MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Szalka Dominik: "A játék minden elemében felülmúltuk a BVSC-t"

Szerző: | Dátum: 2022-02-14 18:11:53

A Credobus Mosonmagyaróvár vasárnap 2-1-re legyőzte a listavezető BVSC-t, ezzel pedig átvette a vezetést az NB III Nyugati csoportjában. A győzelem egyik fő letéteményese Szalka Dominik volt, aki a második félidőben duplázni tudott.

"Egy nagyon jó iramú mérkőzést játszottunk az egyik legnagyobb riválisunk ellen - mondja Szalka Dominik, a Credobus Mosonmagyaróvár támadója. Azt gondolom a játék minden elemében felülmúltuk a BVSC-t. A győzelem kulcsa az volt, hogy az elsőtől az utolsó percig egy csapatként működtünk, mindenki tudta mi a feladata. A szakmai stáb taktikailag és mentális is felkészített minket a találkozóra, és arra, hogy mi vár ránk. Az utolsó percig küzdött, hajtott mindenki a másikért és ennek meg is lett a gyümölcse. Megérdemelten hoztuk el a három pontot a fővárosból."

Szalka az első félidő hajrájában 17 méterről kapufát lőtt, majd ziccerbe került, de ekkor még Kovács Benedek hárított.

"Sajnos a kapufámnál nem volt szerencsém, kifelé pattant a labda majd rá egy percre ziccerbe kerültem, amit sajnos nem sikerült értékesítenem. Bosszús voltam, hogy a két próbálkozásomból egyiket sem sikerült gólra váltani, de a szünetben szinte minden csapattársamtól biztató és pozitív szavakat kaptam, ami jól esett, és segített túllendülni. Tudtam, hogy még van 45 perc, és lesz lehetőségem a gólszerzésére. Tisztában voltam vele, hogy azokkal kell majd élnem. Szerencsére a második félidőben kétszer is sikerült betalálnom."

Ráadásul Szalka Dominik mindkét gólnál megmutatta, hogy milyen remek érzéke van a támadások befejezéséhez.

"Mindkét gólnál gyorsabban tudtam reagálni az ellenfélnél, ez volt a kulcs . Az első gólom jobban tetszett, úgy gondolom azt technikailag nehezebb volt kivitelezni, hiszen a szöglet után kapásból kellett elrúgnom a labdát. A második gólom igazi lesipuskás találat volt. Nem mondom, hogy egyszerű volt, de jól reagáltam. ki tudtam bújni a védő mögül, és megelőztem a kapust. Jó ütemben toltam el a labdát, és sikerült másodszor is betalálni" - mondta Szalka Dominik.

Szalka Dominik ezzel már 11 gólnál jár a bajnokságban. Az előző szezonban 15 gólig jutott (36 mérkőzésen), amivel pályafutása legeredményesebb szezonját zárta a felnőttek között.

NB III Nyugati csoport

1.Credobus Mosonmagyaróvár100
2.BVSC-Zugló88
3.VLS Veszprém80
4.ETO Akadémia67
5.Puskás Akadémia FC II66
6.Bicskei TC62
7.Pápai Perutz FC59
8.Tatabányai SC57
9.FC Nagykanizsa53
10.Kaposvári Rákóczi FC53
11.MOL Fehérvár FC II52
12.ZTE FC II48
13.Balatonfüredi FC47
14.Érdi VSE46
15.Kelen SC42
16.Gyirmót FC Győr II40
17.Komárom VSE35
18.SC Sopron28
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő22
20.TARR Andráshida SC11

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.