MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

U12: jó teljesítmény az ETO Akadémia otthonában

Szerző: Németh Barnabás | Dátum: 2021-11-02 09:23:15

A hetedik bajnoki mérkőzését játszotta a Credobus Tehetségközpont U12 korosztályos csapata, az eddig még veretlen ETO FC Győr csapatához látogatott Németh Barnabás korosztályos együttese.

Kiemelkedően magas színvonalú mérkőzést láthatott a kilátogató szép számú szülői és szakmai közönség az ETO Parkban péntek késő délután. Mindkét csapat támadó felfogásban játszott, rendkívül izgalmas és taktikailag szervezett játékot nyújtott mindkét együttes. Szép egyéni megoldások és szép kombinatív játékelemek jelentek meg mindkét csapat játékában.

Az első negyedben inkább a Mosonmagyaróvár került közel a vezető találathoz, miután az ellenfél térfelén elindított magas védekezésből több labdaszerzést követően jutottak komolyabb lehetőséghez a támadók, de a hazaiak kapusa rendívül magabiztos teljesítménnyel több esetben jól hárított.

A második negyedben aztán egy sokkal nyíltabb játékra váltott az ETO FC is így jóval nagyobb területek és több lehetőségek nyíltak meg mindkét csapat számára a bátor támadójáték alkalmazására. Oda vissza szép és kombinatív támadásokat vezettek a srácok, mindkét csapat közel állt a vezető találat megszerzéséhez, de ezek rendre büntetlenül kimaradtak.

A harmadik negyed közepén még szintén 0-0 állásnál a mérkőzés legnagyobb helyzete következett, ahol Horváth Áron került kihagyhatatlan ziccerbe, már az ETO FC kapusán is túljutott a labda, de a lövést a gólvonalról az egyik védő sikeresen hárította. Ahogy a futballban általában lenni szokott, pár perccel később egy rosszul időzített, rossz ütemben elindított letámadást követően remekül használta ki a létszámfölényét a támadásban az ETO és Hujber Balázs révén a mérkőzés 56. percében vezetést szerzett a győriek számára.

A mérkőzés további részében sem álltak le a csapatok, oda vissza magas színvonalú támadójátékot nyújtott mindkét együttes, több nagy helyzetet hagyott büntetlenül a Credobus Tehetségközpont, majd egy oldalszabadrúgást követően az ETO FC védője Bognár Álmos következett, aki a kapufáról kipattanó labdát juttatta a Mosonmagyaróvári hálóba, ezzel beállítva a mérkőzés végeredményét.

8. forduló, október 29., Győr

ETO Akadémia U12 - Credobus Tehetségközpont U12 2-0

Kezdőcsapat: Illés Benedek, Kéri Kevin, Kovács Ádám, Umathum Roland, Horváth Áron, Brattengeier Balázs, Csőrés Bendegúz, Nagy Boldizsár, Nagy Botond

Cserék: Koltai Áron, Nádasi András, Fördős LórántNémeth Barnabás edzői értékelés: Magas színvonalú mérkőzésen jó teljesítményt nyújtottunk a mérkőzés teljes egészében.Szervezettek voltunk, tetszett, hogy az alapelveimnek megfelelően bátran játszottunk és mindvégig előre felé gondolkoztunk a labda elleni és a labdával való játékban egyaránt. Magas csapatátlag, kiemelkedő egyéni teljesítmények, rendkívül jó mentalitás és fontos pillanatokban több kihagyott ziccer, ezek voltunk mi a mai estén. Ahogy már a mérkőzést követően az öltözőben megtettem, ezen a platformon is gratulálok a srácaimnak!

NB III Nyugati csoport

1.Credobus Mosonmagyaróvár100
2.BVSC-Zugló88
3.VLS Veszprém80
4.ETO Akadémia67
5.Puskás Akadémia FC II66
6.Bicskei TC62
7.Pápai Perutz FC59
8.Tatabányai SC57
9.FC Nagykanizsa53
10.Kaposvári Rákóczi FC53
11.MOL Fehérvár FC II52
12.ZTE FC II48
13.Balatonfüredi FC47
14.Érdi VSE46
15.Kelen SC42
16.Gyirmót FC Győr II40
17.Komárom VSE35
18.SC Sopron28
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő22
20.TARR Andráshida SC11

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.