MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Bemutatjuk az MTE 1904 új szakembereit – 2. rész – A "B" csapat, az U14 és az U11 új edzői

Szerző: | Dátum: 2021-08-10 14:10:52

Az MLSZ Tehetségközpontnak minősített az MTE 1904-et, és a megreformált utánpótlásképzés már el is indul az óvári klubnál. A szakmai háttér sok kiváló emberrel erősödött az elmúlt időszakban. Új sorozatunkban őket mutatjuk be.

 

Balogh Márk – az U11-es korosztály edzője

Győrújfaluról érkezett az MTE 1904 U11-es csapatának új edzője Balogh Márk, aki testnevelő tanári állását hagyta ott az új lehetőségért.

Balogh Márk: „2016-ban a Nyugat-magyarországi Egyetem szombathelyi karán diplomáztam testnevelő-edzőként. Ezután Győrbe kerültem és 5 évig dolgoztam pedagógusként a Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium nevű középiskolában testnevelő tanárként. Emellett ezekben az években az iskolában működő Lukács Diáksport Egyesületben az U17 és U19-es futsal csapatokat irányítottam. Délutánonként pedig Győrújfalun edzettem gyerekeket, ezzel párhuzamosan az elmúlt 5 évben, az ovifocitól a felsős iskolás korig vittem egy korosztályt (U6-U10-ig). UEFA "B" Licences labdarúgó edzői végzettséggel rendelkezem. Örülök, hogy a mostani utam Mosonmagyaróvárra vezetett, ahol az U11-es csapatot irányítom a következő szezonban, és emellett az MTE Teljesitménymenedzsment munkaközösségben is aktív szerepet vállalok.”

 

Kalocsai Enrico – az U14-es korosztály edzője

Kalocsai Enrico a Felvidékről érkezett Mosonmagyaróvárra. Felsőszelin szép eredményeket produkált a fáradhatatlan edző, aki a településen felépítette a klub utánpótlását.

Kalocsai Enrico: „Szlovákiai magyar vagyok, Felsőszeliben lakom, Mosonmagyaróvártól 101 km-re, a Felvidéken. 27 éves vagyok, az edzői pályafutásom 8 éve kezdődött. Jelenleg UEFA „B” licenszem van. Felsőszeliben kezdtem az edzői tevékenységem, az elmúlt két évben pedig már én voltam felelős a klub utánpótlásáért. Pályafutásom elején az U13-as korosztályt vezettem, majd később átvettem az U15-ös együttest is, amivel feljutottunk az NB II-be. Aztán a 2020/2021-es szezon előtt átvettem az NB III-ban szereplő U17-es korosztályt, amellyel a bajnokságban a 3. helyen végeztünk. Mosonmagyaróváron elsősorban az U14-es korosztály irányítás lesz a feladatom, továbbá az egyéni képzésekben vállalok szerepet. Az MTE egy nagy potenciállal rendelkező sportegyesület. A projekt, amit felvázoltak egyértelműen minden ambiciózus edzőnek nagyon csábító. Minden adott a klubban hogy az edzők és játékosok is egyaránt magasabb szintre léphessenek szakmailag.”

 

Ozoróczi Gábor – a megyei I. osztályban induló B csapat edzője

Óriási rutinnal érkezik Mosonmagyaróvárra Ozoróczi Gábor, aki legutóbb a Csorna vezetőedzője volt. Az MTE-nél a második csapat irányítása mellett a nagypályás korosztályok posztképzését is ő vezeti.  Korábban dolgozott Dorogon és az ETO Akadémián is.

Ozoróczi Gábor: „UEFA "A" és MLSZ kapusedzői oklevéllel rendelkezem. Kiemelt állomáshelyeim közé tartozik a REAC-Czibor alapítvány, ahol U13-as vezetőedzőként dolgoztam, a Gyirmót FC, ahol szintén az utánpótlásban dolgoztam, a Dorog FC, ahol felnőtt vezetőedzőként dolgoztam, a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia (ETO FC Győr), ahol az egyéni képzés vezetőjeként, később U16 és U19-es csapatok edzőjeként dolgoztam. Ezen klubok mellett KEMLSZ szakmai bizottság tagjaként tudtam segíteni a labdarúgást. Többek között szakmai anyagokat készítettem a következő témákban: "Élet kinetika", "Egyéni és posztképzés felépítése", "Dinamika és posztdinamika fejlesztése labdás gyakorlatokkal" és ebben a témában folyamatos gyakorlatokat is tartok.”

Tabella

1.MTK Budapest16
2.Gyirmót FC Győr13
3.Kolorcity Kazincbarcika SC12
4.PMFC12
5.ETO FC Győr10
6.FC Ajka10
7.DVTK9
8.Szeged-Csanád GA9
9.BFC Siófok9
10.Soroksár SC9
10.Békéscsaba 1912 Előre8
12.Szombathelyi Haladás8
13.Tiszakécskei LC7
14.Aqvital FC Csákvár7
15.Szentlőrinc6
16.Nyíregyháza Spartacus FC4
17.HR-Rent Kozármisleny4
18.Dorogi FC4
19.Credobus Mosonmagyaróvár3
20.Budafoki MTE3

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

Szerencsejáték Zrt. - TIPPMIX

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár

Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.