MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

U12: döntetlen az év utolsó mérkőzésén

Szerző: Németh Barnabás | Dátum: 2021-12-13 12:28:35

Az év utolsó bajnoki mérkőzését játszotta a Credobus Tehetségközpont U12 korosztályos csapata, ezúttal idegenben az Illés Akadémia-Haladás csapatához látogattak Németh Barnabás játékosai.

Nagyon hasonlóan alakult a találkozó első fele, mint az őszi hazai mérkőzésen, hiszen ezúttal is az ellenfelünk tudott vezetést szerezni a mérkőzésen.Nagyon ellentétesen alakult a játék képe az eredménnyel párhuzamban a mérkőzés első periódusában, hiszen többet birtokoltuk a labdát és több nagy helyzetünk akadt döntetlen állásnál, többet tettünk a vezetés megszerzéséért, viszont egy technikai hibánkat könyörtelenül kihasznált a hazai csapat. Nagyon jól reagált csapatunk a bekapott gólra, szinte azonnal a gól után ismét helyzetek, helyzeteink akadtak, majd egy kiugratást követően szabálytalanul állították meg a védők között kilépő Csőrés Bendegúzt, így büntetőt végezhettünk el, amit maga a sértett rúgott. Szépen, higgadtan elpasszolta a labdát a kapus mellett, így 1-1 alakította a mérkőzés állását.

A második negyedben a mérkőzésbe beálló cserejátékosokkal nagy tempóban kezdett Németh Barnabás együttese és döntő többségben ott is főként nekünk akadtak lehetőségeink és helyzeteink, sajnos ez a nap nem a kapu előtti hatékonyságunkról szólt. A harmadik negyed nem úgy alakult, ahogy elképzetük, hiszen ott a hazai csapat fölénk nőtt játékban és a mérkőzés harmadik periódusában főként a labda elleni játék csúcsosodott ki a részünkről. A negyedik negyedre aztán a beszálló cserékkel felfrissítve a csapatot, ismét az a dinamikus kezdeményező játékot hoztuk, amit a meccs döntő többségében sikeresen alkalmaztunk.

A találkozón így már nem változott az eredmény, maradt a pontosztozkodás és 1-1 döntetlennel zárult az év utolsó bajnoki mérkőzése.

Illés Akadémia U12 - CREDOBUS TEHETSÉGKÖZPONT U12 1-1
 

 

Kezdőcsapat: Illés Benedek, Kovács Ádám, Umathum Roland, Koltai Áron, Horváth Áron, Nagy Boldizsár, Nagy Botond, Csőrés Bendegúz, Dallos Kristóf

Cserék: Koltai Áron, Nádasi András, Haskó Márton, Brattengeier Balázs

 

Gólszerzőnk: Csőrés Bendegúz

 

Németh Barnabás edzői értékelés: Minden dicséretet megérdemel a csapat. Nagyon jó mentalitásban, bátran és kezdeményező stílusban játszottunk végig a mérkőzésen és ez megállja a helyét a teljes őszi szezonunk tekintetében is. A támadóharmadban minőségben kell javulnunk, de karácsonyra már mindenki megírta a levelét és góllövőcipőt kért a Jézuskától, így biztos vagyok benne, hogy ez tavaszra sokkal jobban működni fog. Gratulálok a srácoknak!

NB III Nyugati csoport

1.Credobus Mosonmagyaróvár100
2.BVSC-Zugló88
3.VLS Veszprém80
4.ETO Akadémia67
5.Puskás Akadémia FC II66
6.Bicskei TC62
7.Pápai Perutz FC59
8.Tatabányai SC57
9.FC Nagykanizsa53
10.Kaposvári Rákóczi FC53
11.MOL Fehérvár FC II52
12.ZTE FC II48
13.Balatonfüredi FC47
14.Érdi VSE46
15.Kelen SC42
16.Gyirmót FC Győr II40
17.Komárom VSE35
18.SC Sopron28
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő22
20.TARR Andráshida SC11

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.