MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Ilyen volt az I. Turány Imre Emléktorna

Szerző: | Dátum: 2021-09-08 12:58:16

Vasárnap első alkalommal rendezték meg a Turány Imre Emléktornát az MTE 1904 Sporttelepén. A rendezvényen közel negyven csapat és 350 ifjú focista vett részt, akik öt korosztályban mérték össze az erejüket.  A legkisebbek az U7-es, a legnagyobbak pedig az U11-ben korosztályban szerepeltek.

 Az Üstökös, a Király SE, a Győrújfalu, a MITE, Hegyeshalom, a Dunaszeg, a Lébény, a Bősárkány, a Mosonszentmiklós, a Rajka, sőt, egy korosztályban még az ETO lány csapata is elindult az emléktornán, ahol a rendező MTE 1904 természetesen minden korosztályban képviseltette magát, sőt mind az öt korcsoportban dobogóra állhatott. A Credobus Tehetségközpont csapatai az U7-es és U8-as korosztályban elsők, míg U9-ben, U10-ben és U11-ben másodikak lettek.

Turány Imre az MTE 1904 örökös tagja, a klub korábbi játékosa, utánpótlás és vezetőedzője is volt. A róla elnevezett emléktornán egy névadó ünnepségre is sor került. Vasárnap óta a klub nagy műfüves pályája is az ő nevét viseli. A táblát felesége Turány Imréné Kránitz Anna (Panni néni), dr. Nagy István, az MTE 1904 alelnöke, országgyűlési képviselő és agrárminiszter, valamint Drescher Ottó, az MTE 1904 elnöke avatta fel.

 

Edzői értékelések az emléktornáról:

Credobus Tehetségközpont U11 - Balogh Márk

Szombati nap után vasárnap is egy mérkőzésekkel teli hosszú torna várt gyermekeinkre. Az első mérkőzéstől kezdve nagy erőbedobással és motiváltan játszottak, ami látható és érezhető volt minden egyes csoportmérkőzésükön. Kezdeményezően fellépve minden csapattal szemben rengeteg gólt szerezve magabiztosan kvalifikálták magukat a csoport 1. helyére, ami egyben a döntő mérkőzés megvívásának a lehetőségét jelentette. Egy küzdelmes és izgalmas mérkőzést láthattak a jelen lévő szurkolók. Sikerült kétgólos hátrányból visszajönni, ami egy mentálisan fontos tényező lehetett volna játékosaink számára, de sajnos a büntetőpárbaj során a végjátékban alulmaradtak ellenfelükkel szemben. Ha ilyen és ehhez hasonló mérkőzéseket tudnak játszani hétről-hétre, amit a döntőben, akkor fejlődésük biztosan töretlenül halad előre! Köszönjük minden egyes csapatnak a részvételt és a kilátogató nézőkneka szurkolást! Szeretettel visszavárjuk őket jövőre a következő emléktornára!

I. Turány Imre emléktorna, Mosonmagyaróvár:

 Döntő mérkőzés:

Király SE – Credobus Tehetségközpont 2-2 (büntetőkkel: 3-1)

A Mosonmagyaróvár gólszerzői: Tamási G., Kovács Á.

Balogh Márk, a Credobus Tehetségközpont U11-es csapatának edzője: „Örülök, hogy a tegnapi torna után a mai nap is megfelelően kihajtották magukat a gyerekek és kellemesen elfáradtak. Szemmel láthatóan voltak szép momentumok a mérkőzések során, de számomra sokkal fontosabb volt csapatszinten látni a küzdeni akarást és motivációt a győzelemre. Véleményem szerint nagyon szép eredmény a 2. helyezés is! Meg kell tanulni a gyerekeknek nyerni és veszíteni egyaránt, de természetesen minden alkalommal emelt fővel "büszkén" kiállni!”

 

Credobus Tehetségközpont U10 - Szabados Gábor

U10-es csapatunk a hétvégén az első alkalommal megrendezésre kerülő Turány Imre Emléktornán vett részt. A játékosok nagy elánnal és nagy lelkesedéssel vetették bele magukat a küzdelmekbe, aminek meg is lett az eredménye, hiszen a második helyezést sikerült elérniük. A csoportmérkőzések utáni helyosztón, a döntőben vereséget szenvedtek a Király SE csapatától. Gratulálok a játékosoknak, hiszen az előző edzőmérkőzéshez képest előrelépést tapasztaltam, mind mentalitásban, mind pedig a játék egyes elemeiben.”

Névsor: Póta János, Csörgő Noel, Fekete Bendegúz, Frank Ákos, Barna Áron, Pinczés András, Cser Attila, Varga József, Matina Botond

 

Credobus Tehetségközpont U8 - Pandur Gergő

„Nagyon örülök neki, hogy ezen a tornán részt vehettünk, és ilyen jó, izgalmas mérkőzéseket játszhattunk. Dicséret illeti a csapatot, hiszen ez volt nekik és nekem is az első torna, amin együtt szerepelhettünk, ez viszont nem látszódott a játékunkon. Néha voltak hibáink, de ez nem meglepő, hiszen ez volt az első alkalom, hogy nagyobb pályán, nagyobb kapukra, ilyen ellenfelek ellen játszhattak. Jól vették az akadályt, mert az első helyet sikerült megszerezniük. Gratulálok a csapatnak a jó játékért és természetesen a helyezésért is.”

 

Credobus Tehetségközpont U7 - Csutora Olivér

“Nagy örömmel töltött el, hogy részt vehettem ezen a tornán a csapatommal, hiszen Imre bácsi nekem is az edzőm volt. A torna jó alkalom volt, hogy felmérjük az erőnket, hiszen a játékosok csak egy hónapja edzenek együtt az egyesületnél. Ennek ellenére együtt tudtak működni, jó volt a csapategység is. A csoportkörben nagyon jó meccseket játszottunk, sokszor nagy fölénnyel nyertünk, és voltak izgalmas meccsek is, de végül sikerült a döntőbe jutnunk, ahol egy erős ellenfél ellen játszottunk. Egy kiegyenlített, szoros mérkőzésből mi jöttünk ki győztesen, amiért elismerés illeti a fiúkat. Egy csapatként küzdöttek az utolsópercig, aminek meg is lett az eredménye. Örülök, hogy az első tornájukon sikerült az első helyet megszerezni, remélem még sok ilyen élményben lesz részünk.”

Tabella

1.MTK Budapest16
2.Gyirmót FC Győr13
3.Kolorcity Kazincbarcika SC12
4.PMFC12
5.ETO FC Győr10
6.FC Ajka10
7.DVTK9
8.Szeged-Csanád GA9
9.BFC Siófok9
10.Soroksár SC9
10.Békéscsaba 1912 Előre8
12.Szombathelyi Haladás8
13.Tiszakécskei LC7
14.Aqvital FC Csákvár7
15.Szentlőrinc6
16.Nyíregyháza Spartacus FC4
17.HR-Rent Kozármisleny4
18.Dorogi FC4
19.Credobus Mosonmagyaróvár3
20.Budafoki MTE3

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

Szerencsejáték Zrt. - TIPPMIX

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár

Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.