MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Félévértékelés 4. rész: Németh Róbert és az U15

Szerző: Németh Róbert | Dátum: 2022-01-16 22:52:35

Remek féléven van túl U15-ös korosztályunk, akik a második helyről, lépéselőnyben, várhatják a tavaszi folytatást, hiszen azonos pontszámmal állnak a Veszprém csapatával, azonban egy mérkőzéssel kevesebbet játszva fejezték be az évet. Korosztályunknak az eddig lejátszott 13 mérkőzését követően, 12 győzelem és 1 vereség volt a mérlege, illetve zsinórban kilenctalálkozó óta nem talált legyőzőre.

Németh Róbert a Credobus Tehetségközpont U15-öskorosztályának edzője: „Egy nagyon hosszú és intenzív féléven vagyunk túl. A nyár folyamán sikerült tehetséges és rendkívül motivált srácokkal megerősíteni a keretet, akik jól kiegészítették, a már itt szereplő társakat. A srácok mellett én is új arc voltam az öltözőben, azonban az első edzéstől kezdve hatékonyan és rugalmasan folyt a közös munka, majd ezt a felkészülési mérkőzések is kezdték visszaigazolni. A felkészülés során többek között találkoztunk az MTK együttesével is, ahol bár 3-0-ás vereséget szenvedtünk, néhány hét közös munka után is jól nézett ki a játék, az utolsó edzőmérkőzésen pedig 2-0-ra le tudtuk győzni a Puskás Akadémia együttesét. Ezek pozitív visszaigazolások voltak arra, hogy jó az irány és mint játékban, mint pedig csapatépítésben haladunk. Fontos volt, hogy az előző évtől eltérően a korosztály egy másik játékrendszert kezdett el tanulni, amit az elejétől hatékonyan tudott alkalmazni. Fontosnak tartottam emellett, hogy klubunk játékfilozófiájának stílusjegyei markánsan megjelenjenek a játékunkban és ezt a srácok is megértsék ezt.”

Az első három bajnoki mérkőzésén 2007-es korosztályunk győzelemmel indított, ami emellett több szerzett góllal is párosult, majd következett a Veszprém elleni hazai mérkőzés, ahol bár a mérkőzés nagyrészében fölényben játszottunk az ellenfél szerezte meg a győzelmet. Ezen találkozót követően pedig kilenc mérkőzéses győzelmi sorozatot produkált U15-ös korosztályunk.

„Jól indult a szezon, hiszen sikerült több nagy arányú győzelmet is szereztünk, azonban ezt követően hazai pályán úgy szenvedtünk vereséget a Veszprém együttesétől, hogy a második félidőben gyakorlatilag betoltuk a kapuba ellenfelünket, azonban az első félidőben elkövetett két hiba végzetes volt. Nem keseredhettünk el, hiszen összességgében pozitív volt ezen időszak mutatott játéka, és kilenc győzelmet szereztünk a későbbiekben zsinórban. Fontosnak tartottam, hogy egy magasan védekező, és aktívan, illetve agresszívan letámadó csapat legyünk, akik erősek az ezt követő átmenetekben. Emellett mindenképpen szerettem volna a játékfelépítésre és szervezésre is nagy hangsúlyt fektetni, hiszen az első mérkőzéseket követően látható volt, hogy a találkozók nagy többségében mi fogunk dominálni. A támadó harmadban azonban továbbra is javulnunk kell, hiszen a rúgott gólok száma rengeteg kihagyott helyzettel is párosul. Komoly feladat volt emellett, hogy bár a mérkőzések nagyrészében mi dominálunk, a védekezés megszervezése is kellő hatékonysággal valósuljon meg. Úgy érzem sikerült ebben is kellően hatékonynak lennünk, jó visszajelzés az utolsó szintén Veszprém elleni mérkőzés, ahol egy stabil középső zónából történő védekezésből tudtunk nyerni, és ellenfelünk nehezen tudott megbontani minket. Azonban ezen pozitívumok ellenére rengeteg munka áll még előttünk a következő félévben, hiszen egyrészt nem elégedhetünk megazzal, amit eddig elértünk, másrészt a legfontosabb továbbra is a srácok képzése, illetve a csapat fejlesztése.”

Korosztályunk számára március 5-én folytatódik tovább a bajnokság a Ménfőcsanak gárdája ellen, addig pedig hat felkészülési mérkőzés és több futsal mérkőzés is szerepel a programban. Ahogy több korosztályunk, úgy U15-ös csapatunk is szerepel kiegészítő jelleggel a megyei futsal bajnokságban.

„Fontos lesz, hogy egy jó felkészülést csináljunk és tovább folytatódjon az a fejlődés, ami elkezdődött a szezon elején. A remek eredmények ellenére továbbra is a játékosok egyéni fejlesztése és a csapat fejlődése lesz előtérben, hiszen az utánpótlás képzésben ez a legfontosabb. Azonban álszerény sem szeretnék lenni, hiszen látjuk mit érhetünk el és szeretnénk is élni ezzel a lehetőséggel. A játékosok fejlődésének szempontjából, illetve az egyesület részéről is fontos lenne, hogy a kiemelt bajnokságban szerepeljünk. Szeretném, viszont kiemelni a stábunk munkáját, ami a tehetségközpontunkban zajlik és szeretném megköszönni egész éves munkájukat! Emellett pedig nagy dicséret jár a játékosaimnak, az eddigi munkáért, azonban a java még csak most jön. Megyünk tovább az úton, hajrá Credobus, hajrá MTE!”

NB III Nyugati csoport

1.Credobus Mosonmagyaróvár100
2.BVSC-Zugló88
3.VLS Veszprém80
4.ETO Akadémia67
5.Puskás Akadémia FC II66
6.Bicskei TC62
7.Pápai Perutz FC59
8.Tatabányai SC57
9.FC Nagykanizsa53
10.Kaposvári Rákóczi FC53
11.MOL Fehérvár FC II52
12.ZTE FC II48
13.Balatonfüredi FC47
14.Érdi VSE46
15.Kelen SC42
16.Gyirmót FC Győr II40
17.Komárom VSE35
18.SC Sopron28
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő22
20.TARR Andráshida SC11

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.