MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Dunaszegi tornán szerepelt az U9-es, az U8-as és az U7-es csapat

Szerző: Hajós Krisztián, Pandur Gergő, Csutora Olivér | Dátum: 2021-10-12 20:15:05

Credobus Tehetségközpont U9: A hétvégén Dunaszegen vettünk részt egy tornán, az idő nem volt túl kegyes hozzánk, nehéz talajon és a megszokottnál kisebb pályán kellett játszaniuk a játékosoknak. A tornán 5 mérkőzést játszottunk és második helyezést értük el. Összességében elégedett voltam a játékosokkal, gratulálok nekik az elért eredményhez. Külön öröm, hogy a torna gólkirálya a mi csapatunkból került ki, Csarnakovics Arthur Csaba személyében, aki 10 gólt szerzett.

 

Credobus Tehetségközpont U9 – Hajós Krisztián

Az első két mérkőzésen a játékosok a vártnál álmosabban játszottak, nem voltunk kellően határozottak és agresszívak, átmenetben nem voltunk elég élesek, sok volt a rossz döntés labdabirtoklásnál, így kevesebb helyzetet tudtunk kialakítani. A torna további mérkőzésein, már rendben volt a játékunk, agresszívan az ellenfél térfelén próbáltunk labdát szerezni, párharcokat nagyobb arányban megnyertük, sok gólhelyzetet tudtunk kialakítani labdaszerzés után. Játék felépítésben jól nyitották a területet a játékosok, majd onnan jól léptek vissza, hogy megjátszhatóak legyenek.

 

MTE U9 - MTE U8 2-0

MTE U9 - Bábolna 0-2

MTE U9 – Üstökös 7-2

MTE U9 – Győrszentiván 8-0

MTE U9 - Dunaszeg 4-1

 

Credobus Tehetségközpont U8 - Pandur Gergő

„Meghívást kaptunk egy U9-es Dunaszegi tornára, ahol nagyon jó csapatokkal mérhettük össze az erőnket. Örültem, hogy a fiúk eggyel idősebb korosztály ellen is kipróbálhatták magukat. 5 mérkőzést játszottunk ahol kétszer kikaptunk, viszont háromszor mi voltunk az eredményesebbek, így a torna végén a 3. helyet szereztük meg. Nagyon jó volt látni, hogy amit a srácok hétről hétre gyakorolnak és mérkőzéseken is jól csinálnak azokat most ugyanúgy idősebbek ellen is véghez tudtak vinni. Örültem, hogy azt csinálták, amit kértem tőlük, hogy nem érdekelte őket a pályán, hogy nagyobbak ellen játszanak. Egy különdíjat is sikerült hazahoznunk, Szakály Jánost választották a torna legjobb kapusának. Gratulálok az egész csapatnak a hozzáállásukért és a teljesítményükért. Gratulálok az  U9-es csapatunknak is, amely a 2. helyen végzett előttünk.”

 

Credobus Tehetségközpont U7 - Csutora Olivér

A rossz időjárás ellenére jól szerepeltek a fiúk a dunaszegi tornán. Jó játékkal sikerült megszerezni a második helyért járó kupát. Sok gólt szerezve, magabiztosan nyertünk meg négy mérkőzést. Az utolsó meccsen egy jó ellenféllel játszottunk, végig szoros volt, de végül nem sikerült begyűjteni az ötödik győzelmet. Örülök, hogy ilyen erős ellenfelekkel mérhettük össze a tudásunkat. Szeretném kiemelni Császár Leventét, aki elnyerte a torna legjobb játékosának járó díjat, és a gólkirályi címért is versenyben volt. Gratulálok az egész csapatnak, szép teljesítmény volt.”

NB III Nyugati csoport

1.Credobus Mosonmagyaróvár100
2.BVSC-Zugló88
3.VLS Veszprém80
4.ETO Akadémia67
5.Puskás Akadémia FC II66
6.Bicskei TC62
7.Pápai Perutz FC59
8.Tatabányai SC57
9.FC Nagykanizsa53
10.Kaposvári Rákóczi FC53
11.MOL Fehérvár FC II52
12.ZTE FC II48
13.Balatonfüredi FC47
14.Érdi VSE46
15.Kelen SC42
16.Gyirmót FC Győr II40
17.Komárom VSE35
18.SC Sopron28
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő22
20.TARR Andráshida SC11

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.