MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

U14: bravúrgyőzelem a második helyezett Veszprém ellen

Szerző: Kalocsai Enrico | Dátum: 2021-11-08 23:39:50

Az előző fordulóban elszenvedett súlyos vereség után hazai pályán fogadtuk a tabella második helyét elfoglaló Veszprém csapatát. Nehéz mérkőzésre számítottunk, hiszen nem lehetett tudni milyen mély nyomott hagyott csapatunkban az előző fordulóban elszenvedett vereség, valamint tudtuk, milyen jó képességekkel rendelkezik az ellenfél csapata. A mérkőzés viszont álomszerűen kezdődött, és végig fegyelmezetten, koncentráltan tudtunk dolgozni, ami meghozta a remek végeredményt is.

MLSZ Országos U14 Alap csoport Nyugat

CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR – Veszprém 1-0

 

MTE U14: Pollreisz O. – Mészáros Á., Bakos A., Kovács D., Fekete D., Kovács B., Horváth L., Németh B.,Boros G. (Ötvös), Menyhárt M. (Batyanek B.), Egerszegi D. (Kovács Z.).

Edző: Kalocsai Enrico

 

Gólszerzők: Horváth L..

 

Kalocsai Enrico, a MTE U14-es csapatának edzője: „Az első félidő elején magas letámadást alkalmazva többször is hibára kényszerítettük ellenfelünket. Labdákat tudtunk szerezni, és kombinatív játékunknak köszönhetően mi voltunk a veszélyesebb csapat. Két nagyobb helyzetig is eljutottunk, és egyszer a felső léc segítette az ellenfelet. A Veszprém egyre jobban felvette a mérkőzés ritmusát. A csapat rendkívül fegyelmezetten dolgozott, az egyéni párharcok nagy arányát nyerni tudtuk. A 28. percben Horváth távoli próbálkozása akadt a hálóba. A vezetés megszerzése után továbbra is stabilak tudtunk maradni. Az ellenfél próbált hosszú ívelésekkel a védelmünk mögé jutni, ám remekül olvastuk a játékot. A félidőre 1-0-ás vezetéssel vonultunk le. Az ellenfél próbált folyamatosan nyomást gyakorolni ránk, viszont jól álltuk a sarat. A területeket jól védekeztük ki, a játékot pedig jól olvasták a játékosaink. Kontrákból próbáltunk még veszélyeztetni, sikertelenül. Az ellenfél labdabirtoklásban történő dominanciáját sikerrel vettük, óriási gólszerzési helyzeteket nem engedtük a vendégeknek, ennek köszönhetően győzelmet tudtunk aratni egy remek csapat ellen. A játékosoknak külön gratulálok, remek csapatmunka, fegyelmezett játék és küzdeni akarás jellemezte a játékunkat.”

NB III Nyugati csoport

1.Credobus Mosonmagyaróvár44
2.BVSC-Zugló44
3.VLS Veszprém41
4.ETO Akadémia37
5.Tatabányai SC28
6.Bicskei TC27
7.Pápai Perutz FC26
8.Érdi VSE25
9.Gyirmót FC Győr II24
10.Kelen SC23
11.Puskás Akadémia FC II23
12.MOL Fehérvár FC II22
13.ZTE FC II21
14.Komárom VSE20
15.Kaposvári Rákóczi FC20
16.SC Sopron18
17.FC Nagykanizsa17
18.Balatonfüredi FC16
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő10
20.TARR Andráshida SC7

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Agrolánc Kft. Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft.

Barna Útépítő Kft. Everling Kft. Polar Magyarország Atlas-Sport Kft.

Augsberger LV Sport Websportáruház ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.