MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Király Ferenc Emléktorna - A Hertha BSC-vel is megmérkőztünk

Szerző: Németh Barnabás, Balogh Márk | Dátum: 2021-09-01 12:42:15

CREDOBUS TEHETSÉGKÖZPONT U12 - Németh Barnabás

A hétvégén a Király Ferenc nemzetközi emléktornán vettünk részt Szombathelyen. A Király SE Sporttelepén megrendezett hatcsapatos tornán olyan kiváló nemzetközi csapatok képviseltették magukat, mint a Hertha BSC, az Admira Wacker 1905, és a Dunaszerdahely korosztályos csapatai, és ezek mellett a hazai vonalból a Király SE, a Veszprém, és a Credobus Mosonmagyaróvár.

Németh Barnabás: "Három mérkőzést játszottunk a tornán, mindhárom nagyon komoly feladat elé állította a csapatunkat és a játékosokat, hiszen mindegyik mérkőzésünket végig nagyon magas tempó és dinamika jellemezte. Tetszett, hogy főként a torna első felében nagyon szervezetten és taktikailag éretten futballoztunk, később mikor már fáradtunk jóval több egyéni hibával és kihagyással játszottunk, de végig nagyon tanulságosmérkőzéseket játszottunk.Az ilyen intenzív és színvonalas mérkőzések, tornák adják a legnagyobb garanciát a srácok fejlődése érdekében.Gratulálunk a csapatoknak, szervezőknek pedig köszönjük a meghívást, reméljük lesz még alkalmunk a tornán öregbíteni Király Ferenc emlékét."

CREDOBUS TEHETSÉGKÖZPONT U11 - Balogh Márk

Vasárnap egy nemzetközi tornára látogatott Szombathelyre U11-es csapatunk. A csoportokba való sorsolás a lehető legkedvezőtlenebbül alakult a számunkra, mivel a német Hertha BSC és a szlovák FC DAC 1904 csapataival kerültünk össze.  A gyerekeknek plusz motivációt jelentett, hogy ilyen rangos ellenfelekkel játszhatnak illetve megtapasztalhatták, hogy külföldi csapatok milyen szintet képviselnek hazai kortásaikhoz képest. Becsületesen küzdöttek a srácok mindkét mérkőzésen, de sajnos mindegyik alkalommal alulmaradtunk a nagyon erős játékerőt képviselő ellenfelünkkel szemben. (0-5 és 2-5) Ezért az 5. helyért zajló (helyosztó) mérkőzésre készülhettünk. A VLS Veszprém elleni találkozóra teljes erőbedobással és megfelelő motivációval érkeztünk, ahol pár perc elteltével nem is volt kérdés, hogy melyik csapat fogja a mérkőzést megnyerni. A lényegi kérdés az volt, hogy milyen arányú különbség fog a két csapat között kirajzolódni. Felszabadultan és végre a tudásuknak és képességeiknek megfelelően játszottak mieink, ahol rengeteg gólt szerezve teljesen megérdemelten szerezték meg a torna 5. helyét jelentő pozíciót.

Király Ferenc Emléktorna, Szombathely 1. mérkőzés:

Hertha BSC– Credobus Tehetségközpont 5-0 (3-0)

 

2. mérkőzés

FC DAC 1904 – Credobus Tehetségközpont 5-2 (5-1)

A Mosonmagyaróvár gólszerzői: Menyhárt M., Tamási D.

 

Helyosztó mérkőzés (az 5. helyért):

VLS Veszprém – Credobus Tehetségközpont 1-13 (1-5)

A Mosonmagyaróvár gólszerzői: Tamási G.(4), Menyhárt M.(4), Nagy P.(2), Kovács Á.(2), Tamási D.

Balogh Márk, a Credobus Tehetségközpont U11-es csapatának edzője: „Előzetes feltételezésimnek megfelelően egy nagyon erős és rangos tornán tudtunk részt venni, ahol a gyerekek külföldi ellenfeleikkel szemben megtapasztalhatták, hogy lényegesen van még hova fejlődniük.”

NB III Nyugati csoport

1.Credobus Mosonmagyaróvár100
2.BVSC-Zugló88
3.VLS Veszprém80
4.ETO Akadémia67
5.Puskás Akadémia FC II66
6.Bicskei TC62
7.Pápai Perutz FC59
8.Tatabányai SC57
9.FC Nagykanizsa53
10.Kaposvári Rákóczi FC53
11.MOL Fehérvár FC II52
12.ZTE FC II48
13.Balatonfüredi FC47
14.Érdi VSE46
15.Kelen SC42
16.Gyirmót FC Győr II40
17.Komárom VSE35
18.SC Sopron28
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő22
20.TARR Andráshida SC11

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.