MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Sokba kerültek a hibák az U14-es csapatnak

Szerző: Kalocsai Enrico | Dátum: 2021-11-16 14:44:47

Bravúrgyőzelem után bizakodva vártuk a következő forduló mérkőzését. Szerettük volna a véghajrát minél eredményeseben zárni. A III. Kerület elleni bajnoki mérkőzés nem az elképzeléseink szerint kezdődött, több egyéni hibát elkövetve, tiszta gólszerzési lehetőséghez juttattuk az ellenfelet, amit ki is használtak. A stabilitást meg kell találnunk önmagunkban, nem megengedhető a hétről hétre való egyéni formaingadozás. A jövő héten ismét tiszta fejjel vágunk neki a bajnokinknak, és mindent meg fogunk tenni, hogy a Gyirmót elleni rangadót megnyerjük.

MLSZ Országos U14 Alap csoport Nyugat

III. Kerületi TVE – Credobus Tehetségközpont 4-0

 

MTE U14: Pollreisz O. – Mészáros Á., Bakos A., Kovács D., Fekete D., Kovács B. (Boros G.), Horváth L., Menyhárt M. (Ötvös N.), Batyanek B. ( Mészáros Á.), Egerszegi D. (Németh B.), Kovács Z. (Takács Zs.).

Edző: Kalocsai Enrico

 

Kalocsai Enrico, az MTE U14-es csapatának edzője:  ,,Minden mérkőzésre maximálisan készülünk, s a lehető legjobbat akarjuk kihozni az adott meccsből. Mégis gyakori a forma ingadozás. Ezen a mérkőzésen is ez történt, több játékos kereste önmagát az első játékrészében. Egyszerűen nem tudtuk felvenni a mérkőzés ritmusát. Mire ez megtörtént két egyéni hibát kihasználva az ellenfél már 2-0-ás vezetéssel vonulhatott le a félidőre. Mezőnyben jól dolgoztunk, birtokolni tudtuk a labdát, viszont a támadásainkban kicsit vérszegények voltunk. Lehetőségeink voltak, a támadó zónában az utolsó átadásokat elkapkodtuk vagy rossz döntést hoztunk. A második játékrészben ismét ugyanaz a forgatókönyv: egy labdaeladás után az ellenfél növelte az előnyét.  Továbbra is tudtuk birtokolni a labdát, de tiszta gólhelyzetekig nem tudtunk eljutni. Hiányérzetem volt a dinamikában, főleg az átadások pontosságában.  Meg kell tanulnunk stabilizálni a formánkat, hosszabb távra ezt átmenteni, és nem félni futballozni. Úgy érzem, hogy az idegenbeli mérkőzéseken félve futballozzunk, aminek köszönhető a több egyéni hiba is.  Amit viszont kiemelnék, hogy az utánpótlásban nem elsődleges cél az eredmény, hanem a fejlődés, és a futball elveinek és elemeinek megtanulása.”

NB III Nyugati csoport

1.Credobus Mosonmagyaróvár44
2.BVSC-Zugló44
3.VLS Veszprém41
4.ETO Akadémia37
5.Tatabányai SC28
6.Bicskei TC27
7.Pápai Perutz FC26
8.Érdi VSE25
9.Gyirmót FC Győr II24
10.Kelen SC23
11.Puskás Akadémia FC II23
12.MOL Fehérvár FC II22
13.ZTE FC II21
14.Komárom VSE20
15.Kaposvári Rákóczi FC20
16.SC Sopron18
17.FC Nagykanizsa17
18.Balatonfüredi FC16
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő10
20.TARR Andráshida SC7

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Agrolánc Kft. Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft.

Barna Útépítő Kft. Everling Kft. Polar Magyarország Atlas-Sport Kft.

Augsberger LV Sport Websportáruház ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.