MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Félévértékelés 13. rész: Kalocsai Enrico és az U14

Szerző: Kalocsai Enrico | Dátum: 2022-01-24 23:15:08

Az U14-es csapatunk az MLSZ Országos U14 Alap csoport Nyugati bajnokságában szerepel.

 

Kalocsai Enrico, a Credobus tehetségközpont U14-es csapatának edzője: Nyáron csatlakoztam az MTE családhoz, és az U14-es korosztályt vettem át. Rövid idő állt rendelkezésemre és a csapat rendelkezésére megismerkedni egymással, és kiismerni egymást. Mindannyiunk számára kihívás volt a változás, továbbá a korosztályunk egy más bajnokságban indult, mint az előző évben. Az országban 28 egyesület kapott tehetségközpont besorolást, ennek köszönhetően csapatunk az MLSZ Nyugati alap csoportba került. Bátran állíthatom, hogy ebben a bajnokságban nincsenek egyszerű mérkőzések, minden találkozó magas intenzitásban játszódik, és komoly kihívást biztosít a csapatok számára. A tehetségközpont besorolásnak is köszönhetően a klub biztosítani tudja a megfelelő háttere, a csapatoknak, a játékosoknak, és az edzőknek is, így minden adott a gyors és ütemes fejlődéshez.

A csapatunk remek felkészülési időszakkal hangolt a bajnokságra. Az első mérkőzést idegenben játszottunk a Zalaegerszeg ellen, ahol vereséget szenvedtünk, majd a hazai és a soron következő idegenbeli mérkőzéseken már győzelmet tudtunk ünnepelni. A 4. fordulóban a második helyen telelő Pécs csapatát fogadtuk hazai pályán, akik ellen egy remek mérkőzésen szenvedtünk vereséget. A következő négy fordulóban kétszer is sikerült győznünk, 1 alkalommal nem született döntés, a Paks ellen pedig vereséget szenvedtünk. A 9. fordulóban a MoOL Fehérvár ellen léptünk pályára, ahol egyszerűen levegőhöz se jutottunk, nem hiába vezetik a bajnokságot. Majd hazai pályán érkezett egy bravúr győzelem Veszprém ellen. Viszont ezután valamiért megtörtünk, 3 mérkőzésen zsinórban szenvedtünk vereséget. Az egész félévben jellemző volt, hogy irgalmatlan mennyiségű helyzetet kell kidolgoznunk, hogy gólt tudjunk szerezni. A támadójátékunk a büntetőterületig rendben volt, ott viszont nem találtuk a góllövő cipőnket. Csapatunk legjobb góllövője Egerszegi Dániel, aki ötször tudta bevenni az ellenfeleink hálóját, továbbá Horváth Levente és Németh Bence  4-4 gólt szereztek.

Rendkívül hullámzó volt a játékunk, ami nem csak az eredményekben, de a mutatott játékban is meglátszódott, de leginkább az egyéni teljesítményekben. A védelemben rengeteg egyéni hibát vétettünk ebben a félévben, ami a kapott gólok terén is meglátszódik.  Az edzésprogramba ezeken sokat dolgozunk, főleg az egyéni képzésben fektettünk nagy hangsúlyt a védekezésre. Ennek köszönhetően szépen lassan fejlődést is véltünk észrevenni több játékosnál. Ez leginkább annak köszönhető, hogy a játékosok motiváltan érkeznek az edzésekre, és becsületesen dolgoznak. Az edzéslátogatással rendkívül elégedett vagyok, ezért külön köszönet a szülőknek és a játékosoknak is. A következő félévben igyekezni fogunk stabilizálni a játékunkat, és továbbra is kezdeményező játékot játszani.  Számomra és a klub számára is a legfontosabb, hogy a játékosok fejlődjenek, mind csapat szinten, mind egyénileg és emberileg is, ezért nem az eredményeket tartjuk a legfontosabbnak.

A téli felkészülés január 3-án kezdődött, több felkészülési mérkőzés van a programban, továbbá a futsal bajnokság is folyamatosan zajlik. Igyekszünk a lehető legjobban felkészülni a bajnokság kezdetére, ami március 5-én lesz. Az első tavaszi mérkőzésen a Zalaegerszeget fogadjuk majd.

Tabella

1.MTK Budapest16
2.Gyirmót FC Győr13
3.Kolorcity Kazincbarcika SC12
4.PMFC12
5.ETO FC Győr10
6.FC Ajka10
7.DVTK9
8.Szeged-Csanád GA9
9.BFC Siófok9
10.Soroksár SC9
10.Békéscsaba 1912 Előre8
12.Szombathelyi Haladás8
13.Tiszakécskei LC7
14.Aqvital FC Csákvár7
15.Szentlőrinc6
16.Nyíregyháza Spartacus FC4
17.HR-Rent Kozármisleny4
18.Dorogi FC4
19.Credobus Mosonmagyaróvár3
20.Budafoki MTE3

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

Szerencsejáték Zrt. - TIPPMIX

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár

Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.