MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Jó kezdés az ETO ellen

Szerző: | Dátum: 2022-01-09 10:13:29

A Credobus Mosonmagyaróvár január 3-án kezdte meg a felkészülést a tavaszi szezonra. Január 8-án, szombaton az első edzőmérkőzését is lejátszotta Varga László együttese, amely az NB II-es ETO-hoz látogatott. Az óvári csapatból Molnár Márk és Jasarevic Mahir hiányzott, míg az ősszel kézműtéten áteső Deák István már teljesen felépült, így kezdőként kapott lehetőséget.

ETO FC – Credobus Mosonmagyaróvár 2-1 (0-1)

Győr, ETO Park

 

ETO FC: 1. félidő: Fadgyas – Szamosi, Bagi, Kiss M., Szalka, Toma, Vernes, Kulcsár, Vitális, Óvári, Priskin. 2. félidő: Pálfi – Kovács K., Tullner, Fodor, Szamosi, Vashkeba, Múcska, Bacsa, Farkas B., Berki, Erdei. Vezetőedző: Klausz László.

Credobus Mosonmagyaróvár: 1. félidő: Heinrich – Horváth K., Czingráber, Debreceni, Deák, Szegő, Végh B., Tóth M., Illés, Popov, Boros. 2. félidő: Reicher – Horváth K., Bokor, Bohner, Deák, Nagy K., Szalka, D’Urso, Tóth L., Horváth K., Nagy Z. Vezetőedző: Varga László.

 

Gsz.: Kovács K. (76.), Múcska (90.) ill. Debreceni (18.).

 

A 18.percben Illés lövését bravúrral védte Fadgyas. Az ezután következő szögletnél Boros fejelte vissza a labdát a hosszúról, amire Debreceni érkezett, ő pedig két lépésről a hálóba lőtt. 0-1. A 76. percben Múcska indította Kovács Krisztiánt, aki a tizenhatoson belül mellel maga elé vette a labdát, majd a kifutó Heinrich fölött a hálóba emelt 1-1. A 90. percben Múcska elé pattant egy labda, amit állítás nélkül, tizennyolc méterről a kapuba bombázott. 2-1. A Mosonmagyaróvár méltó ellenfele volt az NB II-es ETO FC Győrnek. Az MTE legközelebb szerdán a Gyirmót FC Győr második csapatát fogadja. A találkozó 10 óra 30 perckor kezdődik.

Varga László: - Azt gondolom, jó mérkőzést tudtunk játszani egy meghatározó NB II-es csapat ellen. Elégedett vagyok a játékosokkal, nyilván még az utunk elején járunk, amikor az eredmény igazából még másodlagos, de azért azt látni lehetett, hogy méltó partnerei voltunk az ETO-nak. A végén sajnálom, hogy nem sikerült megőriznünk legalább a döntetlent, de még egyszer hangsúlyozom, nem az eredmény a legfontosabb ilyenkor, gratulálok az ETO-nak!

Klausz László: - Értékes volt ez az első felkészülési mérkőzés! Azt gondolom, hogy az Óvár kevés helyzetet tudott kialakítani ellenül, habár az első játékrészben nekünk is kevés lehetőségünk volt, és ekkor egy pontrúgás után gólt is kaptunk. A második játékrészben azonban több lehetőségünk is akadt, amiből kettőt is értékesítettünk, ezzel pedig megnyertük a meccset.

 

Forrás: ETO FC Győr Facebook

NB III Nyugati csoport

1.BVSC-Zugló50
2.Credobus Mosonmagyaróvár48
3.VLS Veszprém47
4.ETO Akadémia38
5.Pápai Perutz FC32
6.Bicskei TC31
7.Gyirmót FC Győr II30
8.Tatabányai SC29
9.Érdi VSE25
9.Kelen SC27
10.Puskás Akadémia FC II26
12.Kaposvári Rákóczi FC24
13.FC Nagykanizsa23
14.MOL Fehérvár FC II23
15.ZTE FC II21
16.Komárom VSE21
17.SC Sopron19
18.Balatonfüredi FC17
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő10
20.TARR Andráshida SC7

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Agrolánc Kft. Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft.

Barna Útépítő Kft. Everling Kft. Polar Magyarország Atlas-Sport Kft.

Augsberger LV Sport Websportáruház ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.