MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Félévértékelés 13. rész: Kalocsai Enrico és az U14

Szerző: Kalocsai Enrico | Dátum: 2022-01-24 23:15:08

Az U14-es csapatunk az MLSZ Országos U14 Alap csoport Nyugati bajnokságában szerepel.

 

Kalocsai Enrico, a Credobus tehetségközpont U14-es csapatának edzője: Nyáron csatlakoztam az MTE családhoz, és az U14-es korosztályt vettem át. Rövid idő állt rendelkezésemre és a csapat rendelkezésére megismerkedni egymással, és kiismerni egymást. Mindannyiunk számára kihívás volt a változás, továbbá a korosztályunk egy más bajnokságban indult, mint az előző évben. Az országban 28 egyesület kapott tehetségközpont besorolást, ennek köszönhetően csapatunk az MLSZ Nyugati alap csoportba került. Bátran állíthatom, hogy ebben a bajnokságban nincsenek egyszerű mérkőzések, minden találkozó magas intenzitásban játszódik, és komoly kihívást biztosít a csapatok számára. A tehetségközpont besorolásnak is köszönhetően a klub biztosítani tudja a megfelelő háttere, a csapatoknak, a játékosoknak, és az edzőknek is, így minden adott a gyors és ütemes fejlődéshez.

A csapatunk remek felkészülési időszakkal hangolt a bajnokságra. Az első mérkőzést idegenben játszottunk a Zalaegerszeg ellen, ahol vereséget szenvedtünk, majd a hazai és a soron következő idegenbeli mérkőzéseken már győzelmet tudtunk ünnepelni. A 4. fordulóban a második helyen telelő Pécs csapatát fogadtuk hazai pályán, akik ellen egy remek mérkőzésen szenvedtünk vereséget. A következő négy fordulóban kétszer is sikerült győznünk, 1 alkalommal nem született döntés, a Paks ellen pedig vereséget szenvedtünk. A 9. fordulóban a MoOL Fehérvár ellen léptünk pályára, ahol egyszerűen levegőhöz se jutottunk, nem hiába vezetik a bajnokságot. Majd hazai pályán érkezett egy bravúr győzelem Veszprém ellen. Viszont ezután valamiért megtörtünk, 3 mérkőzésen zsinórban szenvedtünk vereséget. Az egész félévben jellemző volt, hogy irgalmatlan mennyiségű helyzetet kell kidolgoznunk, hogy gólt tudjunk szerezni. A támadójátékunk a büntetőterületig rendben volt, ott viszont nem találtuk a góllövő cipőnket. Csapatunk legjobb góllövője Egerszegi Dániel, aki ötször tudta bevenni az ellenfeleink hálóját, továbbá Horváth Levente és Németh Bence  4-4 gólt szereztek.

Rendkívül hullámzó volt a játékunk, ami nem csak az eredményekben, de a mutatott játékban is meglátszódott, de leginkább az egyéni teljesítményekben. A védelemben rengeteg egyéni hibát vétettünk ebben a félévben, ami a kapott gólok terén is meglátszódik.  Az edzésprogramba ezeken sokat dolgozunk, főleg az egyéni képzésben fektettünk nagy hangsúlyt a védekezésre. Ennek köszönhetően szépen lassan fejlődést is véltünk észrevenni több játékosnál. Ez leginkább annak köszönhető, hogy a játékosok motiváltan érkeznek az edzésekre, és becsületesen dolgoznak. Az edzéslátogatással rendkívül elégedett vagyok, ezért külön köszönet a szülőknek és a játékosoknak is. A következő félévben igyekezni fogunk stabilizálni a játékunkat, és továbbra is kezdeményező játékot játszani.  Számomra és a klub számára is a legfontosabb, hogy a játékosok fejlődjenek, mind csapat szinten, mind egyénileg és emberileg is, ezért nem az eredményeket tartjuk a legfontosabbnak.

A téli felkészülés január 3-án kezdődött, több felkészülési mérkőzés van a programban, továbbá a futsal bajnokság is folyamatosan zajlik. Igyekszünk a lehető legjobban felkészülni a bajnokság kezdetére, ami március 5-én lesz. Az első tavaszi mérkőzésen a Zalaegerszeget fogadjuk majd.

NB III Nyugati csoport

1.Credobus Mosonmagyaróvár100
2.BVSC-Zugló88
3.VLS Veszprém80
4.ETO Akadémia67
5.Puskás Akadémia FC II66
6.Bicskei TC62
7.Pápai Perutz FC59
8.Tatabányai SC57
9.FC Nagykanizsa53
10.Kaposvári Rákóczi FC53
11.MOL Fehérvár FC II52
12.ZTE FC II48
13.Balatonfüredi FC47
14.Érdi VSE46
15.Kelen SC42
16.Gyirmót FC Győr II40
17.Komárom VSE35
18.SC Sopron28
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő22
20.TARR Andráshida SC11

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.