MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Jó hangulatú kapusháború az MTE 1904-nél

Szerző: Boros Tamás | Dátum: 2021-12-13 12:09:11

A kapusháború két kategóriában rendezte meg az MTE 1904. Az U12-13-as korosztályba 15 kapus jelentkezett. Három darab ötfős csoportokban zajlottak a mérkőzések, majd ezek után következtek a helyosztók. Ebben a korosztályban hat kapusunk is részt vett a versengésbe, amit Vajas Kristófnak, az U13-as korosztályunk kapusának sikerült is megnyernie. Második helyen ugyancsak klubunk kapusa végzett, Jaroslav Petrusenko (U13). Lencsés Zalán U11-es korosztályúként remek teljesítménnyel a 6. helyet érte el. Illés Benedek és Magdács Gellért, a Credobus Tehetségközpont U12-es kapusai is jó teljesítményt nyújtottak az egy évvel idősebbek között, illetve a mezőny legfiatalabb kapusa, Kovács Nikolasz U11-esként remekül helytállt, akár két évvel idősebb ellenfelek ellen is.

U12-13 dobogósai

  1. Vajas Kristóf
  2. Jaroszlav Petrusenko
  3. Oross Denisz

 

Az U14-15-ös korosztályban 8 kapus versenyzett egymás ellen, bajnoki rendszerben, ahol mindenki játszott mindenkivel egyszer. A kapusháborút majdnem 100%-os teljesítménnyel, remek védéseket bemutatva és nagyszerű gólokat szerezve Uzoni Eliot nyerte. Mögötte pontszámban alig lemaradva klubunk U15-ös kapusai végeztek, Farkas Hunor a második, Józsa Dominik a harmadik helyet szerezte meg. Egy évvel fiatalabbként remekül helyt állt Pollreisz Olivér, aki a Credobus Tehetségközpont U14-es korosztályának a kapusa.

 

U14-15 kategória dobogósai

  1. Uzoni Eliot
  2. Farkas Hunor
  3. Józsa Dominik

Boros Tamás, a kapuháború szervezője, a Credobus Tehetségközpont kapusedzője: „Úgy gondolom, hogy a rendezvény elérte a célját, szép számban jelentek meg a kapusok. Mindenki játszott legalább 6 mérkőzést, amely komoly erőpróba is volt egyben. Nagyon szépen helytálltak a fiúk a hideg időjárás ellenére is. Csak gratulálni tudok mindenkinek! A rendezvény után sok pozitív visszajelzést kaptunk, ezért mindenképp gondolkodunk a kapusháború folytatásában.”

Ján Novota a kapuháború szervezője, a Credobus Tehetségközpont kapusedzője: „Nagyon elégedett vagyok a kapusháború egész lefolyásával. Láthattuk, hogy régiónkban sok tehetséges kapus van, emellett több kapus nagyobb távolságot megtéve volt jelen. Büszke vagyok klubunk kapusainak helytállására, a torna folyamán lehetőségem volt figyelni teljesítményüket. Nem szeretnék senkit külön kiemelni, mert számomra mindannyian szépen teljesítettek. Külön öröm az is, hogy mindkét kategóriában két-két kapusunk is dobogós lett. Örülök, hogy a szervezés jól sikerült, külön köszönettel tartozom Boros Tamás kollégámnak, mellette pedig ifi kapusainknak is, akik pályabíró szerepet töltöttek be. Köszönettel tartozunk edzőkollégáinknak is, hogy rugalmasak voltak, és nélkülözni tudták a nagy műfüves pálya nagy részét a keddi edzésmunkában. Bízom benne, hogy ezzel a rendezvénnyel egy szép hagyományt indítottunk el itt Mosonmagyaróváron, és bízom benne, hogy már nyáron újrarendezhetjük a tornát.”

NB III Nyugati csoport

1.BVSC-Zugló50
2.Credobus Mosonmagyaróvár48
3.VLS Veszprém47
4.ETO Akadémia38
5.Pápai Perutz FC32
6.Bicskei TC31
7.Gyirmót FC Győr II30
8.Tatabányai SC29
9.Érdi VSE25
9.Kelen SC27
10.Puskás Akadémia FC II26
12.Kaposvári Rákóczi FC24
13.FC Nagykanizsa23
14.MOL Fehérvár FC II23
15.ZTE FC II21
16.Komárom VSE21
17.SC Sopron19
18.Balatonfüredi FC17
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő10
20.TARR Andráshida SC7

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Agrolánc Kft. Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft.

Barna Útépítő Kft. Everling Kft. Polar Magyarország Atlas-Sport Kft.

Augsberger LV Sport Websportáruház ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.