MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Bemutatjuk az MTE 1904 új szakembereit – 2. rész – A "B" csapat, az U14 és az U11 új edzői

Szerző: | Dátum: 2021-08-10 14:10:52

Az MLSZ Tehetségközpontnak minősített az MTE 1904-et, és a megreformált utánpótlásképzés már el is indul az óvári klubnál. A szakmai háttér sok kiváló emberrel erősödött az elmúlt időszakban. Új sorozatunkban őket mutatjuk be.

 

Balogh Márk – az U11-es korosztály edzője

Győrújfaluról érkezett az MTE 1904 U11-es csapatának új edzője Balogh Márk, aki testnevelő tanári állását hagyta ott az új lehetőségért.

Balogh Márk: „2016-ban a Nyugat-magyarországi Egyetem szombathelyi karán diplomáztam testnevelő-edzőként. Ezután Győrbe kerültem és 5 évig dolgoztam pedagógusként a Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium nevű középiskolában testnevelő tanárként. Emellett ezekben az években az iskolában működő Lukács Diáksport Egyesületben az U17 és U19-es futsal csapatokat irányítottam. Délutánonként pedig Győrújfalun edzettem gyerekeket, ezzel párhuzamosan az elmúlt 5 évben, az ovifocitól a felsős iskolás korig vittem egy korosztályt (U6-U10-ig). UEFA "B" Licences labdarúgó edzői végzettséggel rendelkezem. Örülök, hogy a mostani utam Mosonmagyaróvárra vezetett, ahol az U11-es csapatot irányítom a következő szezonban, és emellett az MTE Teljesitménymenedzsment munkaközösségben is aktív szerepet vállalok.”

 

Kalocsai Enrico – az U14-es korosztály edzője

Kalocsai Enrico a Felvidékről érkezett Mosonmagyaróvárra. Felsőszelin szép eredményeket produkált a fáradhatatlan edző, aki a településen felépítette a klub utánpótlását.

Kalocsai Enrico: „Szlovákiai magyar vagyok, Felsőszeliben lakom, Mosonmagyaróvártól 101 km-re, a Felvidéken. 27 éves vagyok, az edzői pályafutásom 8 éve kezdődött. Jelenleg UEFA „B” licenszem van. Felsőszeliben kezdtem az edzői tevékenységem, az elmúlt két évben pedig már én voltam felelős a klub utánpótlásáért. Pályafutásom elején az U13-as korosztályt vezettem, majd később átvettem az U15-ös együttest is, amivel feljutottunk az NB II-be. Aztán a 2020/2021-es szezon előtt átvettem az NB III-ban szereplő U17-es korosztályt, amellyel a bajnokságban a 3. helyen végeztünk. Mosonmagyaróváron elsősorban az U14-es korosztály irányítás lesz a feladatom, továbbá az egyéni képzésekben vállalok szerepet. Az MTE egy nagy potenciállal rendelkező sportegyesület. A projekt, amit felvázoltak egyértelműen minden ambiciózus edzőnek nagyon csábító. Minden adott a klubban hogy az edzők és játékosok is egyaránt magasabb szintre léphessenek szakmailag.”

 

Ozoróczi Gábor – a megyei I. osztályban induló B csapat edzője

Óriási rutinnal érkezik Mosonmagyaróvárra Ozoróczi Gábor, aki legutóbb a Csorna vezetőedzője volt. Az MTE-nél a második csapat irányítása mellett a nagypályás korosztályok posztképzését is ő vezeti.  Korábban dolgozott Dorogon és az ETO Akadémián is.

Ozoróczi Gábor: „UEFA "A" és MLSZ kapusedzői oklevéllel rendelkezem. Kiemelt állomáshelyeim közé tartozik a REAC-Czibor alapítvány, ahol U13-as vezetőedzőként dolgoztam, a Gyirmót FC, ahol szintén az utánpótlásban dolgoztam, a Dorog FC, ahol felnőtt vezetőedzőként dolgoztam, a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia (ETO FC Győr), ahol az egyéni képzés vezetőjeként, később U16 és U19-es csapatok edzőjeként dolgoztam. Ezen klubok mellett KEMLSZ szakmai bizottság tagjaként tudtam segíteni a labdarúgást. Többek között szakmai anyagokat készítettem a következő témákban: "Élet kinetika", "Egyéni és posztképzés felépítése", "Dinamika és posztdinamika fejlesztése labdás gyakorlatokkal" és ebben a témában folyamatos gyakorlatokat is tartok.”

NB III Nyugati csoport

1.Credobus Mosonmagyaróvár100
2.BVSC-Zugló88
3.VLS Veszprém80
4.ETO Akadémia67
5.Puskás Akadémia FC II66
6.Bicskei TC62
7.Pápai Perutz FC59
8.Tatabányai SC57
9.FC Nagykanizsa53
10.Kaposvári Rákóczi FC53
11.MOL Fehérvár FC II52
12.ZTE FC II48
13.Balatonfüredi FC47
14.Érdi VSE46
15.Kelen SC42
16.Gyirmót FC Győr II40
17.Komárom VSE35
18.SC Sopron28
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő22
20.TARR Andráshida SC11

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.