MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

U14: mindhárom pontot elvitte a Paks Mosonmagyaróvárról

Szerző: Kalocsai Enrico | Dátum: 2021-10-07 00:23:29

A bajnokságban jó minőséget képviselő csapatok találhatóak, ezért magas színvonalú mérkőzéseket tudunk játszani hétről hétre. Ez a játékosoknak motivációt kell, hogy jelentsen, bármilyen eredménnyel is végződnek a mérkőzések. A játékosoknak ezek a meccsek több lehetőséget nyújtanak a fejlődéshez. A soron következő hazai mérkőzésen a jó erőkből álló Paks csapatát fogadtuk. A mérkőzés nem az elvárásaink szerint végződött, és teljesen más-más félidőt láthattunk. Míg az első félidőben inkább felénk billent a mérleg, addig a másodikban már az ellenfél oldalára. A mérkőzésben érzésem szerint nem volt benne ekkora arányú vereség, de el kell fogadnunk az eredményt, és javítanunk kell a hibáinkon.

MLSZ Országos U14 Alap csoport Nyugat

Credobus Tehetségközpont U14 – Paks U14 0-4

 

MTE U14: Pollreisz O. - Mészáros Á., Bakos A., Németh B.,Batyanek B. (Menyhárt M), Fekete D., Horváth L., Boros G., Kovács B., Kovács Z. (Ötvös N.), Egerszegi D. (Nádasi K.)

Edző: Kalocsai Enrico

 

Kalocsai Enrico, a MTE U14-es csapatának edzője:Mindkét csapat jó iramban kezdte a mérkőzést, ennek köszönhetően minőségi futballt láthatunk. Hiába a magas intenzitású mérkőzés, mindkét csapat csak tapogatózott az ellenfél kapuja előtt. Magas letámadásunknak köszönhetően többször is ott tudtuk tartani az ellenfelet a saját térfelén, ezekből párszor befejezésekig is eljutottunk, de egyiket se tudtuk gólra váltani. Az első félidő végén egy fura szituáció után az ellenfél szerzett vezetést. A második félidő az elsőhöz viszonyítva haloványabb volt, majd szépen lassan javult a minőség. Két beadásunk is veszélyesen érkezett a kapu előterébe, de egyikre se érkezett befejező játékos.  Pár percre rá az ellenfél kihasználva egy egyéni hibánkat, gólt tudott szerezni, és már kettővel vezetett. A második kapott gól után már inkább kapkodás volt a pályán, nem tudtuk ismét felvenni a ritmust. Az ellenfél magas játékosainak köszönhetően minden pontrúgásuk veszélyes volt, és ezt ki is használták. A győzelemhez gratulálunk az ellenfelünknek, viszont savanyú szájízzel tekintünk vissza, mivel ekkora arányú vereséget nem érdemelt a csapat a látottak alapján.”

NB III Nyugati csoport

1.Credobus Mosonmagyaróvár100
2.BVSC-Zugló88
3.VLS Veszprém80
4.ETO Akadémia67
5.Puskás Akadémia FC II66
6.Bicskei TC62
7.Pápai Perutz FC59
8.Tatabányai SC57
9.FC Nagykanizsa53
10.Kaposvári Rákóczi FC53
11.MOL Fehérvár FC II52
12.ZTE FC II48
13.Balatonfüredi FC47
14.Érdi VSE46
15.Kelen SC42
16.Gyirmót FC Győr II40
17.Komárom VSE35
18.SC Sopron28
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő22
20.TARR Andráshida SC11

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.