MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

U14: mindhárom pontot elvitte a Paks Mosonmagyaróvárról

Szerző: Kalocsai Enrico | Dátum: 2021-10-07 00:23:29

A bajnokságban jó minőséget képviselő csapatok találhatóak, ezért magas színvonalú mérkőzéseket tudunk játszani hétről hétre. Ez a játékosoknak motivációt kell, hogy jelentsen, bármilyen eredménnyel is végződnek a mérkőzések. A játékosoknak ezek a meccsek több lehetőséget nyújtanak a fejlődéshez. A soron következő hazai mérkőzésen a jó erőkből álló Paks csapatát fogadtuk. A mérkőzés nem az elvárásaink szerint végződött, és teljesen más-más félidőt láthattunk. Míg az első félidőben inkább felénk billent a mérleg, addig a másodikban már az ellenfél oldalára. A mérkőzésben érzésem szerint nem volt benne ekkora arányú vereség, de el kell fogadnunk az eredményt, és javítanunk kell a hibáinkon.

MLSZ Országos U14 Alap csoport Nyugat

Credobus Tehetségközpont U14 – Paks U14 0-4

 

MTE U14: Pollreisz O. - Mészáros Á., Bakos A., Németh B.,Batyanek B. (Menyhárt M), Fekete D., Horváth L., Boros G., Kovács B., Kovács Z. (Ötvös N.), Egerszegi D. (Nádasi K.)

Edző: Kalocsai Enrico

 

Kalocsai Enrico, a MTE U14-es csapatának edzője:Mindkét csapat jó iramban kezdte a mérkőzést, ennek köszönhetően minőségi futballt láthatunk. Hiába a magas intenzitású mérkőzés, mindkét csapat csak tapogatózott az ellenfél kapuja előtt. Magas letámadásunknak köszönhetően többször is ott tudtuk tartani az ellenfelet a saját térfelén, ezekből párszor befejezésekig is eljutottunk, de egyiket se tudtuk gólra váltani. Az első félidő végén egy fura szituáció után az ellenfél szerzett vezetést. A második félidő az elsőhöz viszonyítva haloványabb volt, majd szépen lassan javult a minőség. Két beadásunk is veszélyesen érkezett a kapu előterébe, de egyikre se érkezett befejező játékos.  Pár percre rá az ellenfél kihasználva egy egyéni hibánkat, gólt tudott szerezni, és már kettővel vezetett. A második kapott gól után már inkább kapkodás volt a pályán, nem tudtuk ismét felvenni a ritmust. Az ellenfél magas játékosainak köszönhetően minden pontrúgásuk veszélyes volt, és ezt ki is használták. A győzelemhez gratulálunk az ellenfelünknek, viszont savanyú szájízzel tekintünk vissza, mivel ekkora arányú vereséget nem érdemelt a csapat a látottak alapján.”

Tabella

1.MTK Budapest16
2.Gyirmót FC Győr13
3.Kolorcity Kazincbarcika SC12
4.PMFC12
5.ETO FC Győr10
6.FC Ajka10
7.DVTK9
8.Szeged-Csanád GA9
9.BFC Siófok9
10.Soroksár SC9
10.Békéscsaba 1912 Előre8
12.Szombathelyi Haladás8
13.Tiszakécskei LC7
14.Aqvital FC Csákvár7
15.Szentlőrinc6
16.Nyíregyháza Spartacus FC4
17.HR-Rent Kozármisleny4
18.Dorogi FC4
19.Credobus Mosonmagyaróvár3
20.Budafoki MTE3

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

Szerencsejáték Zrt. - TIPPMIX

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár

Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.