MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Jó hangulatú kapusháború az MTE 1904-nél

Szerző: Boros Tamás | Dátum: 2021-12-13 12:09:11

A kapusháború két kategóriában rendezte meg az MTE 1904. Az U12-13-as korosztályba 15 kapus jelentkezett. Három darab ötfős csoportokban zajlottak a mérkőzések, majd ezek után következtek a helyosztók. Ebben a korosztályban hat kapusunk is részt vett a versengésbe, amit Vajas Kristófnak, az U13-as korosztályunk kapusának sikerült is megnyernie. Második helyen ugyancsak klubunk kapusa végzett, Jaroslav Petrusenko (U13). Lencsés Zalán U11-es korosztályúként remek teljesítménnyel a 6. helyet érte el. Illés Benedek és Magdács Gellért, a Credobus Tehetségközpont U12-es kapusai is jó teljesítményt nyújtottak az egy évvel idősebbek között, illetve a mezőny legfiatalabb kapusa, Kovács Nikolasz U11-esként remekül helytállt, akár két évvel idősebb ellenfelek ellen is.

U12-13 dobogósai

  1. Vajas Kristóf
  2. Jaroszlav Petrusenko
  3. Oross Denisz

 

Az U14-15-ös korosztályban 8 kapus versenyzett egymás ellen, bajnoki rendszerben, ahol mindenki játszott mindenkivel egyszer. A kapusháborút majdnem 100%-os teljesítménnyel, remek védéseket bemutatva és nagyszerű gólokat szerezve Uzoni Eliot nyerte. Mögötte pontszámban alig lemaradva klubunk U15-ös kapusai végeztek, Farkas Hunor a második, Józsa Dominik a harmadik helyet szerezte meg. Egy évvel fiatalabbként remekül helyt állt Pollreisz Olivér, aki a Credobus Tehetségközpont U14-es korosztályának a kapusa.

 

U14-15 kategória dobogósai

  1. Uzoni Eliot
  2. Farkas Hunor
  3. Józsa Dominik

Boros Tamás, a kapuháború szervezője, a Credobus Tehetségközpont kapusedzője: „Úgy gondolom, hogy a rendezvény elérte a célját, szép számban jelentek meg a kapusok. Mindenki játszott legalább 6 mérkőzést, amely komoly erőpróba is volt egyben. Nagyon szépen helytálltak a fiúk a hideg időjárás ellenére is. Csak gratulálni tudok mindenkinek! A rendezvény után sok pozitív visszajelzést kaptunk, ezért mindenképp gondolkodunk a kapusháború folytatásában.”

Ján Novota a kapuháború szervezője, a Credobus Tehetségközpont kapusedzője: „Nagyon elégedett vagyok a kapusháború egész lefolyásával. Láthattuk, hogy régiónkban sok tehetséges kapus van, emellett több kapus nagyobb távolságot megtéve volt jelen. Büszke vagyok klubunk kapusainak helytállására, a torna folyamán lehetőségem volt figyelni teljesítményüket. Nem szeretnék senkit külön kiemelni, mert számomra mindannyian szépen teljesítettek. Külön öröm az is, hogy mindkét kategóriában két-két kapusunk is dobogós lett. Örülök, hogy a szervezés jól sikerült, külön köszönettel tartozom Boros Tamás kollégámnak, mellette pedig ifi kapusainknak is, akik pályabíró szerepet töltöttek be. Köszönettel tartozunk edzőkollégáinknak is, hogy rugalmasak voltak, és nélkülözni tudták a nagy műfüves pálya nagy részét a keddi edzésmunkában. Bízom benne, hogy ezzel a rendezvénnyel egy szép hagyományt indítottunk el itt Mosonmagyaróváron, és bízom benne, hogy már nyáron újrarendezhetjük a tornát.”

Tabella

1.MTK Budapest16
2.Gyirmót FC Győr13
3.Kolorcity Kazincbarcika SC12
4.PMFC12
5.ETO FC Győr10
6.FC Ajka10
7.DVTK9
8.Szeged-Csanád GA9
9.BFC Siófok9
10.Soroksár SC9
10.Békéscsaba 1912 Előre8
12.Szombathelyi Haladás8
13.Tiszakécskei LC7
14.Aqvital FC Csákvár7
15.Szentlőrinc6
16.Nyíregyháza Spartacus FC4
17.HR-Rent Kozármisleny4
18.Dorogi FC4
19.Credobus Mosonmagyaróvár3
20.Budafoki MTE3

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

Szerencsejáték Zrt. - TIPPMIX

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár

Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.