MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Félévértékelés 10. rész: Hajós Krisztián és az U9

Szerző: Hajós Krisztián | Dátum: 2022-01-20 21:54:42

Az U9-es csapat 2021-es őszi szezonjának értékelése

 

Hajós Krisztián, a Credobus Tehetségközpont U9-es csapatának edzője:

Nyáron vettem át a csapatot, az első pár hét az ismerkedés jegyében telt el. Ezalatt a pár hét alatt kiderült, hogy egy jó korosztályhoz sikerült kerülnöm, a játékosokban kellő motiváció és tanulni vágy van. A fejlesztési célokon keresztül, nagy hangsúly került az első félévben, az átadások fejlesztésére, a cselekre, illetve a páros együttműködésre labdaszerzésben és labdabirtoklásban. Ezeket a technikai elemeket és játékhelyzeteket próbáltam különböző gyakorlatokban megvalósítani, főként nyomás alatt fejleszteni.

Az edzések mellett, sok mérkőzésen tudtunk részt venni kiemelt bajnokságban, ahol az Akadémiák és hasonló B besorolású Tehetségközpontokkal mérettethettük meg magunkat. Ezeken a mérkőzéseken sem adtuk fel a korosztálynak megfelelőalapelveket, hiszen nem az eredmény a fontos még ezekben a korosztályokban, de egy pozitív visszajelzést adott, hogy sokszor borsot törtünk a nálunk nagyobb Akadémiák és B besorolású Tehetségközpontok orra alá.

Kiemelt bajnokság mellett, részt veszünk a megyei Futsal bajnokságban is, ahol nagy fölénnyel vezetjük a tabellát, veretlenül. 12 mérkőzésből, 11 mérkőzést megnyertünk és 1 mérkőzés döntetlennel zárult. A gólarányunk 90 lőtt gól és 12 kapott gól, összesítve +78.

Erősségünk az agresszív labdaszerzés az ellenfél térfelén és abból a befejezés, úgy gondolom, hogy ebben nem volt ellenfelünk a bajnokságban. Fejlődnünk kell labdabirtoklásban, hogy minél gyorsabban nyissuk a területet, minél nagyobb játékteret nyerjünk ezáltal és folyamatosan megjátszhatóak legyünk, ezzel segítve a játék felépítésünket.

Tavasszal mindenképp bővíteni szeretném a keretet, hiszen következő szezontól már nagyobb pályán és nagyobb létszámmal fogunk versenyezni. A bővítés mellett, tovább szeretném fejleszteni a játékosok technikai képességeit, e mellett már a páros együttműködést szeretném tökéletesíteni és már a 3 játékos együttműködését érinteni, labdabirtoklásban és labdaszerzésben.

A srácoknak jár a dicséret az eddigi teljesítményükért, de még sok munka áll előttünk. Ha igy folytatjuk nagyon szép eredményeket tudunk majd elérni a későbbiekben, de most a feladatunk az, hogy minél több mérkőzést tudjanak játszani hasonló vagy erősebb képességű csapatok ellen. Az ilyen mérkőzések segítik a gyerekek fejlődését a legjobban.

Tabella

1.MTK Budapest16
2.Gyirmót FC Győr13
3.Kolorcity Kazincbarcika SC12
4.PMFC12
5.ETO FC Győr10
6.FC Ajka10
7.DVTK9
8.Szeged-Csanád GA9
9.BFC Siófok9
10.Soroksár SC9
10.Békéscsaba 1912 Előre8
12.Szombathelyi Haladás8
13.Tiszakécskei LC7
14.Aqvital FC Csákvár7
15.Szentlőrinc6
16.Nyíregyháza Spartacus FC4
17.HR-Rent Kozármisleny4
18.Dorogi FC4
19.Credobus Mosonmagyaróvár3
20.Budafoki MTE3

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

Szerencsejáték Zrt. - TIPPMIX

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár

Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.