MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Félévértékelés 10. rész: Hajós Krisztián és az U9

Szerző: Hajós Krisztián | Dátum: 2022-01-20 21:54:42

Az U9-es csapat 2021-es őszi szezonjának értékelése

 

Hajós Krisztián, a Credobus Tehetségközpont U9-es csapatának edzője:

Nyáron vettem át a csapatot, az első pár hét az ismerkedés jegyében telt el. Ezalatt a pár hét alatt kiderült, hogy egy jó korosztályhoz sikerült kerülnöm, a játékosokban kellő motiváció és tanulni vágy van. A fejlesztési célokon keresztül, nagy hangsúly került az első félévben, az átadások fejlesztésére, a cselekre, illetve a páros együttműködésre labdaszerzésben és labdabirtoklásban. Ezeket a technikai elemeket és játékhelyzeteket próbáltam különböző gyakorlatokban megvalósítani, főként nyomás alatt fejleszteni.

Az edzések mellett, sok mérkőzésen tudtunk részt venni kiemelt bajnokságban, ahol az Akadémiák és hasonló B besorolású Tehetségközpontokkal mérettethettük meg magunkat. Ezeken a mérkőzéseken sem adtuk fel a korosztálynak megfelelőalapelveket, hiszen nem az eredmény a fontos még ezekben a korosztályokban, de egy pozitív visszajelzést adott, hogy sokszor borsot törtünk a nálunk nagyobb Akadémiák és B besorolású Tehetségközpontok orra alá.

Kiemelt bajnokság mellett, részt veszünk a megyei Futsal bajnokságban is, ahol nagy fölénnyel vezetjük a tabellát, veretlenül. 12 mérkőzésből, 11 mérkőzést megnyertünk és 1 mérkőzés döntetlennel zárult. A gólarányunk 90 lőtt gól és 12 kapott gól, összesítve +78.

Erősségünk az agresszív labdaszerzés az ellenfél térfelén és abból a befejezés, úgy gondolom, hogy ebben nem volt ellenfelünk a bajnokságban. Fejlődnünk kell labdabirtoklásban, hogy minél gyorsabban nyissuk a területet, minél nagyobb játékteret nyerjünk ezáltal és folyamatosan megjátszhatóak legyünk, ezzel segítve a játék felépítésünket.

Tavasszal mindenképp bővíteni szeretném a keretet, hiszen következő szezontól már nagyobb pályán és nagyobb létszámmal fogunk versenyezni. A bővítés mellett, tovább szeretném fejleszteni a játékosok technikai képességeit, e mellett már a páros együttműködést szeretném tökéletesíteni és már a 3 játékos együttműködését érinteni, labdabirtoklásban és labdaszerzésben.

A srácoknak jár a dicséret az eddigi teljesítményükért, de még sok munka áll előttünk. Ha igy folytatjuk nagyon szép eredményeket tudunk majd elérni a későbbiekben, de most a feladatunk az, hogy minél több mérkőzést tudjanak játszani hasonló vagy erősebb képességű csapatok ellen. Az ilyen mérkőzések segítik a gyerekek fejlődését a legjobban.

NB III Nyugati csoport

1.Credobus Mosonmagyaróvár100
2.BVSC-Zugló88
3.VLS Veszprém80
4.ETO Akadémia67
5.Puskás Akadémia FC II66
6.Bicskei TC62
7.Pápai Perutz FC59
8.Tatabányai SC57
9.FC Nagykanizsa53
10.Kaposvári Rákóczi FC53
11.MOL Fehérvár FC II52
12.ZTE FC II48
13.Balatonfüredi FC47
14.Érdi VSE46
15.Kelen SC42
16.Gyirmót FC Győr II40
17.Komárom VSE35
18.SC Sopron28
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő22
20.TARR Andráshida SC11

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.