi kötődésű szakember. Kiemelt szerepet kap az óvodai korosztályok toborzásában.

Csutora Olivér:21 éves vagyok. Tíz évet fociztam az MTE-nél, de az új szezonban már edzőként folytatom az egyesületnél. Az elmúlt idényben a Lébény U14-es korosztályát irányítottam. Fél évet már segítő edzőként is tevékenykedtem itt Mosonmagyaróváron. Az új idényben az U6-os csapat edzője leszek.”

 

Hajós Krisztián – az U9-es korosztály edzője

2011 és 2016 között az MTE 1904 játékosa volt, most visszatért korábbi sikereinek helyszínére. Egy súlyos sérülés miatt kénytelen volt szögre akasztani a stoplist. Nem idegen számára az edzősködés, korábban is dolgozott már ilyen pozícióban. Nagyon motivált, és örül, hogy megint gyerekekkel foglalkozhat.

Hajós Krisztián: „Számomra nem ismeretlen ez a klub, mivel itt rúgtam a bőrt és edzői pályám elején is itt tudtam bontogatni a szárnyaimat. Az élet akkor úgy hozta, hogy itt kell hagynom a csapatot. Dolgoztam kint Ausztriában, akkor teljesen felhagytam az edzői szakmával. Mikor munkahelyet váltottam, és elkezdtem dolgozni az Allianz biztosítónál, megint tudtam időt szakítani az edzői pályafutásomra. Legutóbb a Hédervár U19-es csapatát irányítottam. Nagyon örültem mikor a MTE-től megkerestek, sokat nem kellett gondolkoznom, hogy mi lesz a döntésem. Ezalatt a pár év alatt, amíg nem voltam itt, nagyon sok fejlődésen ment át a klub, mint infrastrukturálisan, mint pedig szakmailag. Ezt az eredmények is mutatják. A feladatom a klubnál az U9-es korosztály irányítása. Emellett a nagypályás utánpótlás csapatoknál egyéni edzéseket is tartok.”

Tabella

1.MTK Budapest16
2.Gyirmót FC Győr13
3.Kolorcity Kazincbarcika SC12
4.PMFC12
5.ETO FC Győr10
6.FC Ajka10
7.DVTK9
8.Szeged-Csanád GA9
9.BFC Siófok9
10.Soroksár SC9
10.Békéscsaba 1912 Előre8
12.Szombathelyi Haladás8
13.Tiszakécskei LC7
14.Aqvital FC Csákvár7
15.Szentlőrinc6
16.Nyíregyháza Spartacus FC4
17.HR-Rent Kozármisleny4
18.Dorogi FC4
19.Credobus Mosonmagyaróvár3
20.Budafoki MTE3

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

Szerencsejáték Zrt. - TIPPMIX

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár

Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.